Mad og drikkevarerHovedret

Hvordan at lave mad gulerødder, for at bevare vitaminer

Det største problem med varmebehandlede grøntsager - er bevarelsen af vitaminer. Desværre er dette ikke altid muligt. Derfor er mange husmødre, der bekymrer sig ikke kun om, at maden var lækker, men også nyttigt, overvejer, hvordan at lave mad gulerødder. Denne grøntsag er kendt for sine gavnlige egenskaber. Især gulerødder er rige på caroten. Besvare alle spørgsmål i forbindelse med forberedelsen af denne grøntsag, vil vi forsøge i denne artikel.

Det skal bemærkes, at det mest nyttige anses gulerødder, kogt i en dobbelt kedel. Det kræver ikke meget arbejde. Bare vi lægge grøntsager i en dobbelt kedel og indstille den ønskede tilstand. Men hvad nu, hvis denne teknik var ikke ved hånden? Hvordan at koge gulerødder? I hvilken form er det bedre at koge?

Behøver jeg at skære gulerødderne i stykker før behandling? Ifølge undersøgelser, vitamin butikker mere i gulerødder, kogt hele. Selvfølgelig, i mangel af tid, kan du klippe det i stykker, så det er kogt hurtigere. Men i dette tilfælde at kvaliteten af det endelige produkt lider.

Nogle kokke siger, at det ikke engang behøver at blive renset. Bare denne grøntsag, som alle andre, skal rengøres grundigt med en børste. Hvor mange kogte gulerødder rå? Tiden ændrer sig ikke. Peel i hendes tynde, og ikke på nogen måde påvirker tilberedningstiden.

Kogte gulerødder omfatter falkarinol. Dette materiale reducerer risikoen for kræft. Derfor har mange forskere forsøgt at besvare spørgsmålet, hvordan man kan lave mad gulerødder, og hvordan. Når skære den i stykker af det område, kontakt med de eksterne miljø øges, så de fleste af de vitaminer, denne grøntsag blade.

Gulerod er en unik grøntsag. Med den rette behandling, ikke kun hun ikke miste sine egenskaber, og øger dem. Det er bevist, at mængden af antioxidanter i de kogte gulerødder steget tre gange, og fortsætter med at vokse i 7 dage.

Kog gulerødder skal være inden for 20 minutter. Hvis grøntsag er af medium størrelse, så ville det være nok til at bringe det til parathed. Kontroller, om guleroden er kogt, kan du bruge en kniv eller gaffel. Hvis de nemt kan gennembore en grøntsag, så den er klar. Det er bedre, hvis guleroden vil forblive lidt fast indeni.

Madlavning bør være i vandet uden at tilsætte salt. For at starte en proces nødvendig i koldt vand.

Kogte gulerødder kan anvendes til fremstilling af forskellige retter. Det supplerer enhver salat, ikke kun på grund af sin smukke farve, men også på grund af smagen.

Her er et par opskrifter. Tag 100 g gulerødder, 50 g peberrod, selleri samt, omkring to spiseskefulde spiseskefulde valnødder og lidt smør. Gulerødder og tre pre-kog ved hjælp af et rivejern, og knuse nødder i en morter. Selleri snittes meget fint. Bland alle ingredienser og tilsæt smør. Det bør få en masse minder isse. Vi bruger det til sandwich.

Og endelig, en lækker suppe opskrift. Til dets fremstilling skal en 75 gram dåse bønner (hvid) halv kilogram svinekød, 350 g kartofler, 750 g gulerødder, løg to bit grøn og smør. Hvis der ikke er nogen dåse bønner, skal de rå bønner først koge. Kartofler, løg og gulerødder skåret i mellemstore terninger. Kød også vaskes og skæres i terninger. Steg kødet i smør, tilsæt løg og krydderier efter smag. Så lå de kartofler og gulerødder. Alle bit yngel og hælde vand eller bouillon (350 ml). Når alle ingredienserne er klar, tilsæt bønner og grønne. Kog i yderligere tre minutter.

Nu hvor du ved, hvordan man kokken gulerødder, og kan gøre ud af det en masse lækre retter. Husk, at vitaminer er særligt behov for børns krop, så sørg for at bruge denne grøntsag i kosten af deres barn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.