FinanserPersonal Finance

Sovjetiske mønter og deres værdi. Historien om møntsystem USSR

Så snart de råvare-penge relationer, og som har de værktøjer til at gennemføre dem. Prægning af valuta langt som historien om et land, Sovjetunionen var ingen undtagelse. Sovjetiske mønter og deres omkostninger, den nominelle eller indsamles, personificere den materielle side af Sovjetunionen, styrke sin position og image i de globale og indenlandske finansielle markeder som den første tilstand af arbejdere og bønder. Sedler i tiden indtager en niche i numismatik. Den meget historie sovjetiske møntsystem har præcis 70 år. Det er forbundet med ubrydelige bånd til den økonomiske og politiske liv i landet, og dens tegn er originale dokumenter, at løse dette eller hint periode af state of the USSR.

I den indledende fase af udviklingen eksisterede mellem coinless valuta. Efter borgerkrigen og restaureringen af St. Petersburg Mønt sovjetiske regering begyndte prægning sedler. Siden de første sovjetiske mønter, og omkostningerne var 50 cent og 1 rubel. I 1923 var der et faktum udstede gulddukater for gennemførelsen af den internationale handel, hvilket i høj grad rejst prestige af den unge stat i øjnene af vestlige forretningsmænd. Således begyndte historien om den sovjetiske møntsystem.

I 1924, efter proklamationen af Unionen af Socialistiske Sovjetrepublikker, den emblem i Den Russiske Føderation, vist i rubel pålydende, ændret sign-Union stat. Et andet spørgsmål af rubler i sin oprindelige form i samme år blev afbrudt. Mønter af den unge stat oplevede ikke så meget monetære reformer, i høj grad at gentage de principper og traditioner præ-revolutionære periode. Ændringer meste vedrørte kun billedet af statslige regalier - våbenskjoldet og motto. Sovjetiske mønter og deres værdi skulle opfylde rollen som en karakter og vise offentligheden, at den nye regering kom til fast og permanent.

Men den sovjetiske stat i opløsning for længe siden, og mønter af den sovjetiske periode, et stort antal lagrede ikke kun i de gamle sparegris eller mønt samlere samlinger. Mange af dem tabt siden den tid er i jorden. Du kan endda chance på en bestemt instans uden særligt udstyr. Hvorfor er der kære sovjetiske mønter?

Numismatik - delikat ting, sin vurdering af en bestemt instans er uforudsigelig. Dette gælder også meget nye, moderne mønter. Der er eksempler på meget højere pålydende værdi udstedt i de sidste 10 år. For eksempel, mønten af en rubel 2003 model år, mejslet St. Petersburg Mønt, anslås til 15 tusind rubler. Hvad vi kan antage, når de siger om de sovjetiske mønter og deres værdi?

Nogle forklare dette paradoks ved tilstedeværelsen i sammensætningen af materialet angiveligt ædle metaller, som er en masse penge. Numismatists generelt tilbøjelig til at tro, at samlingerne er fyldt med udgivelsesår eller at par. Og hvis den mangler en eller to mønter, så gamble sjælen solfangeren er villige til at betale mere end hvad mønten er faktisk værd. Som påfyldning pengeseddel opkrævningsomkostninger kan både vokse og falde. Derfor, hvis du kommer til at sælge sovjetiske mønter, huske på, at efterspørgslen skaber forsyning. Og du kan ikke altid få kontanter for vores sovjetiske sjældenhed ønskede mængde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.