Nyheder og SamfundKultur

Hvad er princippet om mennesket: naive algoritme adfærd eller fanatisme?

I dagligdagen, ofte er nødt til at beskæftige sig med begreber som "mine principper", "Jeg vil gå efter princippet", "princip". Disse vilkår er sædvanlige og velkendte for alle, men næppe nogen af os har prøvet at forstå den sande betydning af ord, og alvorligt tænkt over det faktum, at et sådant princip er menneske.

definitionen

Princip (lat den principium -. Fundamentet, begyndelsen) - et system af menneskelige værdier og overbevisninger, som er grundlaget for hans filosofi, af etik, moral og holdninger til bestemte begivenheder og fænomener. Med andre ord, et sæt regler og bestemmelser dannet af den samme person, der nidkært overholder dem.

I princippet, som regel, det afspejler den universelle algoritme af menneskelig adfærd, et spejl af hans personlighed og den rationelle side af bevidsthed. Men der er også en slags princip, i modsætning til en retsregel, offentlige fonde og sund fornuft. For eksempel, en mand er ikke den første undskyldning eller kommunikerer ikke med repræsentanter for andre nationer. En sådan person danner sine grundlæggende principper, på grundlag af deres egen fjendtlighed, tyranni, eller vise foran deres egen slags, men ikke baseret på individuelle opfattelser af verden. Sådan en dum bigotteri - sandsynligvis en ubevidst ønske om at efterligne en anden person, en andens indflydelse, overholdelse af konventionelle regler for deres omgivelser. Tiden går, skiftende kreds af venner, og med den de principper, der giver vej til et andet, mere bevidst, eller personlighed, igen at træde på den samme rake, tage det nye miljø-formater.

Effekten af moralske principper

Der er også begrebet "etiske principper", essensen af, som er enkel, bibragt os fra barndommens værdier af venlighed, ære, medfølelse og barmhjertighed over for andre. Moralske principper er grundlæggende begreber, som udgør resten af reglerne i livet. Det er lidt af et moralkodeks baseret på følgende bestemmelser.

Venlighed og medfølelse

Handlinger af venlighed, medfølelse, venlig holdning kan ikke kun ændre liv, for at fylde det med mening, men også et godt eksempel, en inspiration for andre. Efter alt, for at gøre godt i en række af sine manifestationer er langt mere kompliceret, end det ser ud. Og det var i den gode af velgørenhed, og er en mulighed for at gøre verden smukkere og perfekt.

elsker

Hvad er princippet om den menneskelige kærlighed? Den består i evnen og modet til at åbne vore hjerter til sanserne, giver uden at spørge noget til gengæld, at ofre sig selv og til at blive rigtig glad. Efter alt, kærlighed - det er det højeste trin i menneskets udvikling, evnen til at gøre livet lyst og muntert, at give det mening. Som ordsproget siger: "Et hjerte fyldt med kærlighed, kan simpelthen ikke være onde."

modet

Vær modig betyder ikke at smide en udfordring til samfundet og bevise alle deres forskel fra resten, og en slående kontrast til den samlede masse. modet princip - er evnen til at nå deres mål, gør hvad du vil, og ikke afhænger af andres meninger. Samt evnen til at tænke, handle og til at imødegå de vanskeligheder, der stadig tror fuldt og fast på dig selv.

menneskeheden

Moralske principper på sin kerne er fokus på næstekærlighed, medfølelse og sympati for en andens sorg og modgang. At moral og gør os til mennesker, skade sine handlinger og danner en linje af adfærd.

Universet eksisterer på princippet om den boomerang, når det skabte godt og ondt helt sikkert vende tilbage, og så livet er værd at leve i lydighed mod den gyldne regel: "Gør mod andre, som du ville have dem til at gøre jer" Dette bør være det vigtigste princip i enhver person, uanset alder, social status og erhverv.

Princippet om største lykke

Princippet er evnen til at være glade, for at leve den nuværende, følelse hvert øjeblik, hvert sekund af livet, at bringe glæde til andre - den grundlæggende betingelse for en sorgløs tilværelse, og ikke forplumret. Dette er det vigtigste punkt i moralkodeks. At nyde livet og at dele glæden med andre, inficerer dem med entusiasme og energi - hvad kunne være bedre for den enkelte og hans omgivelser?

Principper som grundlag for succes

Hvad er princippet om den menneskelige i erhvervslivet og karriere? Korrekt udviklede retningslinier kan have en positiv indvirkning på den succes og opnåelse af mål, og nøje overholdelse dem - for at gøre menneskeliv et eksempel for andre. 5. Overvej de grundlæggende principper for succesfulde mennesker, der har haft indflydelse på udviklingen af deres personlighed:

1. Udvidelse horisonter og selverkendelse. Ny viden og information vil aldrig være overflødig, de er i stand til at radikalt ændre akse sædvanlige liv. Succes kommer til dem, der er åbne for viden, og konstant læring. Og selve undersøgelsen hjælper en person til at udvide horisonten for deres muligheder, og at bestemme de endelige mål.

2. Korrekt fordeling af tid. Streng adskillelse af arbejde og underholdning - kriteriet for succes. Tid - den mest værdifulde ting en mand kan have, og du bør ikke spilde det.

3. Undersøgelse af de mennesker. Succesfulde mennesker forstår folk, kender alle nuancerne i den menneskelige natur og lære af deres fejl og sejre. Hver person - det er en uvurderlig kilde til information og principperne om menneskelivet bør fokusere på evnen til at udtrække fra hvert møde, hver samtale er noget nyt og nyttigt for dig selv.

4. eget sæt af regler. Man, dannede sit etiske og moralske kodeks, der har en klar holdning og dristigt oversætter det, uforholdsmæssigt højere i andres øjne.

5. En klar vision for mål. Til etablering af en karriere, og målet er meget vigtigt klart at forstå og vide, hvad du ønsker. Kun i dette tilfælde, vil de endelige resultater være strålende.

Skrivning, side for side, er det stadig vanskeligt at give en præcis definition af, hvad der er princippet om den menneskelige: algoritmen adfærd, moral eller podet nogen fanatisme. Det vigtigste er, at principperne er ikke i strid med livets love og tjene til gavn for at overholde deres personlighed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.