Hjem og familieBørn

Hej kære læsere! Brev til dig, mor!

Mor, min kære håb om, at du er fint, og jeg har alle fremragende, men virkelig savne dig kære du, jeg ofte drømmer om, og jeg vil altid at kramme og se dig ...

Kender alle, der allerede har oplevet i fortiden. Efter din død, jeg indså, at skæbnen har til medlidenhed mig, SÅ MODSATTE gik medvind, jeg lærte at være mig selv, til at lære at håndtere vanskeligheder! Men hvis du vidste, hvor hårdt uden dig ...

Vi lever ikke evigt, og jeg kan ikke argumentere. Før eller senere vi gå til hvor du er. Og længe jeg lever, vil jeg leve, og leve uden dig ... og det er meget svært at forstå! Du klarede det selv forstår ...

Mor, jeg kender og føler, at du er en nag mod USA. FACT Vi nogle gange endda glemme alt om dig og dine drømme. Vi glemte SELV mindst en gang om året du må blive husket, Rodney, jeg er ked af! Bare at så højt hele verden kalder dig med kærlighed "MAMA!" Enkleste ting at høre din stemme, kan vi ikke hjælpe grædende ... ligesom et barn til at genere dig om natten, som voksne, ikke har givet dig en chance for at forstyrre os ... bare, at vi det var for dum til at forstå dig fra en halv ord, for dumt ... Men du gør før de går til den næste verden glemte om os og om vores drømme ... og vores drøm var at dig at leve for evigt !!!

MOR, men vi glemmer dig ikke ud af ondskab, meget svært for os at tænke på dig og på samme tid til at tænke på fremtiden, at leve for til dig, og igen, tænke over, hvad der kan forekomme i LYSET den som jeg vil elske endnu stærkere ... vi ikke let at gå på denne jord, og med stolthed sige: "jeg er forældreløs," vi lykkes er ikke let at forstå ... Du gør selv siger: "Gå videre og aldrig se i fortiden, fortiden vil du ikke ændre noget, lever først for sig selv, og så det faktum, FOR hVEM VIL GERNE LIVE! "SKÆBNE AF mIG IKKE GIFT pripodnesla som håbet jeg, ak ...

Jeg har tænkt, hvad kan jeg gøre? Mor, du er alt for mig, hvad jeg indånder, jeg bor ... og jeg meget elsker kun dig og du fortjener det! Så jeg ønsker at leve kun for din skyld, at jeg må leve! VIL TIL DIG nå toppen, gå på tværs alle odds, vil jeg ZHYSHAT sidste åndedrag, men for kun dig !!! Mor, du drømte, at jeg bliver en kirurg, og jeg har tænkt mig at MI vil søge, fordi Alle styrker !!! Mor, jeg indånder dig! Du er alt jeg har !!! Fordi jeg ved, at din kærlighed til mig er bedre end noget andet i verden !!!

Shore, værdi, LIKE MOR !!! Bed for hende og ikke vred HVIS forstyrre dig ... på den vigtigste dag eller nat! VI HAR FOR LIFE, for hendes tålmodighed, for hendes venlighed ... Vi har ANSVAR på det hele! Bank og lad ikke hendes rastroilas længe hun lever ...

Moms over hele kloden, uanset hvad du SON fødsel, hvid eller sort, og uanset hvor du blev bragt op, men det er vigtigt, at du er alle børn i hele universet med kærlighed og stolthed kaldet "Mama!"! Gud velsigne dig, kære mødre !!!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.