FormationUngdomsuddannelse og skoler

Helte karakteristiske. "Granat armbånd" Kuprin

Helten i historien "granat armbånd" - en af de mest bevægende billeder i litteraturen. Manuskriptet af dette arbejde græd af forfatteren. Kuprin hævdede, at det er den mest kyske af alt det, han har skabt. helte egenskab ( "Granat armbånd") - temaet for denne artikel.

tro

Hovedpersonerne er hans kone Sheina. Det er bemærkelsesværdigt, at heltene fra den karakteristiske ( "Granat armbånd") givet af forfatteren er meget ujævn. Kuprin ikke gider at beskrive karakteren af prinsesse Vera, hendes vaner. Udseende af heltinden beskrev han, at sammenligne hende med hendes søster Anna.

Vera har en fleksibel form, gentle, kulde og stolt ansigt. Det er næsten alt, hvad der er sagt om hovedpersonen. Søster, som det er vist mere detaljeret, selv om dens tilstedeværelse i det hidtil ukendte ikke påvirker historien.

Hver af billederne er en slags værktøj til fremlæggelsen af de vigtigste værker af tema - nemlig temaet kærlighed. Og derfor ganske selektiv givet de karakteristika helten forfatter. "Granat armbånd" - en historie, hvor skæbne og den indre verden af de tegn, du kan se fra de korte sætninger tales af dem, og forskellige små dele.

Prinsesse Vera - en god kvinde, følsom og ærlig. Om dens evne til at sympatisere med slutningen af historien siger, når hun er i et dødt Zheltkova hus for at sige farvel til ham. Ærlighed indikerer samvittighedskvaler, som hun oplever i en af scenerne. Når mellem Basil og hans bror Nicholas Faith forbistrer debat om korrespondance, som angiveligt kompromitteret hele familien, kold Shein siger, at denne epistolary fænomen er ekstremt ensidig. Ordene fra hendes mands Prinsesse tyk rød. Efter alt, kun en enkelt budskab var den person, der gav denne uheldige granat armbånd.

Hovedpersonerne, en egenskab, som er åbenbaret i den endelige denouement, er for hovedparten af de sekundære tegn.

Basil Shein

Denne helt siges endnu mindre end om Vera Nikolayevna. Som allerede bemærket, i værket "granat armbånd" hovedpersoner, der er karakteristisk for der er givet af forfatteren i begyndelsen af historien kortfattet og holdt i slutningen af på deres bedste. Basil Shein sendt til blommen, og i modsætning til broderen troens, som ledsager det, opfører taktfuldt, høfligt og noget forvirret. Prince er i stand til at se på en person, der i otte år forelsket i sin kone, en kæmpe tragedie. Han er i stand til at føle andres smerte, selv når den anden ville vise kun fjendtlighed og akut irritation.

Senere, efter blommen begår selvmord, Basil overgår til Vera sine indtryk af, hvad han så: "Denne mand elskede dig, og han var ikke gal," - siger han, og samtidig med forståelse til prinsessens anmodning om at sige farvel til de døde.

Men på samme tid, og Vera, og Basil - folk arrogant. Det er imidlertid ikke overraskende, i betragtning af deres position i samfundet. Denne kvalitet er ikke negativt. Det er ikke arrogance, og arrogance. Det er lidt aflad, hvilket er tydeligt i deres holdninger til folk uden for deres kreds. Tro ejendommelige kulde og bydende tone. Basil tilhører den overdrevne ironi til sin kones hemmelig beundrer. Og måske, førte alt dette til tragedien.

Efter at have læst resuméet af produktets giver det indtryk, at kærlighed, der er så lidt i det virkelige liv, dedikeret Kuprin "granat armbånd". Karakteristik af de tegn, der er omtalt i historien, giver dog ægtheden og rigtigheden af denne historie. For at forstå dette, er du nødt til at læse omhyggeligt og med omtanke.

Anosov

Billedet af helten forfatteren tog det meste af den fjerde kapitel. Anosova billedet spiller en vigtig rolle i at afdække historien om den vigtigste idé. I et af fragmenterne, taler han med heltinden i den sande kærlighed, som han aldrig for ikke oplevet hele sit liv, fordi den følelse fødes én gang i hundrede år. Og tro historie om Yolk han spekuleret på, at dette er et sjældent tilfælde.

æggeblommer

Denne person er bleg, har en blid piget ansigt. Om de kvaliteter af hans karakter ikke kan tale, fordi betydningen af sit liv er Vera. I sit sidste brev tilstår han til hende, at efter at have set hende for første gang, han er ophørt med at føle en interesse i noget som helst. Yolk billede - centralt for plottet, men sagde lidt om det. Langt vigtigere end kraften i de følelser, som han havde oplevet de sidste otte år af sit liv i stedet for hans personlighed.

Ved hjælp af en lille kreds kan opsummeres som analyse af billeder i historien "Granat armbånd"

helte karakteristik (tabel)

karakter form tegnegenskaber
Vera Shein Slank høj dame med et smukt ansigt og en kold Arrogance, venlighed og evne til medfølelse
Basil Shein Arrogance, tendens til ironi, følsomhed
Anosov Fedt, midaldrende mand med en stor ru ansigt og piercing øjne Mod, retfærdighed, visdom, følsomhed

æggeblommer

Høj foroverbøjet mand på 30-35 år, med en bleg ansigt og blide blå øjne Detachment fra alt, hvad der vedrører ikke tro, evnen til at selvopofrende kærlighed

Dette er karakteristisk for tegn. "Granat armbånd" - på trods af den lille volumen, at produktet er dyb. Artiklen giver en kort beskrivelse af billedet, og der er ingen vigtige detaljer og citater.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.