ComputereComputerspil

Nærmere oplysninger om, hvordan man gør i Flint "Maynkraft"

I dag taler vi om, hvordan man laver flint i "Maynkraft". Vi har foran os en af de mest populære spil i verden. Et af de elementer i projektet er, at det er tilladt at deltage som en, og med venner. Også på den samme spilserver kan være omkring 500 mennesker. Men ikke så nemt som det ser ud. Serverne kan være ikke meget anstændigt spillere, som påvirker både dig og de andre karakterer. Virkelig nødt til at udholde mobning? Og hvorfor ikke gøre det selv, for eksempel dynamit. Han kan træde på krigsstien.

Hvordan man laver en flint i "Maynkraft" og anvende det

For eksempel dynamit eller bøje det gjorde vi. Men hvordan man kan antænde sprængstoffer eller lave pile? Til crafting disse elementer har brug for nogle mærkelige flint, som vi ikke har set nogen i minen eller på gaden eller i helvede. Det er simpelthen ingen steder at finde. Prøv at finde ud af at lave flint i "Maynkraft". Det er ikke så svært. Og nu hører vi om alle de snørklede af processen. For det første bør det erindres, at for at gøre sine egne hænder kan ikke, men bare rolig, det kan udvindes. Så dit spørgsmål er om hvordan man laver flint i "Maynkraft", i hvert fald vil blive løst.

instruktion

Så tag en skovl og gå ind i minen. Umiddelbart er det spørgsmålet, hvorfor den nævnte værktøj, ikke en hakke. Fordi vi ikke vil bryde malmen og grus. Efter alt, har du sandsynligvis ikke at være opmærksom på denne nondescript blok. En værdifuld flint er der. Med 10 procent chance kan du få det ved blot at bryde grus enhed eller en hånd skovl. Det er bedre at bruge de nyeste værktøjer. Det vil være hurtigere.

Vær forsigtig! Grus, samt sand, løs enhed, der er, kan falde ned på dit hoved, og efter et stykke tid du kvalt. Der er andre muligheder for at få resultatet. Brug hakke med fortryllelse til "Luck 3", med en chance for at 100% for at få den længe ventede flint. Du kan også købe den flint fra andre spillere for et gebyr eller jern med diamanter. I specialbutikker kan dette element også blive solgt. Der er en anden mulighed: se efter Emerald og gå til landsbyen for beboerne. Der kan være en fordel at erstatte dem med flint. Som du kan se, en masse muligheder.

konklusion

Så vi demonteret et andet spørgsmål om "Maynkraft" spil - "hvordan man laver en flint" Det skal også bemærkes, at på mode Industrial Craft kan du få den ønskede ressource, frådede grus knuser. Der er mange andre modifikationer, der tilbyder deres egne versioner af silicium. Vær ikke bange for at prøve alt og vælge det bedste for dig selv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.