TravelingRejsetips

Museum, Astrakhan adresse, modus, eksponering

Astrakhan State United Historical and Architectural Museum-Reserve (AGOIAMZ) - er en af de vigtigste videnskabelige, kulturelle og uddannelsesmæssige institutioner i Volga og den kaspiske region. Det omfatter et stort udvalg af lokale Kreml med sine tårne og templer. Desuden er enhederne AGOIAMZ 14 filialer i byen Astrakhan, og de nærliggende byer :. Altynzhar landsbyer, Drivhuse, Cherny Yar, i landsbyen Liman mv Blandt dem er, og en af de ældste regionale museer i Rusland, kendt uden for Rusland i før-revolutionære periode.

Brief Historisk baggrund

Begyndelsen af foretagendet, som nu er kendt som National History Museum of Astrakhan, blev påbegyndt i december 1837. Initiativtager dets oprettelse var guvernør Ivan Semenovich Timiryazevgaden. Den "Provincial Muzeum", der oprindeligt udstillet private samlinger. I 1862 institutionen var lukket på grund af manglende midler. I 1888 blev dets aktiver overført til Petrovsky samfund. Tre årtier senere, museet redegørelsen placeres i "Kommunale kontoret" bygning, hvor de er placeret i øjeblikket. Selv i den sovjetiske periode, i 1974 museet bestået Astrakhan Kremlin. Han blev grundlaget AGOIAMZ skabt efter ordre fra regeringen i Sovjetunionen i 1980.

Den første sal af museet

Inspektion af Lokalhistorisk Museum Astrakhan udstilling begynder med hallen, fortæller om det væld af Volga-Kaspiske Basin. Der er repræsenteret fyldt sjældne fisk og tør kæmpe akvarium med fisk fauna af disse steder.

Desuden for besøgende inspicere Værelset "Living fortiden i jorden", hvor du kan lære om, hvad dyr beboet område moderne Astrakhan-regionen i mere end 300 000 år siden. Der er udstillet en samling af fossile tænder af dyr og sutter på nogle repræsentanter for fauna forsvandt hundreder og tusinder af år siden.

Hallen dedikeret til historien om Astrakhan-regionen i XIX - begyndelsen af XX århundrede, kan du se det indvendige af boliger for borgere i forskellige klasser, herunder de arbejdende håndværkere værksteder.

En separat udstilling er afsat til militære og civile guvernører der regerede denne region i det russiske imperium i 2 århundreder. Det er en del af den genskabte indvendige af kabinettet af den officielle midten sidste århundrede.

I det næste rum de Lokalhistorisk Museum Astrakhan giver besøgende til at stifte bekendtskab med de kunstværker, som afspejler de begivenheder, der fandt sted i den nederste del af Volga og tilstødende områder i det XX århundrede, såsom borgerkrigen, etablering af sovjetmagten, de lokale folks deltagelse i Anden Verdenskrig og økonomisk udvikling 50 -80-erne.

Anden sal: midlertidige udstillinger

Astrakhan Lokalhistorisk Museum arrangerer jævnligt skiftende udstillinger. De er holdt i haller, beliggende på 2. sal i bygningen. I øjeblikket er der kan man se udstillinger om historie og oprindelige kultur af de folk, der beboede siden oldtiden Astrakhan Region - Tatar, nogai, russisk, persere, armenere, jøder, kasakherne og andre.

Tredje sal: naturlig udstilling

Hallen dedikeret til de fysiske og geografiske forhold i området, kan du komme i nærkontakt med vandet af disse steder og deres lettelse. Ikke mindre interessant og udstilling dedikeret til arten af den Volga-deltaet, der betragtes som en World Heritage Site. I hallen er arrangeret landskab Dioramaer repræsenterer den blomstrende lotus, kolonier af vandfugle og sæler, der lever i Det Kaspiske Hav. Gennem brug af moderne teknologi, Astrakhan Regional Museum besøgende har mulighed for at lytte til sangfugle og overveje i detaljer især udseendet af dyret.

Om den flora og fauna i området og fortæller redegørelses- hall "Natur ørkener og semi-ørkener." Det omfatter sjældne udstoppede dyr, og billeder af reserven "Burleigh Sands".

Og endelig, en anden udstilling, som ligger på 3. sal i museet kaldes "Shop healer." Der er præsenteret endemiske lægeplanter samt gebyrer og nu anvendes til forskellige sygdomme.

Udstillinger afsat til lokal historie

I hallen kaldes "den Astrakhan-regionen i oldtiden" du kan lære historien om den nedre Volga-regionen og tilstødende jord fra den forhistoriske periode, og før de træder i den russiske stat. Desuden kan museets gæster se udstillingen, dedikeret til de begivenheder, der fandt sted der i de XVI-XVII århundreder. Især fandt et sted udstiller på stedet i den lokale tilslutning af Den Gyldne Horde Khanate til Rusland, opførelsen af byen, dens økonomiske udvikling i en tid med Peter den Store, den persiske kampagne af 1722, og så videre.

En af de mest interessante i museet er et rum kaldes "Befolkningen i Astrakhan-regionen". Der vil de besøgende lære om de mennesker, der i forskellige historiske perioder er trængt ind i sit område og interagerede, at skabe en ny kultur.

En anden Hall Regional Museum forvandlet til et arsenal. Det udstillede våben og militært udstyr, der spænder fra middelalderen til i dag.

stueetagen

"Gold of Nomads" - en udstilling, som præsenterer de unikke artefakter fundet under udgravninger foretaget i regionen. Indsamling af genstande af guld og andre ædle metaller, som er mange hundrede år, begyndte at tage form i den anden halvdel af det XX århundrede. Den består af ornamenter fra begravelsen af den sarmatiske leder, der findes i den moderne landsby Kosika Yenotayevsky District. I 2005 en samling af mere end 2 måneder på skærmen i den romerske Museum of Palazzo Venezia, som gjorde et stænk og vundet verdensomspændende berømmelse.

History Museum (Astrakhan): drift og adresse

Få kendskab til redegørelsen er tilgængelig hver dag undtagen mandag fra 10:00 til 19:00 (til 21:00 på torsdag). Billet kontor åbent 10,00-18,00.

History Museum i Astrakhan (adresse :. Sovetskaya, 15) er beliggende i byens centrum. Den nærmeste ting at det er et stoppested på pladsen, hvor der er et monument A. S. Pushkinu, på gaden. Kommunist. Der busser følgende ruter № 4, 13, 25, 43 og 25C.

Nu hvor du ved, hvor i første omgang skal besøges for første gang ankom i Astrakhan at nå maksimal forståelse af denne region, dens historie, natur og de mennesker, der boede der i mange århundreder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.