Nyheder og SamfundNatur

Ligesom dyr undervise deres unge til at jage? Uddannelse i dyreverdenen

Ligegyldigt hvem der er foran os - en bjørn, en løve, gepard eller en hamster, hans mor er en meget vigtig funktion - det nærer, beskytter og lærer barnet at overleve i miljøet fuld af farer. I betragtning af hvor dyr lærer deres unger at jage og hvilke metoder de bruger til det, kan du se den højeste visdom i forholdet mellem voksne og den yngre generation. Og lad forholdet i en pakke eller familie af nogen dyr forekommer os nogle gange brutale dem ofte værd jern logik, der gør det muligt at overleve hele familien.

Hvordan man lærer at jage surikater

Ligesom dyr lærer deres unger at jage, er det muligt at begynde at overveje eksempel på en meget karismatiske dyr, der tilhører den desmerdyr familie og bor i det sydlige Afrika - Meerkats.

Udvinding af de højere dyr, altid lever i store familier, er hovedsageligt store insekter, baby fugle, slanger og lejlighedsvis små gnavere. Og så snart de unge surikater vokser så ud over modermælk, og de har brug for andre fødevarer, voksne tager dem til den første jagt.

Sandt nok, i første omgang kun børnene ser, hvad gør ældre, og produktionen er allerede krænket. Men over tid, vil de blive tilbudt en anden levende insekt eller gnaver til en teenager kunne spille med ham og træne i jagt færdigheder. Når meerkat bliver voksen, han har til at tjene til livets ophold ved dig selv, med din familie omhyggeligt kæmning jagtområde.

Wolves - meget organiserede jægere

Meget opfindsomme og dygtige fangere er ulve. For bedre at forstå, hvordan dyr lærer deres unger at jage, er det værd at se nærmere på disse rovdyr. Alle ved, at de vælger svage eller syge dyr, som er lettere at overhale i forbindelse med forfølgelse som bytte. Men ikke kun det hjælper læger skov mens jagt, som de har i butikken mange måder at gøre det til en succes.

Wolves forsøger at komme tæt på kisten ubemærket så tæt som muligt. Men i brunsten, og brugte en masse vanskelige taktik. For eksempel, i bjergene, de jage rådyr til afgrunden, hvorfra de ikke turde at springe. En elg i skoven ulve sendt til den frosne skorpe dækket med sne, hvor de tunge Hovdyr simpelthen ikke, eller til den isafkølet dam, hvor elge ben forlader.

Om de bemærkelsesværdige talenter af jagt ulveflok siger, og deres taktik at bedrage de frygtelige tyre en af jægerne, mens andre ustraffet til de udvalgte unge. Og alt dette de bestå den yngre generation, der, ved den måde, rørende bekymring både kvindelige og mandlige.

Hvordan til at undervise unge ulve jagt

At lære ungerne at producere deres egen mad, voksne tage dem på jagt, hvilket giver de unge en mulighed for at se det. Men inden da, skal det tage lang tid.

Mindre end et år, hvalpe (kaldet profit) i familien er den yngste. De er som regel omkring 5 pr pakke, og de er ved fuld voksen pleje. Sammenføjninger der er i en familie på 1-2, de udvikler den smidighed og styrke til hinanden under tilsyn af de unger der er født i det forløbne år (pereyarkov). En ulv, vendte tilbage fra jagt, ofte bringe dem dæmpet, men stadig bor mus til træning.

For første gang unger er på jagt kun seks måneder gammel, som under forhold med streng disciplin og respekt for ældre er uddannet i alle de finesser af stalking og overfald.

Funktioner af uddannelse af geparder

Et særligt levende eksempler på, hvordan dyr lærer deres unger at jage, du kan se geparder. Den kvindelige af denne stærke repræsentant af katten familien bringer deres børn ingen mus, nej! Hun trækker dem ikke fange gazeller og antiloper, der giver med sådan en "visuel støtte," en mulighed for at praktisere.

Stadig levende bytte forsøger at flygte og indhente hende unge. Desuden, hvis formålet med jagten stadig formår at flygte, de pupils- "tabere" står uden middag. Og så, som unge dyr har lært at jage, er en meget vellykket metode, fordi det har en direkte interesse i udfaldet. Dette er ikke bare et spil, men en kamp for underhold.

På jagten geparder tage deres killinger i de fire måneder. Og de efterhånden blevet dygtige og farlige rovdyr. Selv, selvfølgelig, vil i lang tid ikke være i stand til at jage leve uden hjælp fra en voksen.

Overfør afkom færdigheder - et vigtigt element i uddannelse

At lære at undervise de unge dyr at jage, kan du tale i lang tid, især fordi forskellige typer af dette sker på forskellige måder. Men de fleste dyr det er mor til den yngre generation viser, hvordan at tygge græs eller jagt efter en mus, i hvilke situationer bør starte en kamp, og når at skjule.

Børn finpudse deres færdigheder i spil med hinanden, og forældre (her ofte hjælper sin far), greb barn til at begynde at spille med den manke, giver til at forstå, hvornår de skal stoppe.

Nogle dyr, såsom sæler, afgive deres unge i de tidlige dage efter fødslen. Men sidstnævnte har en tilstrækkelig forsyning af fedt for at overleve i et stykke tid uden mad. Men nogle børn droppe ud efterhånden, så kun under jagten længere og længere. Så i dyreverdenen er der en anden selvstændige individer, der vil lære at jage i fremtiden, og dermed overleve.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.