ComputereComputerspil

Hvordan man laver en træsværd "Maynkraft" - lære selvforsvar!

I dag vil vi tale med dig om, hvordan man laver en træsværd "Maynkraft". Efter at have rejst gennem spillets verden, du er nødt til at en eller anden måde at forsvare sig selv og beskytte dit hjem. Så lad os se, hvordan du hurtigt og nemt kan bygge selv et våben.

Hvor nyttig

Men først må vi finde ud af, hvor nyttigt sværdet i spillet. Hvis det vil virke meningsløst, så hvorfor gør sit håndværk, ikke?

Den første ting du skal være opmærksom - det er tilgængeligheden af våben. I første omgang er det den mest acceptable form for selvforsvar. Men er usandsynligt, at lykkes at sidde i et baghold med et sværd. Ikke desto mindre, træsværd "Maynkraft" - det er, hvad der kan hjælpe dig med at redde dit liv og få nogle ressourcer til udvikling.

Med dette våben kan du sætte blokkene og endda nogle pause. Hvis du rammer bladene, internettets, sengen, kagen, glas og endda nogle materialer, de begynder at smuldre hurtigere. Så sværd doge fuldt egnet til forarbejdning af råvarer. Men dette er ikke det bedste valg.

Wooden våben gælder ikke for den kategori af varige og dødbringende. Den beskæftiger 4 beskadigelse af enheden, der har den samme styrke af 60. Så hvis du tænker på hvordan man laver en træsværd "Maynkraft", forberedt på, at han bliver slidt hurtigt. Nok af sådanne våben ved 12-16 dræber i gennemsnit. Lad os se, hvad vi har brug for at have for at udformet motivet.

pinde

Det første skridt er at lave en træsværd, er du nødt til at bestanden op på pinde. I sin rene form i verden "Maynkraft" finde dem ganske vanskeligt. Så vi bliver nødt til at gøre det selv. Lad os se, fra hvad.

Sandsynligvis ikke alt for svært at gætte på, at stokken er opnået i behandlingen af træ. Og det er noget meget i "Maynkraft". Hvordan man laver en træsværd, hvis du ikke ved, hvor man kan tage stokken? Intet, indtil du finder det. Først og fremmest opdage træet. Når fundet - begynde at arbejde med ham. Du vil få nogle ting, der kan omdannes til det ønskede punkt er.

Stick - dette er en af de vigtigste materialer, der anvendes i crafting. Det er normalt ret nemt at få. Men glem ikke, at verden er "Maynkraft" fyldt helt anden vegetation. Hvilken slags tilgang? Svaret er simpelt - enhver. Fra enhver træ kan du få enheder til videre forarbejdning og omdanne dem i stave. Hvis man for alvor har tænkt på skabelsen af en træsværd, bestanden op på denne ressource. Han får brug for en anden til mange andre formål. Men skabelsen af en træsværd, ikke kun med pinde. Nu er det nødvendigt at se, hvad andre ressourcer, du har brug for.

brædder

Hvis du tænker på hvordan man laver en træsværd "Maynkraft", bør du vide, at det vil tage mere og bestyrelser. Fordi de selv er blokke som anvendes til håndværk og yderligere behandling. Dette materiale, sammen med pinde meget nødvendige. Få det alt for let.

Alt hvad du kan snuble på 6 slags brædder, afhængigt af om du er et træ "skære ned." Efter alt, dette materiale - det er ikke noget som træ. I deres egenskaber disse arter er ikke anderledes. Kun i farve.

Generelt bestyrelsen - det er endnu mere nødvendig ressource end stokken. Efter alt, for de fleste af de tomme felter, du har brug for det er råt træ. Men hvordan man laver en træsværd? Når du har indtastet ressource, skal du blot kombinere de to bestyrelser og en pind i din beholdning. Så får du dit første våben i spillet.

Er det det værd?

Men er det virkelig brug for denne form for sværd? Sagen er, at han, mens tilgængelig, endnu ikke så stærk. Du er nødt til konstant at ændre sig med et nyt sværd, efter at den er brudt. Hvis du planlægger en lang kamp, er det bedre at vandre verden på jagt efter pinde og andre ressourcer til at skabe andre typer af sværd. For eksempel sten eller jern. Deres styrke er meget større, og den magt - op. Nu hvor du ved hvordan man laver en træsværd "Maynkraft" Du skal ikke bekymre dig om din sikkerhed!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.