ComputereInformationsteknologi

Hvad er det link, og hvordan bruges det?

Meget ofte i et moderne netværk kan findes "linket" slang sigt. Det kan bruges i enhver sammenhæng, såsom "link tilskud" eller "brudt link." Det faktum, at en sådan forbindelse, og vil blive diskuteret i artiklen.

Oprindelsen af ordet og dets definition

Ordet kommer af det engelske link - "associate", "forbinde". I det enkleste tilfælde er det almindeligt link, der indeholder adressen på stedet eller webside afsnittet. En mere præcis definition for linket på Internettet - et hyperlink.

Det kan tilføjes til næsten ethvert websted element. Knapper, kontakter, billeder, ord i teksten - som alle kan indeholde et hyperlink. Det faktum, om varen refererer til et andet objekt kan bedømmes ved opførslen af musemarkøren over det. Hvis den er forvandlet til en hånd med pegefingeren, så linket er til rådighed.

Selvfølgelig er dette look bruges som standard. Dog kan nogle steder ændre det efter behag. Denne fremgangsmåde bruges sjældent og var relevant i starten af udvikling, når mange muligheder kun mestrer html, tilføjer til dit websted flere og flere dekorationer.

Hvad er linket?

Som hovedregel er henvisningen - er ikke bare et stykke kode, og intuitiv browser, velordnet og struktureret sæt af kommandoer, nøgleord og adresser. Typisk henvisning ser sådan ud: http://www.site.ru/catalog/index.html.

I dette eksempel er den første del - er en adgang protokol. Det bruger http, hvilket betyder, at metoden med at overføre hypertekst. Denne protokol er grundlaget for dataudveksling mellem browseren og serveren. Dens ekspansion - https - betyder, at forbindelsen på det er beskyttet af kryptering.

For at overføre data til serveren kan bruges og typen af FTP-protokollen. Han er netop for dette, og oprettet. Det gælder først og fremmest for at fylde filerne på den eksterne server. Link kan se sådan ud: ftp://www.site.ru/catalog/index.html.

Efter ftp: // websted navn går. For eksempel mail.ru, google.ru. Dette efterfølges af del af webstedet, som i virkeligheden kan være faktisk eksisterende mappe på serveren. Det sidste punkt kan være den specifikke adresse på siden. I dette tilfælde - index.html. Det er placeret på det, og alle de nødvendige kode til at vise, hvilket er forståeligt browser. På mange websteder links kan genereres automatisk content management systemer. Så den sidste del kunne ikke vises.

Hvad er linket til et websted

Links og referencer kan være intern. For eksempel for at navigere de anvendes i sektioner. Typisk sådan forbindelse ikke relativ og kan være en del af protokollen og navn. For eksempel: /catalog/index.html. Det betyder, at browseren til at lede efter en index.html fil i kataloget bibliotek, rodmappen af sitet.

Enhver menu af hjemmesiden, som huser sektionerne har interne links for at gå til dem.

Hvad er e-mail-links?

Zip link er skabt på en sådan måde, at når du klikker på det automatisk åbner et særligt program til at arbejde med messaging. Efter lanceringen, den adresse, der er angivet i linket, vil han blive erstattet i feltet "Til". Det ser i de fleste tilfælde fordi: mymail@mail.ru. Det er i virkeligheden blot en e-mail-adresse. Konverter linket, automatisk generere tjenester, hvilket bidrager til kodeordet «mailto:».

Eller det kan gøres manuelt i HTML-side: mymail@mail.ru"> . Du kan tilføje enhver sætning a>. Således viser det sig, at postvæsenet link vil blive placeret under et udtryk. Dette gøres mere for æstetik. For eksempel kan du skrive på din hjemmeside "Send mig et brev", og i henhold til denne tekst for at indsætte din e-mailadresse.

konklusion

Artiklen blev vurderet, at en sådan forbindelse, og giver nogle eksempler. Men ofte bliver brugt på linket, og i andre beslægtede områder af internettet. Det kan også aktivere netværkere, giver det en værdi af forbindelsen eksistens. For eksempel "der er en sammenhæng", hvilket betyder, at forbindelsen er tilgængelig.

Derfor er det snarere et slang udtryk, og mere hensigtsmæssigt at bruge i stedet "link" sigt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.