Mad og drikkevarerDesserter

Chia budding - en dessert for dem, der gerne velsmagende og sund mad

Træt om morgenen for at spise røræg og havregryn? Vi tilbyder dig en alternativ mulighed - chia budding. De bedste opskrifter på velsmagende og nyttige dessert præsenteres i artiklen. Held og lykke i den kulinariske forretning!

generelle oplysninger

Semena Chia - den såkaldte korn spansk salvie, der vokser i Sydamerika. Lokale beboere har længe brugt det til medicinske formål. De frø af Chia indeholder mange sporstoffer: zink, fosfor, kalium. Også de indeholder vitaminer, polyumættede fedtsyrer.

Ved anvendelsen af disse korn som fødevarer er normaliserede cholesterolniveauer, forbedrer metaboliske processer og forstærker mental aktivitet. Det er bevist, at den spanske salvie forbedrer peristaltikken. I det følgende beskrives, hvordan man forbereder en budding med tilføjelse af sine korn.

Chia budding: en opskrift med yoghurt og hindbær

Produktlisten (per portion):

 • Med (kultivar ikke vigtigt) - 1 tsk ..
 • Naturlig (græsk) yoghurt - 170 g
 • Semena Chia - kun 5 gram.
 • hindbær (frosne) - 50 g
 • Jordnødder (uden skal) - '15

Fremgangsmåde til fremstilling

I en skål, lavet af tykt glas, satte hindbær. Der er også hælde yoghurt og honning i den rigtige mængde. Pisk disse ingredienser ved hjælp af nedsænkning blender. Den resulterende masse omhyggeligt hældes i et højt glas med en stilk. Tilføjelse Semena Chia. Bland en teskefuld. Glas med indholdet sendes til den midterste hylde i køleskabet.

Hvor mange dessert skal være der? Fire timer - er det mindste. Ideel, hvis han vil blive, indtil om morgenen. Så, fra køleskabet vores sart lyserød chia budding. Drys den med knuste jordnødder. Pynt med hele hindbær. Morgenmad eller frokost er klar. Vi ønsker dig bon appetit.

Madlavning chia budding med kokosmælk

Nødvendige ingredienser (per portion):

 1. Valnødder (uden skal) - nok for en håndfuld.
 2. Kiwi - 1 stk.
 3. Kokosmælk - ¾ kop.
 4. En lille banan.
 5. Honning (enhver sort) - til at smage.
 6. Semena Chia - ¼ kop.

Den praktiske del

Tag en lille skål. Hæld i det Semena Chia. Fyld den med kokosmælk. Høst i køleskabet natten over, og den nødvendige kapacitet til at sætte på den midterste hylde. Om morgenen får vi en frossen masse. Intet fjernet fra skålen er ikke nødvendig. Bare blande indholdet. Læg skiverne på toppen af skiveskåret kiwi og banan. Drys Chia budding nødder og hæld honning. Nu fortsætter vi til vinsmagning. Fremragende smag, er det ikke?!

Opskrift kokos budding-chia blåbær

Mad sæt:

 • Regelmæssig sukker - 1 spsk nok. l.
 • 200 g blåbær bær (fortrinsvis frisk).
 • 2 spsk. l. chia frø (spansk salvie).
 • Kokosmælk - ikke mere end 200 ml.

forberedelse

I skålen af en blender skib vasket bær. Hæld kokosmælk. Der også fyldes med sukker og Semena Chia. Tryk på "Start" knappen. En flydende masse ligner en smoothie. Vi er nødt til nøje hæld det i glasset, som derefter en halv time til at rense i køleskabet. Efter et par timer kan du spise kokos chia budding. Men inden da dekorere dessert del af hele bær blåbær. Det viser utrolig lækker, og vigtigst af alt - nyttigt for vores krop.

Kokos-chokolade budding med chiafrø

Liste over ønskede produkter:

 1. Kakaopulver - 1/3 kop.
 2. Rå mandelflager - efter smag.
 3. Kokosmælk (hele) - et glas.
 4. Ahornsirup - bare 4-5 Art. skeer.
 5. Semena Chia - ¼ kop.
 6. Coconut - efter smag.
 7. Havsalt - nok til en knivspids.
 8. ½ time. L. vanille ekstrakt.
 9. Kokos-paste spread - 2 spsk. l.

Detaljerede instruktioner

Hvor skal vi begynde? Semena Chia (spansk salvie) skal slibes til et fint pulver. Nu har vi brug for en stærk blender. Sin skål hæld kokosmælk i den rette mængde. Tilsæt vanille ekstrakt, havsalt og ahornsirup. Også sætte kokos spredning. Alt dette er en lille piskeris. Den tidligere opnåede vægt af pour kakaopulver. Igen slog, ved hjælp af en blender.

Vi går tilbage til de formalede chiafrø. Udmåle ¼ kop pulver. Vi sender til blenderen skål. Pisk ingredienserne indtil glat. Vi havde en mousse, som bør spredes over fræser. Så varm pande sætte håndfuld mandel og kokos flager. Svits dem, så de gyldent. I den endnu ikke frosne chia budding tilføje flager.

Nu fjerner vi vores fremtidige dessert i køleskabet i præcis 24 timer. Men ventetiden er det værd. Efter at vi får forme med chia budding. Hver betjener dekorere med mandel flager eller frugtstykker. Amazing dessert er klar til brug.

En anden udførelsesform (mango)

ingredienser:

 • ½ kop ko og kokosmælk.
 • Frisk mynte - 5-6 blade.
 • Almindeligt vand - nok til en kop.
 • ½ time. L. vanille essens.
 • Knivspids knuste hasselnødder.
 • 4 spsk. l. chiafrø.
 • Mango (små stykker) - 1,5 kopper.
 • Hvidt sukker - ikke mere end 1 spsk. l.

Hvordan til at lave mad

Mango stykker sende i en blender. Pisk gradvist tilsætte vand. Vi bør få en masse, der ligner en tyk sauce. Fyld hendes briller (1/3 volumen). Høst i køleskabet. Zasekal 1 time.

I en separat skål kombinere de to typer af mælk - ko og kokos. Tilføjelse tabellen sukker og vanille essens. Stir. Hæld Semena Chia. I 3-4 minutter, rør ingredienserne med en ske. Fjern vægten til siden. Efter 5 minutter, er det helt fortykket.

Briller fra køleskabet med en frossen sovs. Fyld blandingen deraf, bestående af to billeder af mælk og chia frø. Vores dessert bør forblive i køleskabet i mindst 4 timer. Før fodring hver portion (cup) dekorere mynteblade og skærende nødder.

Som konklusion

Nu kan du nemt lave mad chia budding. Hvis du spiser denne dessert til morgenmad, får du en kraftfuld boost af energi til hele dagen. Til middag budding med chiafrø også rart. Du kan supplere det med et glas af lys vin eller champagne, hvis det ønskes.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.