Nyheder og SamfundKultur

Kreml væg. Hvem er begravet nær Kreml væg? Evig flamme ved Kreml væg

En af de største attraktioner i hovedstaden, hvorefter Moskva anerkendte endda udlændinge - dette Kreml væg. Selvom oprindeligt skrevet som en defensiv befæstning, nu er det tjener snarere en dekorativ funktion, og er et arkitektonisk monument. Men bortset fra dette, i det sidste århundrede Kreml væg fungerer også som gravplads for prominente folk i landet. Denne nekropol er kirkegården af de mest usædvanlige i verden og er blevet en af de vigtigste historiske monumenter i hovedstaden og det rette sted at besøge tusindvis af turister.

Historien om Kremls mur

Moderne udseende det tog indtil begyndelsen af det 16. århundrede. Det blev bygget Kreml væg fra en rød mursten på stedet af den gamle hvide sten, og lige øst for Kreml-området blev udvidet. Det blev bygget af de italienske arkitekter. Formen af væggen i Kreml fæstning gentagen form og havde udseendet af en uregelmæssig trekant. Det strækker sig over to kilometer og en højde på fra fem til tyve meter. De højeste Væggene var fra den Røde Plads. Top Kreml væg dekoreret med tænder, der er formet som en svalehale. Der er mere end et tusind, og næsten alle har smalle spalter. Selve væggen er bred, omkring seks meter, den er anbragt talrige skydeskår og overgange. Udenfor det er glat, lavet af solide røde mursten. Over 20 forskellige tårne er bygget ind i væggen. Den mest berømte af dem - Frelseren, som Kreml klokkespil. Ud over sin arkitektoniske og historiske værdi, er det nu Kreml Wall tiltrækker turister også skabt i det sidste århundrede nekropol. Han er en slags kirkegård, som blev et mindesmærke.

Oprettelse Kreml begravelsesplads

De første to massegrave nær Kreml muren optrådte i november 1917. De blev placeret på den Røde Plads mellem Nikol'skii og Spassky Gate. De blev begravet omkring 200 navnløse soldater, der blev dræbt under Oktoberrevolutionen. I de næste ti år, en mere end ti massegrave ved siden af væggen. Og tre hundrede begravet i dem bolsjevikkerne kendt kun 110 navne. Til ære for dem er det blevet navngivet mange gader og pladser i hovedstaden og andre byer. Indtil 1927 om Kreml væg, og selv de døde blev begravet døde af naturlige årsager ledere af revolutionen. Der var også enkelte begravelser af kendte mennesker fra den tid.

Hvem er begravet nær Kreml væg i de tidlige år?

 • Den første single grav ved Kremls mur der i 1919. Det blev begravet Ya. M. Sverdlov.
 • I de tidlige 20'ere mange prominente figurer i partiet og regeringen blev begravet i individuelle grave: M. V. Frunze, F. E. Dzerzhinsky, M. V. Kalinin og andre.
 • I de tidlige år af Kreml Wall Necropolis begravet som udenlandske kommunister. Her er begravet Dzhon Rid, Clara Zetkin, Inessa Armand og Sam Katayama.
 • Siden 1924 blev centrum for nekropol af Kreml Mausoleum i som lå liget af V. I. Lenina. Dette sted var at blive en platform for prominente offentlige personer.

Nedgravning 30-80-erne

Efter 1927 blev det besluttet at blive begravet nær Kreml væg kun fremtrædende medlemmer af partiet og regeringen, samt store videnskabsmænd. Fraternal begravelse stoppet, men før 1985 i de nekropol begravet mange berømte mennesker.

 • medlemmer af partiet og regeringen: Budyonny, Suslov, Bresjnev, Andropov og Chernenko;
 • i de tidlige 60-erne af den Lenin Mausoleum gennemført og begravet nær Kreml væg kroppen af I.V. Stalina;
 • Alle døde i rang af Marshal Zhukov, for eksempel;
 • udestående piloter, for eksempel, Chkalov, kosmonaut Yuri Gagarin og mange andre;
 • Karpinski kendte videnskabsfolk, Kurchatov og Korolev;
 • Necropolis besøgende interesseret i hvem er begravet i væggen Kremleskoy stadig kan se navnene på Lenins mor, hans kone N. K. Krupskoy, forfatteren Maxim Gorky, Lunacharsky kommissær for Uddannelse, og mange andre.

