HjemlighedHavearbejde

Berberis Aurea: beskrivelse og funktioner i dyrkning

Hvis du gerne vil på din plot at have nogle usædvanlige og slående plante, skal du sørge for at være opmærksom på berberis. Denne usædvanligt smukke busk arter ud over den spektakulære, forskellig robusthed og en bred vifte af kvaliteter udvider mulighederne for dens anvendelse i landskabet design næsten uendelige. I denne artikel vil vi tale om berberis Aurea. Først klasse blev beskrevet af den svenske videnskabsmand Karl Thunberg.

Berberis Aurea: beskrivelse

Denne dværg busk med en kompakt krone shirokookrugloy tilstrækkelig lang årlig tilvækst og blade af citron-gul mættet farve. Crohn voksen plante med en diameter på 1 m, højden er ca. 0,8 m. Busk vokser temmelig langsomt. Gul-grøn skud er enkelte knopper af samme farve. Bladene er små, næsten afrundet eller spatulate, fint. Deres længde på 1-3 cm. Autumn på solrige områder kan erhverve en orange-gul tone. Ved slutningen af sommeren, en lille grøn, efterår farve - gul-orange.

Blomstrende og frugtmodning

Aurea Berberis blomstrer i maj, små, maloprimetnymi, hvidlige, sarte blomster, der er samlet i bundter. I slutningen af september modning mange lyse røde skinnende frugter, der forbliver på grenene om vinteren.

vækstbetingelser

Berberis Aurea - photophilous plante, men det kan bære og penumbraen. Men så bladene mister deres lyse farve, begynder at blive grøn og blive citrongul. Berberis i den lyse solen ikke blive sat, da bladene brænde.

På trods af at det er tørkeresistente og varmebestandigt anlæg, bør de unge buske vandes en gang om ugen.

Berberis Aurea har lav jordens frugtbarhed, men de fleste foretrækker basisk jord. Anlægget er i stand til at tåle bykørsel godt, forskellig resistens over for sygdomme og skadedyr. Vinterhårdfør buske, men toppen af årlige skud ofte fryse lidt. De første 2-3 år berberis Aurea (foto planter medfølger) skal være til vinteren husly grangrene. Det kræver beskæring uudviklede skud.

Formering og plantemaskiner regler

Barberry Aurea formeres ved stiklinger, podning, frø, dividere Bush, og lagdeling. Den nemmeste måde: frø og stiklinger. Frø før plantning lagdelt: de falder i søvn i en pose og placeres i fugtig savsmuld eller mos. Eftersom de lagres indtil april - Kan ved en temperatur på 3-5 ° C, hvorefter de er plantet i en seng eller i et drivhus. Også, kan frøene sås i efteråret. Frøplanter er plantet i det tidlige forår eller efterår. Spring gamle buske har brug for at tynde ud. Når enheden grønne beskæring hække gjort det følgende år efter plantning. Senere beskæring udføres to gange om året: i begyndelsen af juni og begyndelsen af august.

Plantning anbefales at udføre i fuld sol med drænet jord. Efter landingen gjort bioklip. Befrugtende begynde at gøre et år efter plantning. I foråret at anvende kvælstofgødning, så buske er befrugtet en gang hvert tredje eller fjerde år.

ansøgning

Berberis Aurea - effektiv plante, der kan forskønne en klippehave. Fra bushen kan få en stor grænser. Berberis Aurea ser godt ud i blomsterbede. Især slående kombination af forskellige kvaliteter med gul, grøn og lilla farve af bladene.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.