SundhedMedicin

Den bedste læge-reproductologist i Moskva anmeldelser. Rating reproductologists læger i Moskva

Desværre er næsten hver dag mennesker konfronteret med helbredsproblemer, herunder dem, der begrænser muligheden for at befrugte menneskelige, bjørn og føde børn. Da familien institution i vores samfund er en af de vigtigste, behøver du ikke ønsker at leve uden børn, og hvis du ikke kan (af forskellige årsager), er det tid til at søge lægehjælp!

introduktion

Hvordan man vælger en læge og et godt sted for eksperter gør ikke ondt? Hvordan at vide, hvilke læge reproduktive system kan hjælpe i dit tilfælde, som vil være kompetente nok til at stille en diagnose, ordinere behandling for at hjælpe med fødslen af børn og lagt på ambulant undersøgelse?

Og vi ser ikke yngre: kroppen ældes og vil før eller senere føde et barn bliver vanskeligere. Derfor, i tide til at se en læge-Reproduktion (erfarne og kyndige) er ekstremt vigtigt for at opretholde familieforhold. Prisen er ikke altid garanti for kvalitet, og vælge en reproduktive-læge, du nødt til at stole på en række andre faktorer.

De mest almindelige årsager til behandling

Oftest mennesker henvender sig til private klinikker for at slippe af problemer i hans personlige sexliv. Det er ikke længere en familie psykolog, der "helbreder sjælen." Læge reproductologist overvåger bare for det faktum, at den menneskelige krop har været i stand til at reproducere eller mere verdslige sprog til at reproducere. Enig, reproduktion - den vigtigste funktion af eksistensen af menneskeheden.

Læge reproduktive system behandler følgende sygdomme:

 • kvindelig og mandlig infertilitet ;
 • endokrine kirtel problemer;
 • inflammatoriske sygdomme i genitalierne;
 • særligt lange forsinkelser menstruationscyklus;
 • seksuelt overførte sygdomme;
 • problemer med kønsorganer.

Ud over den reproduktive system, er der nogle eksperter som en sexolog, urolog, gynækolog og androlog, der har en smal specialitet.

Sexolog, for eksempel, behandler seksuelle lidelse: den manglende evne til at opnå orgasme, erektionsproblemer, fald eller omvendt øge den seksuelle lyst. Urolog behandler lidelser i mandlige reproduktive og urinvejsorganer og gynækolog og androlog er styret af den seksuelle division. Androlog hjælp med de mandlige reproduktive system sygdomme, gynækolog - med kvinder. Neutral reproductologist har specialiseret sig i begge køn.

Hvordan vælger en læge? At stole på?

Først og fremmest, selvfølgelig, på lægens specialisering. Internettet vrimler med annoncer, sådan klinik tilbyder sine kunder med den bedste service i hovedstaden. Så det kan være, og faktisk er, men hvordan kan du vide med sikkerhed? Det er af disse spørgsmål og skaber en vurdering reproductologists læger i Moskva. Det modtager de fleste af de rigtig gode kapital fagfolk.

Hvad er rating -reproductologists læger?

Her er blot en rating ikke besvare spørgsmålet: "Hvem er den bedste læge-reproductologist i Moskva" Listen er udarbejdet med udgangspunkt i brugernes bedømmelser og dem, der forlader feedback. Hertil kommer, at mange steder har beskrivelser af medicinske specialer er særegne for alle, der er på listen, og specificerer oplevelse. Du kan sortere lægerne reproductologists oplevelse af deres arbejde, at prisen for konsultationer (en konsultation betyder ikke, at præparaterne beløbet vil være det eneste, du skal betale), og så videre. D.

Normalt ordentlig behandling på klinikken koster en stor sum, og prisen på rådgivning kommer til 7000 rubler. Hvis du er begrænset økonomisk, så er du nødt til at fokusere mere på det, men husk, at sundhed ikke kan købes for penge, og private klinikker opkræve disse beløb, fordi kvaliteten af deres service de fleste tilfælde, er på det højeste niveau.

Hvilket hospital er bedre at henvende sig til manden?

Anyway, nogle mænd har problemer ikke kun med det reproduktive system, men med passagen af undersøgelse af en kvindelig læge. Hvis patienten er en af de mennesker, og han er interesseret i den bedst Reproduktion læger i Moskva, så vil han blive skuffet, fordi de fleste af disse fagfolk - kvinder.

Derfor, hvis parret går til en klinik sammen, manden vil sandsynligvis blive skuffet.

Hvis du stadig har lyst til at blive screenet, er en mand, kommer til at betale lidt flere penge til flere konsultationer. På moderne hjemmesider klinikker og dem, der giver oplysninger om læger fra forskellige specialer i almindelighed, er en funktion af selv-optagelse teknik. Det vil sige, hvis du anvender til klinikken, er der stor sandsynlighed for, at du ikke vil tage en interesse, i hvilket læge du ønsker at få en aftale.

Der er også en sandsynlighed for ikke, fordi du evaluerer læge profil, beslutter dig for at komme til ham for at få råd og undersøgelse eller ej. Valget er virkelig meget vigtigt, fordi du ikke kan gå til en række reproduktive system på én gang, da hver konsultation er værd nogle penge. Selv hvis du ikke er et problem, ingen ønsker at bruge så mange penge på det for at høre de samme ord.

