SkønhedKosmetik

Praktiske råd om hvordan man kan reducere næse derhjemme

Næse - den mest fremtrædende del af ansigtet. Det var ham, der ofte ikke er tilfredse med pigerne, og selv ejere af charmerende og præcise dyser. Og mange selv alvorligt at tænke over sin kirurgisk korrektion. Før du ty til sådanne radikale metoder, finde ud af hvordan man kan reducere næse derhjemme. Næsten et hundrede procent sandsynlighed det kan hævdes, at risikabelt skridt du behøver ikke at.

Er det muligt at reducere næse uden kirurgi?

Indikationerne for kirurgisk korrektion af næsen form kan kun tjene dens tilsyneladende deformation. Ofte mens vejrtrækningsbesvær som forårsager ubehag og ekstra belastning på kroppen. Selvfølgelig livskvaliteten samtidig væsentligt påvirket. Hvis du ikke hører til denne kategori af kvinder, er det bedst at bruge disse operativsystemer tips om hvordan man kan reducere næse derhjemme.

den rigtige makeup

For visuelt at reducere næsen, skal du bruge tre nuancer af fundamentet tætte tekstur. Basic - en, der er optimalt afstemt til farven på din hud. Valgfrit - en tone mørkere og lysere nuance af basen.

Hvis du ønsker at lære hvordan man kan reducere makeup næse med bred ryg, så prøv at lysne indstillingen næse og bagsiden af næsen, mens næse vinger er nødt til at blive mørkere. Pas på, at der ikke er klare grænser mellem nuancer spores fundament, bør overgangen være glat. Det er lettest at denne effekt opnås ved at anvende svampe til makeup.

Hvordan man kan reducere næsen i hjemmet, hvis det er meget lang tid? Alle de samme make-up. Hvis spidsen af næsen er mørkere, og ryggen og næseryg - lettere, så visuelt næse vil være meget kortere.

Men fortrænge visuel vægt med en næse på kindben. Denne opgave er let at håndtere flimrende pulver. Smil og anvende den på de udragende dele. Den sidste etape: en lille gåtur pulver over hele ansigtet og på halsen.

En anden hemmelighed af hvordan man kan reducere næse derhjemme, er de harmoniske proportioner ansigtstræk. Hvis en stor næse, bør øjne og læberne være relevante for denne størrelse. Kig på skematiske tegning kredse, nedenfor.

Hvis de orange cirkler, i din mening, er forskellige i størrelse, så du er forkert, de er de samme. Sørg derfor for, at (observere mådehold, naturligvis) til dine øjne og læber var ikke små. Forbedre dem med makeup, er opmærksomme på øjenbrynene.

ordentlig klipning

For at reducere den visuelle næse vigtigste ting at gøre - for at give dit hår volumen. Den nemmeste måde at gøre dette på en mellemlange hår. Den mest populære metode - en lille bouffant jævnt over hele hovedet eller kun på bagsiden af hovedet.

Personen skal være så åbent som muligt, så frynser billede er et uønsket element. I et ekstremt tilfælde, kan du lade en asymmetrisk, skrå pandehår. Hårfarve er også vigtig. Lyse nuancer foretrukne. Om frisurer godt at rådføre sig med frisøren. Specialisten vil fortælle den bedste løsning for dig.

Elsk dig selv og være glad!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.