Kunst og underholdningTeater

Teater "Gamle Hus" (Novosibirsk): forestillinger

Novosibirsk Theatre "gamle hus" - et af symbolerne i byen. På trods af navnet, betyder det ikke ønsker at passere ud af dato. Han dristigt går op med tiden, der tilbyder sit publikum de mest moderne produktioner, men glem ikke klassikerne.

Teater "gamle hus"

Novosibirsk og dens indbyggere modtaget en ny teater 1 oktober 1933. Som svar på et direktiv fra hovedstaden til etablering af kreative teams i Novosibirsk skabte kollektive og statslige gårde rejser teater. Det var den 1. oktober start- prøverne, og med 15 antallet af planlagte og første indtryk. Men teatret ikke har selvstændighed og arbejdede som en gren af en endnu ældre Teater - Novosibirsk "Red Torch". Men hvis det vigtigste teater gav forestillinger i byen, hans yngre bror ud, og var mobil, der turnerede området.

Oprindeligt selskab var lille - kun 15 mennesker, ungdom og amatør trup "Red Torch". I begyndelsen af Anden Verdenskrig tvang kunstnere til at rejse mere, men ikke kun i sin hjemegn. Novosibirsk teater næsten fuld personale gik til fronten, hvor han gav koncerter og forestillinger for soldaterne. I '42 bliver teatret i Novosibirsk Regional dramatisk, og 67 modtager en separat bygning, der er placeret så langt.

I et vanskeligt miljø for teatret i 1991 et hold får et nyt navn - teatret "gamle hus". Novosibirsk og dens beboere kunne se på scenen og klassikerne, og stykker af nutidige forfattere.

Teater i dag

I 2008 er teatret opført på listen over rekord indehavere af Novosibirsk region som de fleste touring trup. Og det er ikke tilfældigt - mange teaterfestivaler Teater er inviteret til "gamle hus". Novosibirsk på grund af hans selskab i retsmødet på teatret publikum ikke kun i Rusland, men også i Tyskland, Japan og Polen.

Ud over den alsidige repertoire, skueplads for den "gamle hus" - det sted, masterclasses og lektioner førende filmskabere en platform for forskellig orientering af festivaler og mødested med publikum i kærlighed med kunst.

I 2003 har teatret været igennem den globale restaurering. Ud over almindelig vedligeholdelse, ændring og teknisk udstyr. På scenen, en ny lys og lyd udstyr, samt nye sæder og klimaanlæg i auditoriet, i lobbyen - komfortable stole til at vente på stykket, på box office - en elektronisk resultattavle for at vælge placeringer og opdage det repertoire, samt teatralske plakat. Novosibirsk har hidtil kun et par teatre med lignende udstyr.

nips

Ud over generel og vigtig, efter genopbygning i 2003 teatret forberedt for gæsterne behagelige ting og overraskelser. Så i lobbyen hang med billeder af truppen af skuespillere, blandt dem hængende spejl med overskriften "Glade seer." Kig ind i det og være en del af det kreative team af teatret.

Også i hallen efter renovering, nye komfortable stole betrukket med blåt fløjl klud. Men ét sæde er anderledes - den er underskrevet, som en glad, klædt i rødt klæde og det giver en bedre visning af fase. Den sidder på sitet direktør under prøverne og kører og vurderer hans skabelse.

Så på bagsiden af ryglænet og autografer var de ledende direktører i teater, samt sine berømte gæster. Det mest interessante er, at prisen for billetten til et lykkeligt sted er ikke anderledes end sine naboer, og alle kan få det ved en tilfældighed. Lucky normalt ser frem til hele rummet og lobby personale. Han rakte også en rabat på den næste leg og evnen til at hente ting fra garderoben i køen. En bagatel, men dejligt.

kreative team

For nylig, i teatret har der været personale ændringer - i stedet for den administrerende direktør kom en ung, fed og lyse Galina Pyanova. Det er ikke kun en skuespiller og instruktør, hun var grundlæggeren af teatret kulturchok "Koglen". Denne unikke blanding af genrer og stilarter af eksperimentelle og uafhængige teater og kunstprojekter. Som direktør sætte følgende forestillinger på teatret - "De skyder heste, gør de ikke?" "Letov", "The Snow Maiden. Laboratorium "og andre.

Sæt på scenen og inviterede filmskabere såsom Sergei Fedotov præsenteret fra Novosibirsk fra Perm har to forestillinger på værker af Martina Makdonaha. Semen Aleksandrovsky fra St. Petersborg til fase opførelser af en specielt skrevet play bestilt af den lokale Akademisk samme om ham. Der er i repertoiret og arbejdet i udenlandske kolleger. Så under ledelse af italienske instruktør Antonio Latell sætte mange timer af forestillinger baseret på værker af Ibsen og Euripides.

Teater "Gamle Hus" (Novosibirsk) - plakat og moderne repertoire

I dag i repertoire der både voksne og børns forestillinger. For et voksent publikum giver klassikerne - Gogol "Aftener på en gård nær Dikanka", Tjekhovs "Kirsebærhaven" Camus "Misforståelse". Men stykket af Ivan Vyrypaeva, Alexander Korovkina, Martina Makdonaha - en moderne kunst, som også er fuld af lokale teater plakat.

Novosibirsk et par år siden kunne ses på scenen i teatret og en komedie kaldet tilskuer forestillinger, og i dag plakaten er fuld af nye former og originale genre. Her og sætte filosofisk og dokumentarfilm dramaer og komedier manerer, og commedia dell'arte og mere.

For børn sætte Pushkin "Eventyret om den døde prinsesse og de syv Riddere", og stykket er baseret på eventyrene Dzhanni Rodari. Der er forestillinger og nutidige forfattere - "Kuffert humør" Anny Bolshovoy og "Little Princess" Viktor Olshansky. Og for de yngste seere - "Jack Frost" og "The Day fødselsdagsgave kat Leopold".

Sådan finder?

Hvor er teatret "gamle hus"? Novosibirsk byen temmelig stor, men teatret er i det meget godt - nær bus station og metrostation, mellem de to sider og næsten i centrum af byen, på ul. Bolsjevikiske, 45. Den mest bekvemme måde at komme her med metro, da stationen er placeret meget tæt på "River Station".

Af landtransport vælger den næste busstoppested "River Station". Også her er det bekvemt at komme til en personlig bil - i de senere år i høj grad udvidet parkering og finde et sted er ikke svært.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.