Tænk over det: enhver læge reproduktive system i Moskva, kigger på dig, vil se det samme, på trods af at medicinsk uddannelse og om det samme i Rusland. Man kan kun håbe, at i det mindste nogen vil vide mere, men fortvivl ikke. De fleste læger Reproduktion (selvom det er en kvinde, fordi gulvet er ligegyldigt) vil sandsynligvis være i stand til at levere dig en diagnose (hvis det findes) fra den første modtagelse.

Generelt hvis du er fast besluttet for mig selv, at jeg ikke vil gå til receptionen til kvinden, alt i dine hænder. Her kun specialister reproductologists mandlige er meget lille, og mest sandsynligt, bliver du nødt til at se en læge anden specialitet!

Hvilket hospital er bedre at slå en kvinde?

Kvinden i denne forstand, selvfølgelig, meget lettere. Måske sådan en rigelig antal læger af gulvet på grund af det faktum, at der oftere end på at fastholde de er, og det er at tage sig af dem de bedste læger i reproduktion. Du accepterer, at ingen kan forstå en kvinde bedre end en anden kvinde, især når det kommer til sådanne intime emner.

Oftest valgte dog ikke eksperter, nemlig klinikken, fordi i særlige tilfælde kan kræve komplekse behandling og konstant opmærksomhed til mor på bevaring. Derfor anbefaler vi, at betale din opmærksomhed først til vurdering hospitaler og først derefter på rating læger reproductologists. Meget ofte, sådan præsenteres nøjagtigt på klinikken stedet, er det muligt en udnævnelse til at pre-record.

"SM-klinik" (Reproduktiv Health Centre)

Adresse: Lane Raskova, hus №14.

"SM-klinik" - et sjældent eksempel på et privat hospital, der ikke opkræve et gebyr for den indledende høring. I dette tilfælde en gynækolog, reproduktive system har meget gode anmeldelser, og patienterne skønnes det lokale medicinske personale (for det meste kvinder igen) virkelig betragtes som den bedste i hele Moskva. De fleste estimater - 10 af 10.

Drejning om hjælp i "SM-klinik", er det muligt at lave en aftale for fagmænd på følgende:

 • Troskina Ekaterina Yurevna (erhvervserfaring - 8 år);
 • Mavrotis Hellas Pavlovna (erfaring - 24 år);
 • Bragina Mariya Aleksandrovna (erfaring - 4 år);
 • Melenchuk Darya Grigorevna (oplevelse - et par år).

Clinic personale er meget venlige, kan priserne forårsage hvis ikke overraske, i det mindste til en trist suk, men i dette tilfælde kan vi sige med fuld tillid til, at pengene er det værd!

Medicinsk klinik reproduktion "Mama"

Adresse: Gade Raskova, hus №32.

"Mama" er specialiseret i alle sygdomme forbundet med mandlig og kvindelig infertilitet. Hospitalet personale består ikke af en masse mennesker, men i hans tilstand har en urolog og androlog én, således at mænd kan bede om en særskilt høring ved at kontakte klinikken. Priserne er gennemsnitlig, ikke meget store, men ikke den mindste - kort sagt, den gyldne middelvej.

Når du optager en aftale, kan du kontakte følgende specialister, reproduktive system:

 • Suhachova Tatyana Sergeevna (erhvervserfaring - 22 år);
 • Kikin Julia Alekseevna (11 år);
 • Lyubimkina Elena Viktorovna (9 år);
 • Malysheva Mariya Aleksandrovna (6 år).

For at lave en aftale, så benyt klinikken websted eller ring: 8 (495) 921-34-26.

Medical Center "Art-Eco"

Adresse: Savvinskaya dæmning, 23, bygning №1.

Trods det faktum, at Medical Center "Art-Eco" er ikke tvivl den bedste medicinske institution i Moskva, med speciale i reproduktion, staten har en række medarbejdere, som forlod meget smigrende.

Priserne på dette etablissement spænder 2-5000, hvis vi taler om den indledende høring. Efter det, hvis det bliver nødvendigt, kan du diskutere ordentlig behandling og endda kunstig befrugtning, men det er naturligvis vil koste mere - omkring et hundrede tusinde. På trods af dette, de "Eco kunst" specialister levere komplette omsorg for deres patienter og i tilfælde af kunstig befrugtning og indhold på at holde øje med dem.

Shirokov Daria Valentinovna - læge reproduktive system (den bedste), er kun begejstrede anmeldelser, fordi hendes erfaring er 26 år. Virksomheden "bedste" gør det Veryaeva Nadezhda Aleksandrovna (11 år) og Samohvalova Tatyana Nikolaevna (30 år).

I tilfælde af at udføre den kunstig befrugtning i kampen kommer ind embryologer hold: Chelombitko Oksana Mihaylovna (9 år), Gusareva Anna Aleksandrovna (18 år) Bogomolova Olga Sergeevna (22 år). I øvrigt, i staten af klinikken der og andrologi - den Korenev Vadim Ivanovich, sin oplevelse af 22 års arbejde.

Som du kan se, de fleste eksperter "Art-Eco" - læger med erfaring, der gør det muligt for mange mennesker at have tillid til sig selv til dem. Lav en aftale, kan du ringe: 7 (499) 350-52-49 eller på klinikken hjemmeside.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.