SundhedPræparater

"Viprosal" farmaceutisk præparat. Vejledning til brug

Den farmaceutiske formulering instruktioner "Viprosal" til anvendelse refererer til den lokale irriterende smertelindring. Medikamentet udtømmes i form af en salve, et gram, som indeholder 0,05 mg af gift viper, ti milligram salicylsyre tredive milligram racemisk kamfer og ti milligram terpentinolie i emulsionen baseret. Yderligere ingredienser - vaseline, fast paraffin, tsetilstearilsulfat , natriumchlorid, glycerol, oprenset vand.

Det farmaceutiske netværk fordeles i rør af aluminium (med en vægt tredive eller halvtreds gram). Salve "Viprosal" repræsenterer hvid (eller med en gult skær) masse ildelugtende kamfer og terpentin.

Oplysninger om lægemidlets farmakokinetik er ikke tilgængelig. Data om lægemiddelinteraktioner er også fraværende.

Velovervejet medikament fremmer irritation sensoriske receptorer subkutant væv og hud, vasodilatation og forbedring af vævstrofisme.

Medikamentet "Viprosal" start-kommando instruerer at acceptere på ledsmerter, neuralgi, myositis, gigtsmerter, ischias (iskias), lumbago (paroxysmal intens smerte i lænden).

Dette stof har nogle kontraindikationer. Det er således ikke tildelt hypersensitivitet en patients hud på de komponenter af medikamentet, ved forstyrrelser integritet af huden (herunder purulent og allergiske sygdomme) aktiv lungetuberkulose, lidelser koronar og cerebral kredsløbssygdomme tilbøjelighed til vasospasme, svær nedbrud fungerende nyre eller lever , graviditet og under amning (amme under behandlingen pauser). Desuden, hvilke midler kontraindiceret i feberagtig tilstand (kraftig stigning i patientens legemstemperatur), kakeksi (ekstrem udmattelse).

Lægemiddel "Viprosal" (salve), instruktionen indikerer det kan forårsage kløe, hævelse, urticaria. Disse bivirkninger forsvinder sædvanligvis efter tilbagetrækning betyder. For at minimere risikoen for bivirkninger før brug er det nødvendigt at bestemme følsomheden overfor medikamentet. Til dette formål bør en lille mængde af salven påføres huden. I fravær af en negativ reaktion kan udføres ifølge behandlingsmidlet.

"Viprosal" farmaceutisk præparat. Vejledning til brug, den anbefalede mængde

Medicin, som anvendes topisk. Fem til ti gram salve, hvilket er en til to teskefulde, påført på problemområder flere gange om dagen (gnidning af to til tre minutter), indtil eliminering af smerte. Varigheden af behandlingen afhænger af sværhedsgraden og sygdommens art. Typisk er det varierer fra en uge til en måned. Evnen til at bruge dette stof til behandling af børn er bestemt af distriktet børnelæge.

Tilfælde af overdosis er i øjeblikket ikke registreret.

Forsigtig

anbefales Utilsigtet indtagelse salve til at konsultere en specialist. Efter fremstillingen procedure overtræk skal vaske hænder med sæbe opløsning, dette forhindrer utilsigtede indgangsknuder midler og til slim i øjnene.

Den optimale opbevaringstemperatur medikament - værelse. Det konstaterer, at det ikke bør være frosne.

Den periode, hvor stoffet er brugbar - seksogtredive måneder fra datoen for fremstillingen.

Drug "Viprosal" instruktion på rapporterne er tilgængelige på apoteker uden recept (det hører til kategori B).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.