Intellektuelle udviklingAstrologi

År for Rat: de karakteristiske tegn og i henhold til praktisk astrologi

Hvis i vestlige astrologi året er opdelt i 12 sektorer af stjernetegn cirkel, i den østlige cyklisk gentaget 12 år, og hvert år i regi af et dyr (en slags totem). Starter cyklus forsigtig rotte (eller mus), efterfulgt af ihærdige hårdtarbejdende Bull (i forskellige religioner og lande - Cow, Buffalo), så den frygtelige tiger, efterfulgt af blid kanin (aka Kanin, på en anden måde - Cat). I hans tur fortsætter i år, en ildsprudlende drage dans, vokset klog liv Slanger egensindige heste, fjollet Ged (eller får). Så kommer året Spotter Abe, Hane teaser, loyale hunde, og til sidst lukker tolv-årig cyklus af gluttons Boar eller Gris.

Legends

År er vist her i orden. Det forskanset da det er denne sekvens på grund af en gammel legende af Buddha, der indkaldt alle dyrene på jorden. Og de mest lydige og adrætte dyr tilladt som en belønning for at administrere den menneskelige skæbne. Og i øvrigt selv udstyre disse babyer, der blev født i året for deres iboende træk i hans egen - både positive og negative. Men den mentalitet af øst og vest, samt kulturelle og filosofiske traditioner er ikke det samme. Fordi de dyr, der i Europa, for eksempel forårsage en negativ reaktion i Kina er æret som hellige.

Under tegnet af gnaver

Hvad er det år af rotten? Hans svar er bedre at starte med en overvejelse af forholdet til denne gnaver i Østen. I denne region, mus og rotter repræsenterer egenskaber som intuition, visdom, evne til at følge naturlige instinkter i det øjeblik fare. Ikke at nyttige egenskaber? Der tror, at de fuldt ud er optjent født i året af rotten. Karakteristik af disse mennesker omfatter særlige naturlige instinkt, modstanden i forhold og fjendtlig pres, evnen til at komme ud af de tilsyneladende akavet og håbløse situationer. Disse gnavere er aktive, aggressiv, når det kommer til selvforsvar, men det første angreb er sjældne. Deres sædvanlige sund fornuft og forsigtighed - disse er vigtige og nødvendige karaktertræk, der giver mennesker født i år af rotten, evnen til at tilpasse sig nogen omstændigheder. Hvad andet kan pris år af rotten? Animal ydeevne er meget lovende! For det første en vis charme, en fremragende udseende, attraktive funktioner. For det andet, at kombinationen af charme, elegance og karakterstyrke. For sådanne mennesker er, tro på dem, forelske sig i dem. For det tredje, nøjsomhed og sparsommelighed, så selv i perioder med langvarig mangel på penge til at holde sig oven vande. Og endelig, stærkt udtrykt praktisk, takket være hvem kan drage fordel af en bagatel, næsten alle født i året af rotten. dyr karakteristisk, men omfatter også smålighed, direkte grådighed, og selv ønsket om at tjene på deres egne venner og slægtninge.

Køn

Ud over de almindelige kvaliteter af alle mennesker, uanset køn, astrologer siger "mus (rotter) var mænd" og "mus (rotter) er kvinder." For eksempel, først let købt på den eksterne lysstyrke uregelmæssighed, lametta. Crook, svindler, eventyrer i alle størrelser til nemt lokket ind i deres netværk af drenge født i år af rotten. Karakteristisk (en mand læser dette, ryster i deres hoveder!) Er det ikke meget opmuntrende! Men i sidste øjeblik af en fatal fejl af redninger, at samme funktionalitet og forsigtighed, som allerede blev nævnt ovenfor. Alle, der beskæftiger sig med muzhchinoy- "Mus (Rotte)", er det nødvendigt at være opmærksom på, hvad der er i fare, viser de mod, selvopofrelse og humanisme i al oprigtighed. Karakteristisk for denne kvalitet og pigerne, som blev udgivet i år af rotten. Feature (kvinder læses omhyggeligt!) Omfatter både selvfornægtelse i navnet af familien, en ægte bekymring for deres kære, og utilsløret egoisme. For at klare den "mus" -tihonyami være svært, uden behov for deres bedre igen ikke at røre ved det. Og hvis du beslutter at tæmme - gå forsigtigt, men støt.

Generelt er "Mouse Rat" - Der er en positiv, sød og dejlig. Husk det, og ikke skade dem!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.