Mad og drikkevarerHovedret

Koriander honning og dens gavnlige egenskaber

De fleste af os kender om dette krydret årlige planter som koriander, koriander kaldet Kaukasus. Dens duftende urter vil berige smagen af salater, kød og grøntsagsretter, og tørrede frugter af denne plante er almindeligt anvendt i processen med forskellige pølser produktion, samt til at bage brød, kager og honningkager. Men kun få mennesker kender denne nyttige og meget velsmagende produkter som koriander honning, indsamlet af biavlere sydlige russiske regioner.

Øst smag

Denne vidunderlige plante som koriander, har længe været udbredt i madlavning. Meget ofte det anvendes som den kaukasiske, mexicanske, indiske, og mange asiatiske køkkener. Et eller andet sted foretrækker at bruge til madlavning bladene, men for nogen mere interesseret i sine frø. Et andet interessant faktum er, at koriander, også kaldet Kolyandr, koriander, kishnishi og kinesisk persille - en af de få planter, der er ligesom spiciness (når du bruger sine blade) og krydderi (hvis det er relevant frø, men oprindeligt det ikke blev brugt i madlavningen. og i medicin. på den helbredende egenskaber af koriander vidste og brugte det til medicinske formål i det gamle Egypten og Rom, og den store læge af antikken Abu Ali Ibn Sina (Avicenna) nævnte det i sin "Canon medicin". Anvend den til at ophidse den appetit, behandling gastrisk x og tarmsygdomme, og for at forbedre hjertets funktion, og Kina mente, at brugen af koriander gør en mand udødelige Lige så unikke egenskaber har taget fra denne plante koriander honning -. naturlige healer 'kroppe og sjæle ".

En sådan sjælden og usædvanlig

Mød i butikken denne slags blomst honning ikke er muligt, sjældent ser ham på forskellige "honning" udstillinger og messer. Dette forklares ved det faktum, at det er vanskeligt at indsamle, og det endelige produkt viser sig lidt. Det menes, at bierne er ligeglad hvad opererer blomstrende planter til at indsamle pollen, men biavlere enstemmigt tilbagevise det. Koriander er omtalt i midten af sommeren deres lyserøde og hvide blomster, har en skræmmende og ubehagelig lugt til insekter, og de forsøger ikke at sidde på den. For at få koriander honning, biavlere er nødt til at "bevæge sig op" staderne så tæt som muligt på de steder, hvor denne plante. Fra midten af juni til begyndelsen af august - det tid til at indsamle honning koriander blomster.

karakteristika

På grund af tilstedeværelsen i sammensætningen af honning opnået fra blomster af koriander, mikroelementer såsom jern, kobber og mangan, farven havde lysebrun. Den høje krystallisationshastighed forekommer i ca. 1-2 måneder, er årsagen til sådanne egenskaber koriander honning som grovhed. Lugten af det er helt konkret og noget krydret på grund af tilstedeværelsen i sin sammensætning af æteriske olier. Tart, narkotika-karamel smag af denne slags honning vil aldrig forveksles med nogen anden.

nyttige egenskaber

Selv læger og læger i den antikke verden bemærkede de ubestridelige fordele, som både koriander og forskellige infusioner og kompositioner på grundlag heraf. Moderne forskning har vist, at koriander honning nyttige egenskaber gør, og er i stand til at udøve på den menneskelige krop følgende virkninger:

 • antiseptisk;
 • sårheling;
 • beroligende;
 • antispasmodic;
 • bronkodilatator;
 • forbedrer udskillelsen af fordøjelsessystemet;
 • choleretic;
 • reducere hjertefrekvens;
 • Den bidrager til fjernelse af opspyt;
 • forøger styrken.

Funktioner intern brug

Kan være lang snak om koriander honning. Nyttige egenskaber det besidder, endnu længere liste. Men vi må huske på, at det er helt "alvorlig" produkt, og bruge det som et lægemiddel først efter samråd med den behandlende læge dig. Honning fra blomsterne af koriander påvirker flere systemer af den menneskelige krop: fordøjelsessystemet, ekskretionsorganerne, nervøs, hjerte, endokrine. Tildel doseringen, hvor det er nødvendigt at tage for du kun kan være en specialist terapeut, efter at have sendt dig til prøver og eliminerer risikoen for allergiske reaktioner og individuel intolerance.

Hvilke sygdomme vil hjælpe?

Koriander honning, taget under lægeligt tilsyn, kan i høj grad reducere stress, forbedre psyko-emotionelle tone og hjælpe med kronisk træthed. Denne virkning er forårsaget af høje niveauer af glukose i dens sammensætning. Hertil kommer, at denne usædvanlige produkt bier affald forbedrer immunforsvaret og har antioxidant virkning. Når der udføres kompleks behandling af daglig indtagelse af honning fra blomsterne af koriander kan ikke kun normalisere, men også forbedre vision. Forskere har bevist fordelene ved honning koriander for mennesker der lider af diabetes. Hans kontrolleret indtagelse kan væsentligt lavere blodsukkerniveau. Også denne type honning kan hjælpe:

 • anæmi og anæmi;
 • i sygdomme i tarmen, fordøjelseskanalen, pancreas og lever;
 • i kronisk bronkitis og astma;
 • behandling og forebyggelse af helminthiasis;
 • under seksuelle dysfunktioner;
 • du kan anvende det og til at normalisere hjerterytmen i forskellige sygdomme i det kardiovaskulære system;

eksternt program

Takket være dets unikke sammensætning, som omfatter en række makro- og mikronæringsstoffer kan anvendes topisk og koriander honning. Nyttige egenskaber og kontraindikationer for dens brug brug for at studere på forhånd, for ikke at kollidere med forskellige hudproblemer eller allergiske reaktioner. Hvis ingen individuelle intolerans, kan koriander honning bruges som sårheling og antiseptisk middel, der anvendes til skylning af munden og halsen med stomatitis, ondt i halsen og andre sygdomme. Infusion i en sådan skylning fremstilles som følger: spiseskefuld kamille pour kop varmt vand og kogt insisterer. Når løsningen bliver varm, tilsæt en spiseskefuld honning og anvendes til det tilsigtede formål. Koriander honning har en helbredende effekt på huden, og lotions fra den lokale varme det vil hjælpe slippe af med acne.

Honning Koriander: kontraindikationer

Som allerede nævnt ovenfor, som har mange medicinske egenskaber af blomst honning fra koriander kan kun anvendes efter forudgående konsultation med en læge og under hans tilsyn. Med ekstrem forsigtighed skal bruge det for mennesker med kroniske sygdomme, såvel som dem, der er allergisk over for noget. De, der har haft eller har nu nogen hudsygdomme, bør anvendes meget forsigtigt så sjældne produkt for biavl, så for ikke at forværre den eksisterende sygdom. Gravide kvinder og ammende mødre, før du prøver de honning koriander nyttige egenskaber og kontraindikationer for brug, og evnen til at bruge det simpelthen skal drøftes med din læge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.