ComputereComputerspil

Dead State: genoplivet - gennemgang af plottet, opgaver, funktioner i spillet

Vælg en anstændig app, hvor du kan have en stor tid - det kræver en grundig undersøgelse af frigivelsen eller gennemgang af et bestemt projekt. For ikke at spilde tid og bare slappe af med glæde, behøver kun at vælge et godt spil, og mere interessant. Mange af de spil, der blev udgivet i 2014, imponerer med sine ideer, samt projekt Dead stat: genoplivet. Oversigt over plot, gameplay, figurer og de vigtigste elementer i dette spil vil tillade mange deltagere til at forstå, at projektet har ret til at eksistere og kan indlæses på en computer-enhed til afspilning.
Hvad er de spil funktioner? Hvordan er det anderledes end andre projekter?

om spillet

Gameplayet i dette spil er ganske imponerende: at verden er fanget zombier vendt eksistensen af mennesker i den psykologiske helvede. Nu menneskeheden trues ikke så meget den fare, som de levende døde, da den menneskelige faktor: folk er skøre, de har oplevet alvorlig stress, mister deres kære. Nu er der kun ét mål - at overleve i dette kaos, for at finde læ og for at redde menneskeheden fra udslettelse. Det er dig og blive den første til at lede en lille gruppe af mennesker, og søge tilflugt i Dead State: genoplivet. Oversigt over historien og de realiteter, nu kan se alle de spillere, antyder noget andet.
I historien, en karakter er altid i en eller anden form for uenighed, mangler hele tiden noget. Faktisk designbeslutninger og hvad udviklerne siger, divergerer: spillet ikke inspirerer sådan spænding. Der er ikke engang en fornemmelse af, at der ikke kan gå glip af noget. Tegnet altid have alt ved hånden, og i begyndelsen han ikke havde oplevet nogen tragedie ... Generelt atmosfærisk og spændinger er bare ikke nok i dette spil.

opgaver

Hvad er bemærkelsesværdigt, fordi det er én ting: i dette projekt deltageren er altid travlt med noget. Selvom hovedparten - det kæmper, men der er andre vigtige ting i Dead stat: genoplivet. Oversigt over de vigtigste opgaver bliver for stor, fordi de er virkelig mange. Men hvis vi betragter kortvarigt, så deltageren, ud over kampene, er der stadig opbygge og styrke asyl. Undervejs du ønsker at udforske et nyt våben til at udføre ændringen af papirkurven, som vil blive løbende opdateret "siloer". Dette er den vigtigste opgave, men gør mindre missioner påkrævet. Så du ønsker at konstant at inspicere husly beboerne for sygdomme, hjælpe i behandlingen, og selv undervise overlevelse engelsk til en eller anden måde at overvinde den sproglige barriere. Du skal også foretage løbende "plyndring" og "angreb" på standen med medicin i Dead stat: genoplivet. Oversigt over de vigtigste opgaver giver deltageren mulighed for korrekt at fokusere sine beføjelser, hvis snart vil der være en kamp, du har brug for at bestanden op på våben og narkotika, hvis kampen netop er afsluttet, er opmærksomheden omdirigeret til asyl og sårede.

Egenskaber

Men glem ikke, at for at behandle problemet, historien og gameplayet - det er kun en lille del af de oplysninger, som den gamer at afgøre, om dette spil er værdig til sin fritid. Har projektet Dead stat: genoplivet sine egne karakteristika, som er lidt frastøder spillere i at passere. For det første den idé, at den karakter er i en apokalyptisk tid, lidt forvrænget. Alle heltene i spillet i ikke behov, de selv har de luksusvarer: tandpasta, cigaretter eller bøger. For det andet, at det er nødvendigt at beskæftige sig ikke kun med de levende døde, men også med mennesker. Som nævnt, er det den psykologiske stress for de tegn, hvor instinkter tage hende, men i virkeligheden, kampen her med folk meget mere kraftfuld og skræmmende end zombier.

At kæmpe mod andre grupper om ressourcerne er nødt til at komme op med taktik, nye våben og så videre. For det tredje, denne dialog støtte, som alt for længe i spillet Dead State: genoplivet. Nogle gange virker det, at de tegn, bare gøre det snak. Ikke alle spillere som dialoger og "trænge" ind i essensen af historien, så hvis partiet - ikke en fan af læsning, og elsker at behandle sagen, så er dette spil vil være lidt kedeligt.

Udtalelsen fra deltagerne

Mange deltagere bemærkede både positive og negative sider. Dette projekt er ikke perfekt: der er også en forfærdelig monstre, og en vis psykologisk drama, som ikke kan blive savnet i mange andre projekter. Ulemper også, og i højere grad de vedrører grafik. Zombie almindelige, ikke det værste, og nogle gange dræbe dem en eller anden måde medlidenhed. Overflødigt omkringliggende område har også sine ulemper: den konstante marmelade i teksturer vil kunne mærkes, men generelt, spillet er interessant, og det viser sig denne anmeldelse. Dead State: genoplivet - det apokalyptiske trash, hvor du kan blive den vigtigste gruppe af overlevende og redde verden fra undergang og kaos.

For at opsummere

Udgivet i 2014, er spillet ikke blevet de mest ventede projekter, men en af de bedste apokalyptiske RPG det er heller ikke medtaget, men det har sine fordele og fortjenester, der fortæller historien og spillet gennemgang. Dead State: genoplivet - det er en interessant rollespil genren med sine egne karakteristika. At vælge for sig selv spillet for at kaste sig ud i atmosfæren i apokalypse, ser ikke for noget tunge. Det er et klassisk spil og en temmelig hurtig passage - det er, hvad der venter deltageren.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.