SundhedMedicin

Bursitis. betændelse behandling

Bursitis henviser til inflammatoriske læsioner. Det udvikler i periarticulære poser placeret mellem knogler og sener. Som praksis viser, de mest almindeligt observerede skade i hoften, albuen, knæ og i akillessenen. Disse betændelser er almindelige i atleter. Bursitis passerer normalt inden for højst to uger, og ikke en alvorlig trussel mod liv eller helbred. Imidlertid bør det bemærkes, at gentagne traumer kan udløse udviklingen af kronisk bursitis, som permanent kan hæmme bevægelse og forårsage smerte.

Skade normalt fører til infektion med patogene midler hulrum. Dette kan være en streptococcus eller staphylococcus (for ikke-specifik bursitis). Patogener kan være gonococcus, tuberkulose og andre. I dette tilfælde er sygdommen er klassificeret som et specifikt knæskal. Behandling i forskellige sager tildelt passende.

Inflammation er ledsaget af en række karakteristiske træk.

Hævelse i det berørte område har en blød konsistens, og kan nå størrelsen i størrelsesordenen syv til ti centimeter. Palpering afslørede udsving i læsionsstedet. Karakteristisk er manifestationen af den smerte og symptomer på forgiftning, som også omfatter feber og utilpashed.

I udbredelsen af betændelse i det omgivende væv område, væsentlig forringelse i sundhed og uddannelse af pus ledsagende bursitis, behandlingen udføres på et hospital.

Diagnosticering betændelse er muligt med ekstern inspektion specialist. Specifikation af diagnosen stilles ved at tage punktering af inflammation. Desuden ved anvendelse af forskningsmetoder afslørede naturen af ekssudat og patogenet, der forårsagede bursitis. Behandlingen er ordineret efter en ekspert til at præcisere karakteren af sygdommen og symptomerne ledsagende det.

Inflammatoriske processer manifesterer mellem akillessenen og hud, optræder ofte hos kvinder, der foretrækker høje hæle. I dette tilfælde er der er en manifestation af den periodiske karakter af smerte.

Når diagnosen "akut bursitis" behandling er begrænset overlejret stram fiksering forbinding, der forhindrer efterfølgende traumatisk effekt på periartikulær taske. Patienten kan tildeles til antibiotikabehandling eller medicin ordineret anti-inflammatorisk virkning. Det kausative middel for sygdommen er meget følsom over for komponenterne i disse præparater. Det skal bemærkes, at der i behandlingen af inflammation særlige karakter, er antibiotika også ordineret specifik, afhængigt af typen af middel. Når de anvendes manifestation af resistens over for terapien, muligvis corticosteroider, indførelse af som produceres i hulrummet i posen.

Patienter med diagnosen "purulent ulnar bursitis" behandling bør være mere alvorlig. Hos denne patient er rettet mod kirurg, der udfører punkterer poser, og dens vask med antibiotika og corticosteroider direkte i det betændte område. Den efterfølgende behandling udføres med alle regler for purulent kirurgi. Alvorlige former af sygdommen tyder terapeutiske indgreb på et hospital.

Kronisk manifestation af sygdommen kræver operation. Det er forårsaget af hyppige tilbagefald af betændelse i denne form for sygdommen.

Når diagnosticere sygdom "calcaneus bursitis" behandling omfatter fysiske behandlingsprocedurer. Obligatorisk hvile. Manglende rettidig behandling af sygdommen ofte fører til udvikling af sin kroniske form. Forsømte sygdom stadie bringe ubehag for patienten. I mange tilfælde er de kroniske former for de calcaneus bursitis ordinere kirurgi.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.