LovStat og lov

Syrien flag: historie, hvilket betyder de gamle indstillinger

Syriske flag i noget der ligner et panel af andre arabiske lande, men i noget helt unikt. Hvad kan fortælle os om staten og de og andre funktioner?

Den moderne form af kluden

Nu anvendes syriske flag har en konventionel rektangulær form med en længde, en bredde vedrører andelen af tre til to. Klædet er en trefarvede lige strimler og er anbragt horisontalt. I midten af dem, i samme afstand fra kanterne, og fra midten, er der to femtakkede stjerner af grønt. Den øvre bånd er rød, den nederste - sort. Mellem dem er hvid, og at der afsættes stjerner.

Betydning af blomster

Hver nuance, der viser flag Syrien, har sin egen betydning. Nogle af dem er relateret til den arabiske region. For eksempel er grøn er det traditionelle symbol på islam og er til stede på et panel af størstedelen af de muslimske lande i form af billeder eller strimler. Men han har en anden betydning - det repræsenterer Fatimid dynasti, kaliffer, der var ved magten i Nordafrika mange århundreder siden, i slutningen af det tiende til midten tolvte århundrede. Den hvide stribe er forbundet med umayyadiske dynasti, der var leder af Damaskus kalifat fra den syvende til det ottende århundrede. Den sorte bjælke er en hyldest til mindet om den abbasidiske. Deres dynasti fulgte umayyaderne og forblev ved magten fra den ottende til tolvte århundrede. Derudover er der enkelte farveværdier, for eksempel den røde del af flag er et symbol på blod udgydt af de martyrer for uafhængighed og frihed. To stjerner, beliggende i centrum af kluden, der symboliserer enheden af Egypten og Syrien. Befolkningen i disse lande har organiseret de Forenede Arabiske Republik.

Historien om forekomst

Moderne Syrien flag (foto af det præsenteres i revision), som anvendes i de statslige symboler, spor sin historie fra begyndelsen af det tyvende århundrede. I 1918, tjente landet uafhængighed fra Osmannerriget og begyndte at nyde materialebanen af den arabiske opstand. En sådan tricolor flag som gyldig flag Syrien, bandet gik derpå vandret - sort top grønt i midten, hvid bund. Lidt senere blev det grundlaget for klud symbol på den syriske rige. Efter erobringen af den franske og landet blev delt til 1936 ikke anvende deres egne flag. Ved undertegnelsen af traktaten om uafhængighed i 1946, syrerne tilbage til grøn-hvid-sort flag. I 1958 blev grundlagt den Forenede Arabiske Republik, med det resultat, at dugen har erhvervet et moderne look. For en tid landet fremgik af foreningen med Egypten ved et kup. Tilsynsmyndigheden modtog Baath-partiet, Syrien flag mig. Billeder af de to stjerner blev suppleret med en anden - det samme panel derefter brugt Irak, som giver en indikation af den mulige uformelle alliance. Ikke desto mindre, i 1980 landet vendte tilbage til De Forenede Arabiske Republik, og igen begyndte at bruge den tidligere tilstand symbol i en form, der er velkendt i dag.

Flags of French Syrien

I historien om staten er tildelt en særskilt tidsperiode som en fransk koloni. Samlet flag Syrien derefter ud af brug, og hvert særskilt område nydt symboler. , I Aleppo-området var det således en hvid klud på toppen af den franske standard af hejseværket og tre gyldne stjerner på den frie kant. I det område af Alawite på samme grundlag af tre røde hjørne blev det anvendt. I stedet for tre stjerner i midten af solen var placeret. Damaskus brugt det blå flag med en hvid cirkel i midten af Frankrig og materialebanen nær personalet. Selvstyrende region Jabal al-drusere anvendt den oprindelige standard med vandrette striber af grøn, rød, gul, blå og hvide farver, suppleret sideværts tilstødende guldstjerner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.