SundhedMedicin

Taping anklen: Hvordan er de tilfælde, hvor det kræves

Efter ankel skader på den beskadigede del er overlejret holder. En sådan bandage kræves ikke kun i alvorlige ligament skader, men ved årsskiftet anklen. Ofte elastikbind fungerer som konserveringsmiddel. Sådan topisk bandage ankel ved sådanne sygdomme som arthritis og slidgigt.

Ankel taping er påkrævet, og dem, der jævnligt oplever overdreven stress på leddene. I dette tilfælde bør forbindingen være blød. I dette tilfælde kan du anvende det selv. De vigtigste ting - at overholde de grundlæggende regler.

Når det er påkrævet taping leddene

Det kræver tape anklen efter subtalare dislokation, fraktur eller efter ligamentskade. En sådan fremgangsmåde til fiksering kan reducere belastningen betydeligt udøves på det beskadigede væv. Hertil kommer, at denne metode giver dig mulighed for nemt og hurtigt at komme sig efter skaden.

Atleter bør altid have ved hånden en blød bandage. Disse enheder kommer i handy, og de ældre. Efter korrekt fast elastikbind at beskytte leddene mod skader. Desuden er lægerne anbefales at have en blød forbinding for dem, der fører en aktiv livsstil. Efter alt, ingen er sikker fra skade ankelled.

fiksering Egenskaber

I øjeblikket er der flere grundlæggende metoder til at pålægge sådanne bandager. For nylig er imidlertid en ankel tape gøres ved at anvende vosmiobraznoy bandager. Oftest procedure fastsættelse leddene holdes af en læge. Efter alt, kan kun en specialist indsnævre profil uden fejl at sætte en forbinding.

Hvis tape anklen blev udført korrekt, er der risiko for skade på patientens helbred. For eksempel, dressing er for stram kan forårsage alvorlige komplikationer. Samtidig, en svag lås er simpelthen ubrugelig.

Forberedelse til proceduren

Taping ankel (foto præsenteret ovenfor) bør udføres med ikke blot bandagen, men også klemme. Offer før påføring skiftet låsen anbefales på en flad overflade. For nemheds af patientens beskadigede ben værd at lægge på skødet. Dette eliminerer risikoen for forkert anvendelse af plasteret.

Kørsel dressing

Taping anklen holdes som følger:

  1. På den beskadigede fælles overliggende bandage begynder, som regel med cirkulære bevægelser. nok til at gøre et par omgange. Det er nødvendigt at overvåge låst position.
  2. Har elastikbind på ydersiden af foden, og derefter lægge enderne, så materialet ikke klemme foden.
  3. I det sted, hvor løft foden, er bandagen trækkes til indersiden af anklen og derefter foretage flere omgange omkring det. Derefter Bandagemateriale skift til den ydre zone.
  4. Når du har gjort dette endnu et par omgange af bandagen og fix med clips.

Hvis bandagen er korrekt indført, er materialet ikke tillade patienten at bevæge benet i anklen. I dette tilfælde bør låsen ikke give ubehag.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.