ReklamePrepress

Overholdelse af reklame: rækkefølgen af handlinger. Federal Law on Advertising

På gaden kan du ofte se billboards og annoncer, der opfordrer til at købe et bestemt produkt, gå til en bestemt begivenhed eller besøge et indkøbscenter. Folk ser på sådanne bigboards, bannere, stande og plakater hver dag, men få mennesker tænker på forslagene faktisk alvorligt. Og kun hvis du har din egen virksomhed, og du vil bære den til masserne, viser det sig, at det ikke er så nemt at placere udendørs reklame. Koordinering af reklame foregår på forskellige niveauer, kræver indsamling af et imponerende antal dokumenter og tilladelser, og hvis du planlægger at placere det ikke på privat ejendom, så skal du også konkurrere om et "sted under solen" med andre kommende.

I denne artikel vil vi tale om, hvor præcis koordinationen af reklamen finder sted. Vi vil fortælle dig, hvad du skal gøre og gennem hvilken kæde af handlinger der skal gå for at opnå det ønskede.

Loven

Før man overvejer selve processen, er det nødvendigt at finde ud af, hvorfor enhver meddelelse eller meddelelse af en sådan plan skal koordineres. Dette vil hjælpe dig med den føderale lov om reklame, hvorfra du vil modtage de nødvendige oplysninger. Hvis du ikke vil lære hele teksten, så hjælper dette materiale dig. Er du interesseret i direkte godkendelse af reklame? Så kan du springe over de første atten artikler og åbne straks artikelnummer 19. Det siger kun om udendørs reklame og installation af strukturer - præcis hvad du skal have speciel tilladelse til. Denne artikel beskriver alle detaljer om, hvad der skal betragtes som udendørs reklame og design, fortæller hvad de skal være, til hvilke formål de anvendes, hvor sådanne annoncer er strengt forbudt osv.

Godkendelsesoplysninger

Men hvis du er interesseret i at indvilge specifikt i annoncering, bør du være særlig opmærksom på to punkter - 5,8 og 13. I dem finder du alle de nødvendige oplysninger. Den føderale lov om reklame beskriver hvert øjeblik på den mest detaljerede måde, således at der ikke er nogen tvivlsomme situationer under behandlingen af et bestemt tilfælde. Således, hvis du handler i overensstemmelse med denne lov, skal du ikke have nogen problemer. Så punkt 5.8 som helhed er afsat til godkendelse af retten til at annoncere, og det specificeres specifikt, at layoutet af udendørs reklamer og strukturer nødvendigvis skal aftales med de autoriserede forvaltningsmyndigheder. Med hensyn til punkt 13 omhandler det, hvordan nøjagtigt koordinering skal finde sted. Der er to muligheder - i den første ansøger skal der indgives en pakke indsamlede dokumenter til kommunalbestyrelsen, således at han overføres som følge heraf til de autoriserede organer, som godkendelsen finder sted. En anden mulighed forkorter stien - ansøgeren kan direkte henvende sig til de autoriserede organer med dokumentpakken for at få en beslutning om placeringen af hans besked eller meddelelse. Så nu er alt klart med loven - det er på tide at gå videre til en urolig og langvarig proces med at koordinere udendørs reklame, som består af et imponerende antal trin.

Indsamling af dokumenter

Hvis du er interesseret i at koordinere udendørs reklame, er det første, du skal gøre, at samle dokumenter, der giver dig mulighed for at gøre krav på det ønskede sted. Hvis du kontakter et specialfirma, der beskæftiger sig med sådanne tilfælde, vil du blive hørt om en pakke dokumenter, der skal indsendes til autoriserede organer.

Imidlertid er samling af dokumenter kun det første skridt, du har stadig en lang vej fremad. I den nærmeste fremtid vil du være overbevist om, at koordinationen af udendørs reklame er langt fra den nemmeste og hurtigste proces, men resultatet er virkelig det værd at spilder din tid og energi. Udendørs reklame er en meget god handel og motivator, så du kan øge antallet af kunder betydeligt og dermed overskuddet.

Yderligere dokumenter

Der er også yderligere dokumenter til koordinering af reklame, som du selv vil indsamle, vil være meget vanskeligere. Faktum er, at den første pakke indeholder grundlæggende værdipapirer, såsom bekræftelse af virksomhedens registrering, mens den anden indeholder meget mere specifikke dokumenter. For at placere udendørs reklame skal du først og fremmest en skitse, som du skal give til autoriserede organer. Men dette er ikke alt - den fulde liste er utrolig bred, så du skal helt sikkert tænke på, hvordan du vende dig til specialister. Når alt kommer til alt, skal du også levere et designprojekt, alle anvendte materialer, især fotografiske materialer og tilladelser til brug til kommercielle formål. Hvis det er nødvendigt, skal du også give alle mulige beføjelser, ansøgninger og breve - du kan selv gøre det, men arbejder med fagfolk vil hjælpe med at udføre denne opgave hurtigere og meget mere effektivt. Allerede på dette tidspunkt skal du passe på at lave alle detaljer, som for eksempel en fotomontage af reklame, så de autoriserede organer allerede har det egentlige projekt klar.

positionering

Nå, da du har en komplet pakke med dokumenter, skal du i detaljer undersøge rækkefølgen for godkendelse af udendørs reklame. Denne sti begynder med definitionen af det sted, hvor du vil sende din besked, annonce eller design. Hvad betyder det? Sagen er, at ordren kan variere i nogle tilfælde - hvis du vil placere reklamer på privat ejendom, vil processen være lidt kortere, men hvis du planlægger at være placeret på ejendomsområdet i byen, så skal du lave flere trin. Så det er nødvendigt at begynde med disse yderligere trin, da efter dem processen er standardiseret og ser præcis det samme ud for hver af sagerne. Hvordan går registreringen?

