Mad og drikkevarerRestaurant anmeldelser

Backstage Restaurant ( "Crocus City") menuen og anmeldelser

I hvad der nu er den russiske hovedstad fungerer utroligt stort udvalg af institutioner, hvor hver person mulighed for at prøve retter fra forskellige køkkener. Her, tag en populær restaurant på tværs Rusland, samt caféer, barer og andre lignende virksomheder. Lige nu, kun et par minutter, vil vi flytte til byen Moskva med henblik på hurtigt at diskutere en restaurant, der arbejder der i mere end et år og er en af de bedste institutioner.

Backstage Restaurant - ganske populært sted, som er beliggende i Moskva. Denne institution hører til en af de mest populære, da det har en chik interiør og panoramavinduer med storslået udsigt over byen. Nu diskuterer vi denne restaurant, dens menu lære, tale om en revision og mere præg på mange andre emner. Lad os starte!

Opsummering

Løb mere end et år Backstage restaurant ligger på fjerde sal i en ganske populær på det område af Moskva koncertsal kaldet "Crocus Rådhus". Den gennemsnitlige kontrol her er 2000-2500 rubler, og omkring restaurant god fanger trådløs internetadgang. Som du ved, her vil du blive tilbudt at smage den eksklusive europæisk fokus, da restauranten har specialiseret sig i retter.

Så også det værd at nævne, at restauranten er placeret på følgende adresse: Rusland, Moskva, MKAD, 66. km, "Crocus Rådhus" på 4. sal. Kontakt administratoren af denne institution kan være et telefonnummer, der placerer angivet på hjemmesiden. Du vil være i stand til at diskutere, om der er mulighed for at tilbringe en eller anden fest i restauranten.

Desuden er det umuligt ikke at nævne det faktum, at denne restaurant er åben hver dag syv dage om ugen fra middag til midnat.

Det vigtigste kort af retter

Ganske populær Backstage Restaurant i "Crocus City" er klar til at tilbyde dig varme og kolde forretter, salater og grillretter, varme retter, desserter og drikkevarer.

For eksempel, hvis du kommer her for at spise, så i dette tilfælde er du nødt til at være opmærksom på de salater. Så har du mulighed for at prøve salat med roastbeef til 650 RBL., Med lyserøde tomater til 800 rubler, med rejer til 770 rubler., Med torskelever til 480 rubler. og Tambov skinke til 500 rubler.

Fås også at bestille klassiske "Cæsar" med kylling eller rejer til 500 eller 600 rubler, hhv. Derudover kan du prøve sacivi med kylling, som koster 500 rubler.

Generelt er det logisk, at valget af retter her er meget stort, og nu lad os diskutere nærmere sødme.

desserter

Så hvad er de søde sager klar til at tilbyde en restaurant Backstage visning, som menuen er temmelig omfattende? Her er en liste over de vigtigste:

  • cheesecake for 250 rubler.;
  • "Napoleon" for 300 rubler.;
  • "Honning pie" for 300 rubler;
  • chokolade flan til 350 rubler.;
  • creme brulee til 250 rubler;
  • "Anna Pavlova" for 300 rubler.;
  • panna-kat for 350 rubler.

Valget af desserter er også ganske interessant, så du vil helt sikkert være i stand til at vælge den bedste mad for sig selv eller deres barn. Bon appetit!

anmeldelser

Hvad kunderne mener om institutionen, "Backstage", der opererer i det område af "Crocus City" mere end et år? Efter at have undersøgt kommentarer på internettet og en masse andre oplysninger, kan vi konkludere, at denne institution folk anbefale at besøge. Her moderne interiør, elegant atmosfære af varme og komfort, højt serviceniveau og ansvarlige personale.

Hertil kommer, folk er tilfredse med rimelige priser, samt en fantastisk udsigt fra vinduerne, som virkelig kan kaldes betagende. Generelt "Backstage" restaurant, menuen, som vi har diskuteret i denne artikel, samt andre vigtige oplysninger, bare nødt til at besøge for dem, der ønsker at tilbringe stor tid i det område af en god etablering. Kom og slap af!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.