ComputereInformationsteknologi

De økonomiske aspekter af virtualisering

Udtrykket "virtualisering" er for nylig blevet meget populære. Virtuelle løsninger i varierende grader, anvendes i langt de fleste i-formational systemer. Specialister bruge dem til test formål, yderligere opgaver på det eksisterende udstyr, til træning, og så videre. N. virtualiserer servere, arbejdsstationer, storage-systemer, netværksinfrastruktur.

Økonomiske aspekter af virtualisering

Før man går i gang om gennemførelsen af virtuelle systemer, bør du tænke grundigt over, hvad vi ønsker at få et resultat, og hvor meget det vil koste. Trods det faktum, at næsten hver præsentation, vil vi høre om omkostningseffektiviteten af den teknologi, i praksis, gennemførelse af virtualisering ledsaget af omkostninger og ganske imponerende.

Første virtualisering kræver IT infrastruktur som lagersystemet forbundet til flere servere.

For det andet, den software, der giver dig mulighed for at drage fordel af virtuelle miljøer: migrere virtuelle maskiner .. Fra én fysisk server til en anden i realtid, at afbalancere belastningen på fysiske servere, slukke ubrugt udstyr mv - er en kommerciel og en forholdsvis et dyrt produkt. Som et resultat, den økonomiske effekt af opnås overgangen til et virtuelt miljø, startende fra et bestemt antal servere. Hvis du ikke har brug for det samme installere 10 nye servere, er du nødt til at købe nyt udstyr på én gang og baseret på placeringen af alle fremtidige systemer.

Effektiviteten af forvaltningen af virtuelle maskiner kompleks i vores betingelser er sjældent muligt at opgøre i tal, fordi personalet ændrer blandt IT-specialister i virksomheden (fx at reducere antallet af systemadministratorer eller tiltrække outsourcing af IT) Efter indførelsen af virtualiseringsløsninger forekommer ikke, og for el-server erhvervsmæssige udgifter er normalt ikke optalt hver for sig.

Som et resultat, indførelse af virtualisering ofte kun fører til yderligere omkostninger til vedligeholdelse af it-infrastrukturen og server administration

Udviklerne af virtuelle løsninger

Der er flere virtualiseringsteknologier udviklet af forskellige leverandører. Her er blot en kort liste over de mest anvendte i praksis af virtualiseringsløsninger. Virtualisering markedsleder i dag er produkter hos VMware. Løsninger fra VMware giver virtualisering stort set hele spektret af operativsystemer (Windows, Linux, Apple Macintosh, og så videre. D.), Ifølge selskabet er tæt integreret med hardware kapaciteter af mange platforme, implementeret teknologien af fejltolerante løsninger, og så videre. N. udvalg af software præsenteres som frit distribueres ( hypervisor ESXi), og kommercielle produkter.

XEN hypervisor er baseret på open source, som blev forløberen for mange open source-løsninger.

På grundlag af dette selskab Citrix Hypervisor at skabe en server XenServer, som også er gratis løsninger. Men i henhold til den centrale forvaltning XenServer server er et kommercielt produkt.

Suns (nu Oracle) udgivet VM VirtualBox. Denne løsning er gratis og kan downloades fra Oracle hjemmeside. Virksomheden Oracle har løsningen til VDI - Oracle Virtual Desktop Infrastructure (VDI) , og i den version op til 10 virtuelle desktoppe det kan testes gratis i ubegrænset tid.

Som en del af styresystemer Windows 2008, der er en hypervisor - HyperV, som kan downloades fra Microsofts hjemmeside og som et separat produkt og kan benyttes helt gratis. open source-produkter har været aktivt begynde at bruge virtualisering løsning KVM navn (for eksempel den hypervisor inkluderet i Ubuntu, RedHat, og så videre. d.). KVM hypervisor implementerer virtualisering på Linux-systemer og er tilgængelig som en del af den relevante fordeling, og gennem installation pakker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.