SkønhedKosmetik

Hvordan man vælger en gel sæbe passer til din hudtype

Udrensning - den vigtigste etape af hudpleje. Mange anvendes til dette formål, vand og gel til vask. I dag i detailkæden har et stort udvalg af alle former for ressourcer. Ofte vælger blandt dem den mest hensigtsmæssige er ikke let. Prøv at forstå nærmere i denne henseende. Lad os starte med det helt grundlæggende.

Som det er kendt, rengøringsmidler indeholder såkaldte overfladeaktive midler, der tilvejebringer opskumning. De kan opdeles i fire typer, afhængigt af de stoffer, der er indeholdt i dem.

Den første type er angivet på etiketten som Decyl-glucosid. Sådan gel til vask ikke er for godt skum, så er ikke egnet til fedtet hud typer med øget sebaceous ekskreter.

Den anden type af overfladeaktivt middel - et kationisk stof, betegnet Polyquaternium. Gelen til vask anbefales ikke til brug på følsom hud som bipolære ladninger hud og overfladeaktive midler kan meget vel forårsage irritation.

Den næste type overfladeaktivt stof har en positiv ladning. Etiketterne er udpeget som natriumlaurylsulfat. Det fjerner perfekt fordeling hud og andre urenheder, men tør hud. Midler markeret Magnesium Laureth Sulfate - det stik modsatte af den foregående. De er velegnede normal og følsom hud.

Den fjerde og sidste type overfladeaktivt er markeret på etiketten som betain (cocoyl, Sarcosin). Denne gel blidt renser og efterlader en følelse af friskhed. Egnet til alle hudtype.

Skum, gel eller mousse. Hvad skal man vælge?

Nogle gange navnene på midler til at rense huden fører til forvirring. Straks og forstår ikke, hvad forskel gelen og gelé og mousse eller skum. Og ved, at det er nødvendigt, i hvert fald for ikke at spilde penge på unødvendige midler til os.
Som det er kendt, omsorgsfulde kosmetik er valgt baseret på den type af huden. til vask af gelen i dette tilfælde er ingen undtagelse.

Fedtet hud tendens til akne, kræver særlig omhyggelig rensning. Derfor gelen konsistens for sådan en taske passer perfekt. Den indeholder et maksimum og en koncentration af overfladeaktivt befugtningsmidler minimum. Typisk gel sæbe til fedtet hud indeholder salicylsyre, der har en let peeling effekt, eller benzen peroxid, der tørrer og nedsætter sekretion af talgkirtler. Derudover dets sammensætning indbefatter forskellige inflammatoriske komponenter såsom bisabolol ekstrakt, eller Calendula. Men i dag videnskaben om kemi udvikler ret hurtigt, og på etiketterne af kosmetiske produkter er det muligt at møde nye og mærkelige navne. Derfor nødvendigt at blive guidet ikke til sammensætningen, samt navn og producenten lover. Oftest betyder dette etiketten ved siden af navnet er indskriften: "gel til dyb udrensning ansigtsbehandling" eller "ren kontrol".

Tilgængelige gel sæbe til acne næsten alle de kosmetiske virksomheder, der starter med det demokratiske Garnier og Evelin og slutter hellere ikke billige hjælp af Vichy.

Alder hud ofte tør og tilbøjelige til irritation. Derfor vil det ideelle valg for det skummer eller mousse, som har en minimum og maksimum befugtning overfladeaktive bestanddele. Også blød formel af disse midler egnet tør, dehydreret hud.

For følsomme, bør let irriteret hud foretrækker ikke-aggressive ingredienser af vegetabilsk oprindelse. Disse omfatter kamille, rose, kornblomst, troldhassel. Konsistensen dig mere egnet skum eller mousse. Men der er en følsom og fedtet hud. I dette tilfælde til oprensningen gel anvendes med anlægsdele. Vær opmærksom på virksomhedens produkter Iv Roshe. Deres sortiment har en gel til vask, som fjerner betændelse og tørrer. Pure System-serien, som agenten "Kamomill", designet netop til følsom hud.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.