Mad og drikkevarerOpskrifter

Svinekød ribben i multivarka: hvordan man forbereder en saftig og lækker kød

Mulighed for at tilberede svinekød - en meget nyttig færdighed. Efter alt, med kødet det går godt med nogen side skålen, og smage de fremragende kvalitet færdigretter. I dag er spørgsmålet om, hvordan man kan tilberede svinekød ribben nemt løses. Med Multivarki klare denne parabol næsten alle. Du kan prøve at stege eller gryderet, med en side parabol eller uden.

Svinekød ribben med kartofler

Hvis du ønsker at stege kød, men du ved ikke, hvordan man tilbereder svinekød ribben i ovnen, skal du bruge denne opskrift. Tag to pærer, et kilo ribben, fire eller fem kartofler, to spiseskefulde smør og frisk dild. Skær løg så fint som muligt og kog det i "Bagning" mode i tyve minutter. Placer ribben på ham og koge 50 minutter, vender fra tid til anden. Salt og peber er bedst for en fjerdedel af en time før udgangen af madlavning. Put kogt kød og sted i en skål med smør kartofler. Krydr med salt, tilsæt krydderurter, hvidløg og en smule smør. Tænd for "Bagning" mode i 45 minutter. Serveres med forkogt ribben og friske grøntsager salat.

Honning svinekød ribben i multivarka

For at gøre denne parabol skal du bruge den originale kilo svinekød, en spiseskefuld honning, to appelsiner, tre spiseskefulde sojasovs, et par fed hvidløg, en halv kop vand, salt og krydderier til svinekød til at smage. Vask ribberne tørre med papirservietter og dividere med poreberya. Klem i saften af en halv fad af appelsiner, tilsæt soya, hakket hvidløg og honning. Hvis honning sukker, smelte det i et vandbad før tilsætning af saucen. Alt blandes godt og marinere i saucen ribbenene. Hold dem i den kolde behov mindst et par timer, men bedre - hele natten. Put kogt kød i multivarku, tilsæt vand og tænde for "Quenching" mode i en time. Ved udløb af madlavning, skifte enheden til "Bagning" mode og kog svinekød ribben i multivarka så længe de ikke vises gyldne skorpe. Det er meget velsmagende og unbanal parabol er sikker på at være populær på dit skrivebord.

Syltede svinekød ribben i multivarka

Denne opskrift giver dig mulighed for at komme meget saftigt og flavorful dvs kød, der er velegnet til både afslappet spisning, samt for den festlige bordet. Forbered svinekød ribben i multivarka med særlig marinade. Du skal bruge 700 gram ribben, 100 gram løg, et par tomater, 100 gram svesker, krydderier, salt, citronsaft. Vask svinekød, tørre og skæres i store stykker. Peber og salt, hæld saften af en halv citron. Særskilt, forberede marinaden. For ham, Hak tomaterne, svesker skylles og skæres i halve, hugge løg ringe. Tilsæt grøntsager og tørret frugt til kød, bland grundigt og sende i kulden i en halv time. Placer derefter svinekød i multivarku, indstille "Bagning" mode og kog i omkring fyrre minutter. Efter eksamen fra de bedste flip ribben og tænde for enheden til "Bagning" mode i yderligere ti minutter. Fadet er klar til servering.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.