Konkurrence om installation af reklame

Det første sted du skal kontakte, hvis du vil koordinere reklame på facaden af en bygning, der tilhører byen, og ikke personligt til dig, er det centrale reklamekomité. Det er her, du kan anmode om din besked et sted, som det er helt muligt, vil blive afholdt en bestemt konkurrence. Hvis du kan vinde det, vil du kun i dette tilfælde kunne bevæge dig videre i koordineringen af reklame. Hvis konkurrencen ikke vinder, skal du genanvendes til et andet sted. Nå er der ingen grund til at beskrive denne proces igen og igen - det er på tide at antage, at konkurrencen allerede er blevet vundet, og du er klar til at gå videre til det udpegede mål.

Undertegnelse af kontrakten

Hvad hvis din ansøgning var vinderen? Afstemning af reklame på dette tidspunkt flytter til et nyt niveau - alt i samme udvalg skal du underskrive en kontrakt, som vil sige, at det var dig og din virksomhed, der fik ret til at placere en bestemt reklamemeddelelse på et bestemt sted. Som du allerede har forstået, når det kommer til privat ejendom, er de ovenfor beskrevne trin ikke relevante - du behøver ikke deltage i en konkurrence om et sted for din annoncering og underskrive en aftale om brugen heraf, da dette reklameplads tilhører dig - du er hans ejer. I begge tilfælde skal du gå videre til næste punkt.

aftale

Det næste tilfælde, du skal kontakte, er SUE GlavApU. Kort sagt er dette centrum for kompleks forbedring af byen, som burde give dig en konklusion. Hvad er dette dokument? Denne konklusion, hvor det vil blive sagt, at du har fået tilladelse til at udføre visse bygge- eller designværker på et bestemt sted. Således vil du få lov til at installere dit reklamedesign eller placere en plakat, tegn og så videre. Naturligvis kan du ikke modtage denne konklusion, hvis det i den nævnte krop anses at din annoncering ikke overholder normer og standarder. Du kan nægtes, hvis reklamen er for provokerende, det vil krænke det overordnede billede osv., Så du bør tænke på forhånd for alle de mindste detaljer, så der i fremtiden ikke vil være nogen problemer.

Alternativ vej

Der er dog en mulighed, hvor du ikke behøver at kontakte ovenstående eksempel. Desværre betyder det ikke, at du vil kunne omgå bureaukratiet - i nogle tilfælde skal du også gennemgå en yderligere proces med at producere teknisk dokumentation til din reklamestruktur, hvis den går ud over visse normer og standarder. Du kan selv lave teknisk dokumentation, hvis du har de nødvendige færdigheder og kvalifikationer. Eller du kan anmode om en undersøgelse af dit design, så en professionel er involveret i denne virksomhed. Denne proces er forbundet med yderligere omkostninger, men det øger sandsynligheden for, at dette dokument vil blive gennemgået yderligere verifikation, hvilket vil blive diskuteret senere.

En anden variant af aftale

Så hvis du ikke går til SUE GlavApU, så skal du gå til GORINFOR - der vil information om dig komme ind i det generelle register, men det er bare begyndelsen. Herefter vil det være nødvendigt at vente på, at annonceplaceringen skal inspiceres af en særlig inspektion, som skal udgøre en teknisk konklusion, der beskriver korrespondancen med placeringen af din annonce på den struktur, du planlægger at bruge. Du vil modtage alle de nødvendige tekniske pas og tilladelser, som vil være gyldige i et år - strengt taget, samt de dokumenter, du ville modtage, hvis du fulgte den ovenfor beskrevne vej.

Enkelt vindue

Nå slutter denne lange og vanskelige vejs ende. Når du har modtaget alle nødvendige tilladelser, skal du kontakte Annonce- og Informationsudvalgets One Window. Alle de dokumenter, du har til rådighed, skal du overføre til det, hvorefter den næste ventetid. Men du kan slappe af - det er den sidste fase, hvorefter du allerede kan installere udendørs reklame direkte.

Indhentning af tilladelse

Et enkelt vindue er det sidste sted, du skal dreje. Når alle de dokumenter, du sender, behandles, får du den endelige tilladelse til at installere et særligt design eller at sende din besked eller annonce på et bestemt sted. Denne tilladelse til udendørs reklame giver dig mulighed for i overensstemmelse med planer og skitser at bruge dit valgte sted som reklameplads. Det videre arbejde afhænger allerede af dig. Bemærk dog, at du bliver nødt til at følge al den tekniske dokumentation, der blev overvejet i forbindelse med at blive enige om og tage stilling til din sag. Hvis du beslutter dig for at afvige fra planen, kan det føre til negative konsekvenser - alle afvigelser skal rapporteres til de relevante myndigheder. Det anbefales kraftigt ikke at træffe beslutninger selvstændigt. Ellers kan alt arbejde udført forgæves. Hvis du følger alle reglerne, vil du kunne tiltrække nye kunder ved hjælp af et effektivt udendørs reklameværktøj, der anvendes af de største virksomheder verden over.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.