Mad og drikkevarerVin og spiritus

Hvordan man vælger en vin køler hjem? Kan jeg opbevare vinen i køleskabet?

Kvalitet vin - en temmelig lunefuld og delikat drik. Dens buket afhænger af mange faktorer, herunder temperatur på sin forelæggelse for betingelserne bord opbevaring og råvare kvalitet. Mange af os ikke drikke hele flasken på én gang, begrænset til et par glas af denne vidunderlige drik. Som et resultat, forbliver vi åbne vin. I et køleskab til at gemme det kun er muligt i undtagelsestilfælde, til disse formål er det bedre at købe en vin kabinet.

Gode vine - anstændige forhold

Uden tvivl, er det bedste sted at opbevare din vinkælder overvejes. Der er alle betingelser for modning drikke. I traditionelle vinkældre løbende vedligeholdes lav temperatur og optimal luftfugtighed.

Desværre er det ikke alle de borgere, der bor i boligblokke, har mulighed for at grave lidt opbevaring til hans samling af befæstede drikkevarer. Derfor er det meget ofte vinen er lagret i en konventionel køleskab. Imidlertid er dette udstyr ikke designet til langsigtede besparelser ædle drik.

Kan jeg opbevare vinen i køleskabet?

Selvfølgelig er dette tilladt. En af de vigtigste forudsætninger for opbevaring af vin er en komplet immobilitet af flasken. Drikken må ikke udsættes for vibrationer, så det er ønskeligt at sikkert fastgøre beholderen i en position. Mange erfarne vinproducenter anbefales at opbevare det i en oprejst stilling, da den mindste kontakt med proppen vinen mister sin smag.

Åbne en flaske champagne kan gemmes i en konventionel køleskab i mere end én dag, vinen - op til tre dage. Drikkevarer med en høj alkoholprocent og sukkeret kan være i en åben flaske i omkring syv dage. Endvidere skal vinen tæt lukket med en prop. Smagen og aromaen af drikken vil gradvist forværres inden for få timer. Derfor, for flaskerne er bedre at bruge køleskabet til vin.

De typer af kabinetter

I dag er der fire typer af vin kølere. de alle udfører forskellige funktioner.

-Temperatur model support stabil temperatur, svingende indenfor 10-14 grader. Disse kabinetter er reelle lille vinkælder, fuldt afslører potentialet i din samling af drikkevarer. Temperaturen model har to isolerede zoner for opbevaring og køling af drikkevare før servering.

Tre-temperatur frysere er designet til opbevaring og køling af vine. De omfatter tre separate kamre i hvilke forskellige temperaturen skal holdes. Midterrummet bruges til at lagre drikkevarer, top - at bringe dem op på stuetemperatur, lavere - afkøling til 6-10 grader. I multi-kabinet kan gemme et udvalg af drikkevarer. Temperatur holdes inden for et sådant køleskab, varierer over et bredt område: fra 7 til 21 grader.

Kapacitet og zoneinddeling

I den simpleste model kan rumme op til seks flasker. Deres popularitet skyldes evnen til at arbejde på bilens batteri. Mange mennesker tager med dem på ferie denne vinkøler. Den lille størrelse gør det muligt at bære den i en kabine på maskinen, på bekostning af sådanne modeller er i stor efterspørgsel blandt fans af hyppige udflugter.

Til hjemmet opbevaring af drikke er mere egnet vin køleskab, der kan rumme 12-50 flasker. Sådanne modeller er relativt lille i størrelse. Deres højde ikke overstiger måleren. Avid samlere sikkert være interesseret i størrelsen af en god vin køleskab frysere. De kan gemme 100 til 500 flasker.

Inde i vin kabinet kan opdeles i flere zoner. Afhængig af modellen af køleskabet er der to eller tre isolerede kamre, hver understøtter en bestemt temperatur, der kræves til opbevaring af forskellige typer vin. Den tredje zone er ofte brugt til at forberede drikkevarer til smagning. Derudover er der et enkelt kammer, og vin køleskab. Hjem kabinet er drevet af elektricitet. Når du køber en hovedparten af modellerne skulle være klar til imponerende elregning.

Dimensioner og design

Moderne vin køleskab er anderledes ædle og smukke udseende, så let passer ind i det indre stort set alle rum. Omkostningerne ved disse produkter varierer mellem 30-500 tusind. De fleste modeller har en raffineret glasdør dekoreret med tonede absorberer ultraviolette stråler. Inde i kabinettet vin køleskab er udstyret med specielle lysdioder det ikke øger lufttemperaturen og ikke forstyrrer det interne mikroklima. På grund af denne belysning kan du altid se på indholdet uden at åbne døren.

Hvad skal jeg kigge efter, når de køber vin kabinet

I processen med at udvælge et køleskab til opbevaring af mousserende og befæstede drikkevarer bør overveje flere vigtige funktioner, der ikke vil gå tabt i det foreslåede udvalg af modeller. Så den første ting du bør være opmærksom på er udstyret kapacitet. I dette tilfælde, det hele afhænger af de formål, som bruges køleskabet i vin. De, der ikke er klassificeret som samlere, kan vi begrænse køb af relativt små modeller.

Moderne vin kabinet skal have den funktion af automatiske støtte optimalt fugtniveau. Dette er meget vigtigt, for hvis dette tal er mindre end 65% eller over 80%, så begynder den uundgåelige proces med nedbrydning kork. Det udtørrer eller dækket med mug, derved ødelægge drikken selv.

De fleste modeller leveres med kulfiltre, der renser luften trænger ind i kabinettet. De skal udskiftes mindst én gang om året, fordi det påvirker betingelserne for opbevaring af din samling af drikkevarer.

Tilpasset vin kølere

I dag skal mange producenter af sådant udstyr træffe individuelle ordrer. I dette tilfælde brugeren modtager den originale kabinet til opbevaring af vin, passer perfekt ind i de indvendige lokaler og opfylde alle dine krav. Ved bestilling kan du angive ikke kun de præferencer udformningen af enheden, men også den ønskede temperaturområde.

For eksempel, indbygget køleskab ikke kun give optimale betingelser for opbevaring af vin, men også perfekt integreret i møblet sæt. Dette kabinet kan monteres i stort set alle miljøer, herunder i et skab, entre eller køkken.

Når du vælger et sted for en vin køleskab er nødvendigt at overveje nogle nuancer. Siden møbler, som vil integrere opbevaring udstyr hjem samling af drikkevarer, der er små udluftning frirum, det skal placeres væk fra komfurer og ovne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.