RelationerBryllup

Festlige tillykke med bryllupsdagen, forældrene til bruden og brudgommen.

I hver familiens liv er der flere arrangementer, der huskes for livet. Og brylluppet er en af dem. Hvis der holdes en luksuriøs banket, hvor familie og venner, tæt og kære mennesker er til stede, så hvordan gør man denne begivenhed lige så mindeværdig for alle? Det vil tage en chic kjole til bruden, en dragt eller smoking til brudgommen, bryllup biler, en restaurant, buketter og en hall dekoration. Men det er ikke alt. For nylig er det meget populært at lykønske taler, ja, taler og ikke toasts, udtalt af forældre, nygifte og inviterede mennesker.

Du kan finde færdige gratulationer på din bryllupsdag. Forældre, venner og bekendte bør bedes opsummere i denne sag, således at der ved fejringen ikke vil være nogen gentagelse og vrede. Det er bedst at komponere et scenario, hvor det klart vil blive skrevet hvem og for hvem der taler for. Du kan skrive det selv, fordelen af websteder med tillykke og forskellige festlige taler er tilstrækkelige.

Men en af de vigtigste lykønskende taler er velsignelsen fra forældrene. Ved brylluppet er det udtalt på tidspunktet for brudepris køb fra kæresterne, når hendes far og mor admonisher de unge. Og den næste tale af forældrene ved brylluppet bliver skubbet af moderen og brudens far ved banketten. Under mødet med campingvogn og champagne. Det er bedst at øve lidt, for det er sådan en begivenhed, at det er meget nemt at gå vild og blive forvirret "på følelser".

Brudgommen er bedst at forberede en lille tale, hvor han vil vise sin disposition over for fremtidens kone forældre. Forbindelserne med sin svigermor bør trods alt udvikles omgående og for evigt.

Festlige tillykke med bryllupsdagen, forældrene til bruden:

"Min anden mor, jeg takker dig

Tak for din smukke datter,

Jeg håber at se dig på besøg hver dag,

Og din vidunderlige borschtner vil ikke prøve mig,

Glad din datter vil kun være hos mig,

Derfor tager jeg hende hjem fra dig. "

For svigerfaren er det bedst at skrive en tale, hvor taknemmelighed udtrykkes, men lidt tørt som en mand. For en far at give sin datter til en anden familie er det nogle gange ikke mindre smertefuldt end for sin mor.

"Kære (far eller IO), jeg vil gerne udtrykke min oprigtige anerkendelse for uddannelse af en vidunderlig datter, som ikke kun er en smart og smuk kvinde, men også en vidunderlig værtinde. Og jeg håber meget snart, at hun også bliver den fantastiske mor til vores børn og dine fremtidige børnebørn. Hjertelig takket være jer for alt,

At holde enhver højtidelig begivenhed er forbundet med behagelige problemer. Men unge bør også forberede tillykke med deres bryllupsdag. Forældre bør også takkes. Det er bedre, hvis det er en tale, hvor de nygifte vil sige tak for den forberedte fest. Selvfølgelig kommer de mest gnistende ord fra hjertet, men for mange at sige dem på et højtideligt tidspunkt er det ganske svært, og derfor er det nødvendigt at skrive dem på forhånd.

Tillykke med din bryllupsdag:

"Forældre, vi lykønsker og udtrykker vores taknemmelighed,

For natten søvnløs mor og tålmodighed til paven,

For hvad de lærte, behandlede de, og vi var stærkt elskede,

Mine elskede mødre og dads, tak for jer alle sammen. "

"Kære og elskede forældre, vi er fuldstændig skyldige i dig i dag. For mange år siden var hver af jer ikke på det rigtige tidspunkt på det rigtige sted, så ville det nu være en ferie for et andet par. Og derfor er vi oprigtigt taknemmelige for dig, fordi takket være jer kunne vi skabe vores egen familie, som i fremtiden vil give dig børnebørn. "

Og noget af den slags er det vigtigste, at ordene mousserede og gik fra hjertet. Og det er værd at huske, at nogen, selv et tilfældigt faldet ord, kan påvirke yderligere forhold til slægtninge væsentligt. Og derfor er det værd at læse til sin fremtidige kone eller mand efter at have skrevet din velkomsttale for at forstå, hvor meget det vil glæde forældrene. Godt familieliv, kærlighed og tålmodighed!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.