ComputereSoftware

Det bedste program til at fremskynde din computer. Program til at fremskynde computerens ydeevne

Over tid, kan operativsystemet miste betydeligt i ydeevne. Årsager til "Computer løs", en hel del. Men de er alle nemme at håndtere, hvis pc'en har et særligt program til at fremskynde din computer. Den erfarne bruger ved hvor kompliceret og til tider tidskrævende proces med at optimere operativsystemet er, hvis det bliver gjort i hånden, så at sige, kræfter indlejrede driftsmidler. Det er derfor, software arsenal klogt at brugeren er forpligtet til at fremlægge en specialiseret software, en funktion, som er dens multifunktionelle formål. Og hvis den første kategori tydeligt alle brugere, for begyndere procesoptimering - er et mysterium. Og derfor ikke svært at gætte, hvem er dedikeret til denne anmeldelse. Det kan dog godt ske igen, så efter at have læst et par stykker fra artiklen indsendelse, avanceret bruger tænker: at hvis han bruger softwaren? Nå, vi kommer ned til at studere emnet.

Hvilket burde ikke være et program til at fremskynde din computer

Selvfølgelig, før du installerer på computeren noget software, vil den erfarne bruger være opmærksom på kravene i software-system. Det er ikke svært at forestille sig, hvordan det vil opføre sig på en ressourcekrævende program på en "svag" computer, ikke sandt? Program Optimizers - er ingen undtagelse i denne henseende. Måske nogen fra læserne vil ikke enige i dette udsagn, men ... lad os ikke glemme, at materialet er beregnet til "begyndere" publikum. Derfor vil vi ikke tillade øjeblikke, hvor håbefulde nybegynder i forfølgelsen af hastighed aktiverer alle mulighederne for at optimere aggregator ... bremsning virkning vil være i ansigtet, og "regenereret" fra de ressourcer af systemet vil sandsynligvis kritisk påvirke stabiliteten af OS. Derfor er valget af software produkt skal først opfylde hardware mulighederne i din pc, og det er vigtigt!

C Hvordan man starter optimering, eller et par ord om BIOS (e)

Måske, for nogen ikke en hemmelighed, at lanceringen af computeren begynder at arbejde, BIOS firmware. Det er den grundlæggende input / output system initialiserer hardwaren i maskinen og danner en yderligere belastning af OS henhold til de indstillede parametre i det. Ikke alle brugere ved, at i tilfælde af forkerte BIOS-indstillinger, at systemet program indlæses hurtigere computeren er ikke meget hjælp. Eller rettere, vil være ubetydelige middel til at påvirke hastigheden af operativsystemet miljø starter.

Så vær ikke doven til at undersøge spørgsmålet nærmere om de muligheder, der er installeret på din pc bundkort. Tro mig, vil du lære mange interessante ting. Det kan godt virke, at din "bundkort" en særlig ordning, eller, for at sige det enkelt, knappen "Aktiver Turbo mode", udnytte som du vil opnå en performance gevinst. Dog vil vi ikke være distraheret fra det vigtigste tema i vores gennemgang og gå videre til den umiddelbare vurdering af en række programmer ansøgere til titlen som "mest-mest".

Det bedste program til at fremskynde din computer

Ovenstående definition iboende pålidelig og på samme multifunktions-softwaren. Men i processen med at vælge en software-værktøj, der vil holde systemet altid "i god form", så glem ikke om de "komplekse talent" programmet Optimizer. Efter alt, hvordan korrekte software løser problemet med høj hastighed, stabil operativsystem afhængige. Kortsigtede "digital sygdom", efterfulgt af et sammenbrud i Windows - næppe den forventede effekt af brugeren. I mellemtiden, et program, der systematisk udfører komplekse opgaver at optimere baserede brugernes behov - er det ønskede produkt, som altid vil blive efterspurgt. Typisk sekvens af handlinger sådan software altid forudsigeligt, hvilket betyder, at de er nemme at håndtere, hvilket er vigtigt i tilfælde af eventuelle fejl.

