TravelingRejsetips

Monumentet "The Motherland" - "visitkort" i Kiev

Ideen til at organisere et museum, som ville blive "fortalt" om den heroiske gerning af det ukrainske folk i Anden Verdenskrig, blev godkendt på et møde i Politbureauet af det kommunistiske parti i Sovjetunionen centralkomité more 12 juni 1942, der er, længe før krigen sluttede. På det tidspunkt blev Ukraines territorium stadig besat af nazisterne, så har besluttet at placere en midlertidig udstilling i Lenin-museet i Moskva.

Men det så skete, at Statens Museum for Den Store Fædrelandskrig på 1941-1945 historie Det begyndte sit arbejde i Kiev kun 9 maj 1981. Sammen med ham at "åbne" og et monument over "Motherland" - en af de højeste monumenter i verden. I Ukraine, er skulpturerne over dette endnu ikke er etableret, og det er usandsynligt, at nogen der er et ønske, og det vil være muligt.

Stort set ethvert sted på den venstre bred af Dnepr i byen giver dig mulighed for at se "en kvinde med et sværd." 102 meter af rustfrit jern og sten - højden af monumentet "The Motherland". Til sammenligning, den verdensberømte Frihedsgudinden i USA New York City er "vækst" på 93 meter. Selve figur af en kvinde i Kiev monument, dog når en højde på kun 62 meter, men det piedestal, hvorpå et monument over "Motherland" - det er 40 meter. Vejer denne kolos 450 tons, og den struktur, hvorpå der er en piedestal med en diameter på 34 meter og en dybde på 17,8 meter. Det er ved foden af monumentet og museet selv er placeret. Det anslås, at der hvert år bliver besøgt mindesmærke kompleks af omkring 750 tusind mennesker i Kiev og gæster.

Monumentet "The Motherland" indeni har to elevatorer. De første - lodret - stiger til soklen af selve hovedet, den anden bevæger sig en vinkel på 75 grader. Tidligere kunne de besøgende beundre den vidunderlige udsigt over byen fra to udsigtsplatforme, hvoraf den ene ligger på sværdet af monumentet, den anden - i skjoldet. Højden af de sidste - 92 meter. Raising udflugter til observation dæk blev afviklet i 2002, men desværre i 2003, på grund af en adgang ulykke blev igen forbudt i lang tid. Kun i 2010 blev åbnet for offentligheden observation dæk i skjoldet, som er præ-udstyret med sikkerhed barer. I dag, turister at komme til at passere ansigt kontrol. Ældre mennesker, gravide kvinder, børn op til 12 år til observation dæk er ikke tilladt. Årsagen - den del af den vej, du har brug for at klatre op en lodret stige.

Som nævnt ovenfor, et monument til "Motherland" - en del af mindesmærket kompleks, der dækker et areal på over 10 hektar. Ud over sin Komplekset består af firkantede og allé af helten-byer, komposit skulptur "The overførsel af våben" og "passage af Dnjepr," den militært udstyr, der er til rådighed for offentlig visning, en skål med evige ild og andre attraktioner. Og i nærheden af udstillinger "Alien War" og "Valor Afghanistans" hvert år på Victory Day veteraner samles.

Da vi er sikret designere, "Moderlandet" - et monument, der vil stå i mindst 150 år. Den kan modstå de enorme dynamiske og seismiske belastninger. Og for at imødegå de kraftige vindstød inde i 16 meter sværd monteret pendul vejer 9 tons!

"Motherland" - "visitkort" i Kiev, der vil "tale" om den modige kunststykke af det ukrainske folk i Anden Verdenskrig mange generationer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.