ComputereSoftware

Tuneup Utilities 2013 - Program til at optimere din pc

De fleste værktøjer til at optimere din pc indeholder en harddisk rengøring af værktøj, rydde browseren, deaktivere automatisk startup programmer er ikke nødvendigt hver gang computeren startes. denne type program til at forbedre systemets ydeevne og reducere den tid, det er indlæst. Hvert af disse værktøjer indeholder et forskelligt antal nyttige værktøjer. En værdig repræsentant for disse programmer, efter min mening, kan kaldes TuneUp Utilities 2013.

Enhver sofistikeret udstyr, hvad enten det er en bil eller en personlig computer, kræver periodisk vedligeholdelse. For eksempel, ofte, når du installerer og afinstallerer software på en bærbar eller stationær computer er unødvendige midlertidige filer indstillinger og poster i registreringsdatabasen, skal du genveje ikke arbejde remote software. Når du bruger standard ansøgning installationsindstillinger sjældent aktiveret funktion jævnligt køre automatisk opdatering program. Når du afinstallere og derefter skrive forskellige filer på harddisken diskplads meget fragmenteret. Alle disse former for problemer, akkumuleret over tid, negativ indvirkning på computerens ydeevne.

For at løse dette problem, kan du bruge almindelige funktioner i operativsystemet, men du kan ikke altid forstå, hvad du har brug for at rette og de fleste af de værktøjer er kun et af problemerne. Brugen af nogle standard forsyningsvirksomheder er svært nok for de uerfarne pc-brugere. Gendan ydeevne ved computer optimering af værktøjer praktiske, da de dækker en masse bekymring højre side.

Pakke hjælpeprogrammer computer optimering af TuneUp Utilities 2013, jeg har testet på en bærbar Lenovo ThinkPad 400'erne kører Windows 7 operativsystem, som i flere år for at installere og afinstallere en masse ansøgninger.

Da det ikke er uvæsentlig faktor er brugervenligheden forsyningsselskaber pakke, der vil vurdere effektiviteten af tekniske edb-tjenester i tiden tilstand ved et tryk, hvilket er særligt vigtigt for begyndere. Løb vedligeholdelse i et enkelt klik har fundet problemer med registreringsdatabasen, brudte genveje, et stort antal midlertidige filer, web-browsere, samt display anbefalinger til at optimere starte og stoppe systemet. På listen over fundne problemer, hvis du klikker på navnet på problemet, kan du se specifikke detaljer, og hvordan det vil blive fastsat.

Tune-Up Utilities 2013, med undtagelse af kontrolsystemet i et enkelt klik giver dig mulighed for at vælge bestemte områder af analysen. Programmet leveres for optagelse af Turbo-mode, som giver dig mulighed for at spare ressourcer og øge systemets ydelse. Nederst på hovedsiden med programmet er at optimere omfanget af staten, viser, hvor meget du har anvendt den fulde anbefalede ændringer.

I min test af touch tjeneste med et enkelt klik, programmet fundet otte problemer, hvoraf fire jeg ikke ønsker at ændre, såsom det anbefalede indstillinger backup. Du kan ikke løse alle problemer. Afprøvning af systemet i et enkelt klik blev gjort ret hurtigt - mindre end ti minutter. Denne service kan konfigureres til at køre automatisk på et bestemt tidspunkt tidsplan.

Før og efter brug af programmet TuneUp Utilities 2013 pc'ens ydeevne er blevet bekræftet af den nytte PCMark 7. Resultaterne viste kun en lille forbedring i den samlede præstation. Men testresultaterne ikke altid analysere alle de positive ændringer. Af ikke afregnet fordele kan kaldes en betydelig acceleration af opstart og nedlukning af operativsystemet. Det blev fjernet en stor del af tiden filen browseren. Handicappede mange unødvendige programmer fra start. Det kan ske, at din computer nytte finder flere problemer, og derfor tilbyde mere rådgivning, vil anvendelsen af som i væsentlig grad øge effektiviteten af systemet. Programmet er meget nyttigt for uerfarne brugere, da det giver mulighed for at opretholde systemet med et enkelt klik, såvel som erfarne, fordi det giver nem adgang til systemindstillinger, hvilket sparer dig tid. Du kan kontrollere selv effektiviteten af programmet, prøveversionen, der løber 15 dage, hvorefter du kan bruge til at betale for det for 1200 rubler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.