SundhedMedicin

Vaginale bakterier tilgroning: hvordan og hvorfor kom han fra?

Vaginal bakterier tilgroning er i dag betragtes som en ret almindelig problem, at hver enkelt af messen sex mindst én gang i sit liv står over for. Han er kendetegnet ved overtrædelse af vaginal mikroflora, hvor der er en intens multiplikation af patogener sammen med et signifikant fald i indholdet af nyttige bakterier. Desværre, sådan diagnose er ikke altid let, som ofte dysbiosis sker uden synlige symptomer.

Vaginal bakterier tilgroning: Årsager

Der er masser af en række faktorer, der kan forårsage forstyrrelse af mikroflora sammensætning. Her er de mest almindelige:

  • Forstyrrelser i hormonal niveauer - opstår, når de endokrine system sygdomme, såvel som i strid med menstruation efter abort eller fødsel på en uregelmæssig seksuelle liv og også i overgangsalderen eller puberteten.
  • Underkøling organisme, fordi det fører til et fald i både den samlede og lokale niveauer af immun beskyttelse, som forhindrer kroppen til at undertrykke udviklingen af patogene mikroorganismer.
  • Smitsomme eller inflammatoriske sygdomme i organer i underlivet.
  • Infektionssygdomme, der overføres fra partner under samleje.
  • Behandling af nogen sygdom ved hjælp af antibiotika.
  • Forsømmer reglerne for personlig intimhygiejne.
  • Pludselig klimaændringer - faktisk ret ofte begynder at udvikle struma, når de rejser til andre lande til usædvanlige vejrforhold.
  • intestinal dysbiosis - at tilstanden af vaginal mikroflora er forbundet med kroppens indre miljø.
  • Forkert brug af tamponer. Man skal huske, at tamponen skal skiftes hver anden time uanset antallet af markeringer.

Vaginal bakterier tilgroning: Skilte

Som allerede nævnt, de fleste af en sådan sygdom er skjult, men dens symptomer er så ubetydelige, at kvinder simpelthen ikke er opmærksomme på dem. For eksempel, i strid med mikroflora mængden af blødninger stiger, de får en gullig farve, og i nogle tilfælde også har en ubehagelig lugt. Nogle gange, tværtimod, at patienten klagede over alvorlig tørhed i kønsorganer. Som for alle de andre symptomer, så de er allerede direkte forbundet med komplikationer - betændelse, svampe- og bakterieinfektioner. I nogle tilfælde kan sygdommen sprede sig til urinvejene.

Vaginal bakterier overvækst: behandling

Metoder til behandling af dysbiosis kan identificere kun en læge. Det første skridt er at finde årsagen til denne tilstand og fjerne det. For eksempel, hvis dysbiosis var resultatet af seksuelle infektioner, er det syg kvinde ordineret et kursus af antibiotika. Desuden ved hjælp af specielle puder, lotion og bade med antiseptisk, der eliminerer patogener.

Efter fjernelse af patogener er nødvendigt at begynde at genoprette den normale mikroflora. Til dette formål bruge stoffer, der modulerer aktiviteten og stimulere kroppens immunsystem.

Typisk vaginal dysbacteriosis behandling varer for omkring en måned, men disse vilkår varierer afhængigt af graden af skader og tilstedeværelsen af ledsagende sygdomme.

Selv efter behandling, er der en risiko for gentagen sygdom, især hvis grunden til at det ikke var muligt at påvise dysbiosis. I dette tilfælde, at patienten er stadig i den periode på et år bør besøge den behandlende gynækolog hver tredje måned. Under høringerne vil blive gennemført inspektion og prøvetagning, i tide til at forhindre udviklingen af nye sygdomme. Desuden behandling af dysbiosis er meget lettere og mere vellykket, hvis det kan påvises tidligt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.