Hvordan blev begravet i begravelsespladsen?

Indtil begyndelsen af 80'erne blev brugt til begravelse af berømte mennesker Kreml væg. Begravelse ved siden af hende var af to slags:

 1. Til højre for mausoleet nær Kreml væg er placeret grave meget prominente figurer i partiet og regeringen. De er dekoreret med skulpturelle portrætter - buster af berømte billedhugger Merkurov, Tomsk, og andre Rukavishnikova. Den sidste person begravet nær Kreml muren, var K. U. Chernenko, blev begravet der i 1985.
 2. De fleste af dem begravet i nekropol af kremeret. Urner med asken af deres indlejret i Kreml væg på begge sider af Senatet tårnet. Deres navne og datoer for livet indgraveret på mindesmærke plader. I alt væggen ligger resterne af 114 store mennesker - videnskabsmænd, militæret, politikere og astronauter. Den sidste blev begravet på en sådan måde D. F. Ustinov.

Hvad andet er kendt Kreml væg?

Begravelse, tiltrækker turister er ikke kun i den Røde Plads. Kreml Wall Necropolis kommer ind mindesmærket "Tomb of the Unknown Soldier", som ligger i Alexanderhaven. Det blev oprettet i 1967 til ære for 25-årsdagen for befrielsen af Moskva. Asken af den ukendte soldat på lavetten som en del af Ligfølget blev taget ud af Zelenograd. Den moderne form for mindesmærket træffes der ikke omgående. En soldats grav blev installeret gravsten med en sammensætning lavet af støbt bronze. På folderne på slaget flaget er en soldats hjelm og en laurbær gren. Evig flamme ved Kreml væg supplerer præparatet. Senere er det blevet tilføjet til en gyde med porfyr enheder, der er gemt under jorden ti byer-helte, og i 2010 var der et mindesmærke granit 10 meter stele. Det symboliserer også mindet om helten byer. En vigtig del af hele sammensætningen er selv et mindesmærke væg Kreml. Billeder af sted, kendt ikke kun i Rusland, men også i udlandet.

Historien om begravelsespladsen

I næsten hundrede år, der er en slags kirkegård. Hans fremtoning blev ændret flere gange, og i 50'erne, han selv ønskede at lukke og flytte støvet hviler der et andet sted. Vi planlagde at gøre for at skabe en speciel pantheon, men projektet blev hurtigt lukket. På skæbne begravelsesplads er ikke meget sker i landet afspejlede de politiske begivenheder. Selvom politikker er i vanære, ikke at begrave væggen, men den eksisterende begravelse er ikke elimineret. Siden 1974, den begravelsesplads lavet i antallet af offentlige monumenter, og han var beskyttet af staten. En del af det - Tomb of the Unknown Soldier - er blevet den mest populære destination for besøgende og besøg af udenlandske statsmænd. I mange år talt om afskaffelse af de nekropol og overførsel af asken begravet der på almindelig kirkegård. Dette skyldes ikke kun religiøse, men også politiske overvejelser. Men ifølge den nuværende russiske lovgivning, er det nødvendigt at indhente samtykke fra pårørende, som i de fleste tilfælde er umuligt. Så nu begravelsespladsen blev en arkitektonisk og historisk monument. Mange turister har tendens til at besøge Kreml væg.

Betydning begravelsesplads

Fra de første år af sin oprettelse, er det blevet et sted for ed af soldater foran mausoleet parader. I løbet af ferien, Tomb Den Ukendte Soldats tildelte kranse. Og i de seneste år, er det værd om en permanent æresvagt af soldaterne i præsidentens regiment. Dette sted er besøgt af udenlandske delegationer og turister ikke kun i ferierne, men også på almindelige dage. Ikke alle ved, hvem er begravet nær Kreml væg, men at en sådan mindesmærke eksisterer, er kendt ikke kun i Rusland, men også i udlandet. Denne nekropol var en af de mest populære attraktioner i Moskva.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.