ComputereSoftware

Fejl "Kan ikke finde den angivne fil" (0x80070002): årsager og korrektion metoder

Fejl med budskabet om, at systemet ikke kan finde den angivne fil eller anden grund oftest vises i Windows 7, selv om det betragtes som en af de mest stabile og populære OS i denne verden. Hvad er grunden, og hvordan man kan løse dette problem, vil det nu blive betragtet.

Når en systemfejl «Fejl: kan ikke finde den angivne fil"?

Hvis vi går ud fra beskrivelsen og arten af fiasko, er det let at konkludere, at systemet af en eller anden grund ikke kan finde filen på grund af sin mangel på en computer eller en fjernserver. I det enkleste tilfælde, kan dette forklares ved eksemplet med fjernelsen af nogle af de programmer kræver at fuldføre afinstallationen genstarte systemet at gennemføre. Men hvis du prøver at køre programmet, indtil du genstarter, vil brugeren modtage en meddelelse, kan Windows-systemet ikke finde programfilen.

Men det mest almindelige problem er den funktion "Opdater" og ansvarlig for arbejdet i en tjeneste. Alle grunde til at overveje er simpelthen umuligt, fordi selv i beskrivelserne fra Microsoft, kan du finde mere end fem tusinde. Nogle gange fejlen 0x80070002, hvilket indikerer Undiscovered filer kan vises ved installation, og når du opretter en sikkerhedskopi, og nyttiggørelse. Elimineringen af dette problem vil blive behandlet hver for sig.

Fejl "Kan ikke finde den angivne fil": installere opdateringer

Da den mest almindelige årsag til fiasko er de installationsopdateringer, skal du starte med dette. I Windows for at løse problemet skal du bruge det relevante afsnit, som kan tilgås fra "Control Panel".

Hvis brugeren ser en fejl, når de forsøger at hente de nødvendige opdateringer, du skal bare bruge manuel søgning aktivering, fordi systemet automatisk vil finde dem ikke kan. Hvis de bliver fundet, vil kun acceptere at deres installation. Sommetider årsagen kan være en overtrædelse af internetforbindelsen, men af indlysende grunde, er nu ikke truffet en sådan situation, i betragtning.

Korrektion af dato og klokkeslæt

Når du søger efter den seneste opdatering 0x80070002 fejl kan forekomme på grund af det faktum, at systemet tid ikke svarer til de reelle.

Forsøger at ændre tidspunktet og datoen direkte i systemet, er det ikke nødvendigt, da dette ikke kan give den ønskede virkning. Den bedste løsning anses korrekte indstilling parametre i BIOS ved start eller bærbar computer.

Genstart opdatering tjeneste

Aktioner med "Opdater" kan ikke føre til det ønskede resultat, fordi det er skyld i fejlen arbejdsprogrammet kan forekomme tjeneste (i dette tilfælde også kan udstede en advarsel, når du søger efter dette system kan ikke finde opdateringen fil). I dette tilfælde skal du foretage en manuel genstart af systemet proces.

At gennemføre sådanne aktioner ved hjælp af et afsnit af tjenester, der kan tilgås via computerens administration menuen, men det er bedre at bruge konsollen "Run» (Win + R), som bør ordinere en kombination services.msc.

Her skal du finde den rette proces og bare stoppe det med en speciel knap i menuen med valgmuligheder og indstillinger Rediger.

genstarte Straks tjenesten eller gøre det efter den umiddelbare genstart ikke kan (i dette tilfælde, en besked om, at systemet ikke kan finde den angivne fil, når du forsøger at opdatere vises igen). Stoppe den tilsvarende fremgangsmåde (wuauserv) er mulig fra kommandolinjen med nettet stopkommando, og at genoptage gennem nettet start.

I anden fase, åbne "Explorer" eller andre anvendte filhåndtering og i de vigtigste bibliotek af systemet (Windows) for at finde en undermappe SoftwareDistibution. Der er to muligheder. Du kan prøve at fjerne det helt indhold, men det er usandsynligt, at lykkes. Og du kan bare omdøbe mappen, hvilket bidrager til navnet Gamle. Først efter sådanne manipulationer kan være tilbage i tjeneste sektion og aktivere den strandede processen igen.

Kontroller reduktionssystemet

Som allerede nævnt, fejlen skyldes, at systemet ikke kan finde den angivne fil, kan forekomme, når du sikkerhedskopierer eller rulle tilbage i systemet til sin tidligere tilstand. I det første tilfælde kan du bare køre kommandoen konsol i den anden - kun starte fra flytbare medier.

I den simpleste udførelsesform, når der er en stabil forbindelse til internettet, kan anvendes først ved integriteten af de systemkomponenter (sfc / scannow), derefter anvende direkte kommandoen scanningen tilstand og genvinding, som vist i illustrationen ovenfor.

Værktøjer til automatisk fejlrettelse

For når en eller anden grund at systemet ikke kan finde den angivne fil (hvis det virkelig er på grund af den ovenfor beskrevne proces), kan du bruge nogle automatiske værktøjer til at løse problemet uden brugerens indgriben.

Den enkleste og mest populære anses for at Fix It Centre hjælpeprogram udviklet direkte af Microsoft. Parallelt med det er ønskeligt at bruge programmet og finde den forsvundne systembiblioteker DLL Suite. Kun i dette tilfælde kan du være sikker på, at ingen fejlmeddelelse vises igen. I øvrigt, den første bug, ikke kun fiaskoer "Opdater", men også en masse andre problemer, såsom dem, der vedrører internetforbindelsen.

Hvad andet kan relateres fejl?

Med hensyn til installation af opdateringer, kan en fejl være forårsaget ikke kun opgradere systemet. Ofte identisk fejl kan forekomme, når du forsøger at søge efter eller installere opdateringer til andre Microsoft-produkter. Først og fremmest, dette gælder for MS Office. Hvis brugeren ser, at opdateringerne til Windows installeret, og ønsker ikke for andre programmer, du bare nødt til at slukke deres søgning og efterfølgende integration i systemet.

Det er fortsat at tilføje, at valget af midler til at løse problemet afhænger af årsagen, forårsagede den. Og midler til automatisk opdatering service er ikke altid velegnet til fejlfinding, når du opretter sikkerhedskopier eller rulle tilbage til en tidligere tilstand.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.