Udfordrer til laurbær vinderen nummer 1 - Auslogics BoostSpeed

Starten program til at fremskynde din computer kan være enten en betalt eller open source, så at sige, «Gratis-shnoy". I sidstnævnte tilfælde er det usandsynligt, du kan regne med teknisk support til udvikleren, jævnlige opdateringer og eksklusive "chips", der udvider funktionaliteten af den anvendte software. Selvfølgelig findes de bedste softwareløsninger, men lad os tale om dem lidt senere. Nu mener de operationelle fordele ved Auslogics BoostSpeed.

Hvordan man laver en en-knap acceleration computer

Windows 7 (programmet fungerer perfekt i miljøet ottende udgave) - er den mest almindelige til dato operativsystemet. Derfor vil optimering spørgsmål blive vurderet på sin eksempel.

  • I primær Auslogics BoostSpeed du kører aktivere knappen "Scan", som er placeret på venstre side af den arbejdende vindue (fanebladet "Hjem").
  • Efter en kort analyse af processen, vil skærmen vise resultatet i form af numeriske værdier og en kort tekst konklusion om tilstanden af din pc.
  • Når du aktiverer knappen "Fix All" vil blive produceret automatisk korrigere de problematiske computerområder.

Hvad du får som resultat?

  • Hvis du arbejder med afsnittet "Diskplads", du rense harddisken på de forskellige "digitale skrald". Som et resultat, hele tiden, og Web cache filer slettes. Ikke alle program til at fremskynde din computer en bekvem over evnen til at ændre dine browserindstillinger. Browser Care nytte vil hjælpe dig med dette. Her kan brugeren udføre analysen for tilstedeværelse af duplikerede filer ved at indtaste Dublicate File Finder ansøgning, og ved hjælp af softwaren Afinstaller Manedger, også fjerne uønsket software korrekt.

  • Se "System stabilitet" fungerer som en korrekturlæser »Windows-fejl. Kontinuiteten af vinduet er der flere overvågningsværktøjer og derudover en vedhæftet fil opsving, hvorved du kan gendanne tabte data.
  • Navnet på afsnittet "Performance PC" taler for sig selv. Anvender "hastighed arsenal" af værktøjer, kan du opnå en betydelig stigning i ydeevne operativsystem. Ryd op i registreringsdatabasen, harddisk defragmentering og optimering af Internetforbindelse - kun et par ting, der vil være til rådighed for dig i den ovenfor beskrevne software arbejdsområde.

Dette er det bedste program til at fremskynde computer boot og det næste element - et vægtigt argument til fordel for Auslogics BoostSpeed.

Dynamisk optimering: hvad er det?

I enkle ord betyder udtrykket stillet i undertitlen indikerer konstant kontrol over processen for interaktion mellem brugeren og computeren. Det er - hvis den direkte anvendelse af et specifikt program - sådan software er tildelt en høj prioritet, system ressourcer frigives er "on" og "for" ham. Isolering af computer processorkraft forekommer også til den aktuelle applikation. Samtidig er programmet overvåger kontinuerligt den aktuelle tilstand af harddisken og automatisk defragmentere din harddisk.

Opsummering

Det alene burde være et program til at fremskynde computerens ydeevne. Det skal bemærkes, at omfanget af artiklen indsendelse ikke er indtastet beskrivelse end "Privacy", når du konfigurerer en bruger vil være i stand til at beskytte sig mod de hyppige tilfælde af identitetstyveri, og "support", hvor ejeren af et multifunktionelt software tilbyder se listen over yderligere software ... Hvis du selv i tanke, hente og installere den gratis version af Auslogics BoostSpeed. Mest sandsynligt, vil du tiltrække optimizer. Du vil have din stabil driftshastighed? Så et reelt valg for dig!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.