HjemlighedKonstruktion

Akustisk panel: Fordele, funktioner og anvendelse samling

Akustisk panel - et specielt materiale, der bruges til lydisolering af lokaler. Det kan bruges på plejehjem, og i udsmykningen af væggene i professionelle lydstudier og biografer. Disse paneler kan være fremstillet af mange materialer har forskellige dekorative design.

Fordele ved akustikplader

Præsenteret elementer har et tilstrækkeligt antal positive egenskaber, som gør dem populære og uundværlige:

  • god isolering lyd;
  • et valg af styling og farvestoffer elementer;
  • høj effektivitet;
  • forskellige pladestørrelser;
  • miljømæssig sikkerhed ;
  • rimelig pris;
  • fremragende beskyttelse mod både ekstern og intern støj.

Hertil kommer, den akustiske panel er i sig selv dekorerer rummet, så du ikke behøver at dekorere det yderligere. Det skal bemærkes, at disse elementer er simpelt nok at rengøre. Også under installationen, de ikke kræver brug af specialværktøj. Fremstil deres tilknytning kan eje, uden nogen form for hjælp.

Sorter og produkternes egenskaber

Akustisk panel kan være lavet af bløde og hårde materialer. Meget ofte kan du finde produkter på basis af skumgummi, træ, plast, glas, MDF. Det skal siges, at materialet kan bruges både i hjemmet og i industrielle miljøer. I dette tilfælde er det normalt monteres på væggen og i loftet. Og til dette formål det anvendes som bærere og ikke er bærende konstruktioner. I dette tilfælde er det ligegyldigt, hvorfra man kan bygge muren.

Det skal bemærkes, at det akustiske panel kan korrugeret og glat. Den første type er normalt monteret i et professionelt studie, hvor vi har brug for ikke kun beskyttelse mod udefra kommende støj, men også at forbedre kvaliteten af optagelsen. Konventionelle elementer kan endvidere glat tapet. Men der er nu akustiske dekorative paneler, som har et smukt udseende, og ikke kræver en ekstra clearance.

montering Egenskaber

Det er ikke svært, er det kun nødvendigt at være defineret ved hjælp af fastgørelse: et indrammet eller rammeløs. Det bruger enten skruer (beslag konstruktion hæftemaskine) eller lim. Den anden mulighed er den mest acceptable og almindeligt anvendte. Hvis du vælger rammeløse montering metode, at væggene i alle tilfælde behandles: rengøres og primes. Fordelen ved denne metode er, at det tager op næsten ingen plads.

Hvis du ønsker at bruge den første metode til fastgørelse, så for at du skal købe en metal profil, hvorfra gjorde rammen. I dette tilfælde, vil panelet nødt til at fastgøre skruerne. Trods det faktum, at du er nødt til at pille lidt med en metal struktur, så vil du være meget lettere at fastsætte panelerne selv. Endvidere i dette tilfælde elementerne kan genbruges.

Bemærk, at metallet skulle monteres på svingningsdæmpere suspensioner. På denne måde monteret akustisk sandwich panel.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.