SundhedPræparater

Drug "Bidop": indikationer, med analoger og anmeldelser

Højt blodtryk ikke kun bringer betydelig ubehag for patienten, men er livstruende. For at normalisere sin status, mange mennesker ty til folkemusik retsmidler. eksperter opmærksom imidlertid, at stigningen lavt blodtryk i hjemmet er meget lettere end lavere forhøjede. Derfor er de anbefaler brugen af narkotika, specielt designet til dette formål.

En af de mest populære og effektive retsmidler for hypertension er et stof som "Bidop". Indikationer for brug, analoger og forbrugernes vurderinger af dette præparat vil blive drøftet senere. Du vil også lære om, hvordan man korrekt bruge denne medicin, hvis han har nogen bivirkninger og kontraindikationer.

Beskrivelse, release-form, emballering og sammensætning af stoffer

Lægemiddel "Bidop", analoger heraf sælges i alle apoteker, det kommer i form af lysebrune tabletter med gule højdepunkter og en film cover. De er runde, bikonvekse form med "B1" markering på hak og tallet "5" ( "10") nedenunder.

Det aktive stof i dette værktøj udfører bisoprolol hemifumarat. Som for hjælpekomponenter, derefter bruge dem som lactosemonohydrat, magnesiumstearat, mikrokrystallinsk cellulose, crospovidon og gul pigment klasse PB 22812 (13% gult jernoxid og 87% lactose monohydrat).

Køb piller "Bidop", hvis anvendelse er obligatorisk for folk med forhøjet blodtryk, er det muligt i vabler og pakker med pap henholdsvis.

Farmakodynamiske parametre medicin

Hvad er det stof "Bidop"? Indikationer for brug af værktøjet på grund af sin farmakologiske virkning. Dette lægemiddel er en selektiv β1-adrenerg blokker. Den har ingen sympatomimetiske virkninger, og har ingen membran stabiliserende effekt.

Betragtes medicin stand til at sænke aktiviteten af renin, for at reducere myocardial oxygenforbrug og reducere dets kontraktilitet.

"Bidop" - et lægemiddel, der har antianginale, antiarrytmiske og antihypertensive egenskaber. Undertrykke myocardiale p1-adrenerge receptorer (i små doser), det reducerer den intracellulære transport af calciumioner reducerer syntesen af cAMP ud fra ATP (stimuleret af katekolaminer) har en negativ chronotrop, BATM, dromo- og inotrop virkning, og også forsinker varmeledning og ophidselse.

Overskrides den terapeutiske præparat dosis viser β2-adrenoceptorblokerende virkning.

I begyndelsen af behandlingen (i de tidlige dage), er perifer resistens af de vaskulære vægge forbedres. Efter 3 dage, bliver det tæt på originalen, men væsentligt reduceret efter langvarig behandling.

Egenskaberne af lægemidlet

Hvad er de egenskaber iboende i lægemidlet "Bidop"? Den farmakologiske virkning af lægemidlet på grund af sin sammensætning.

Den hypotensive virkning af lægemidlet forbundet med et fald i hjertets minutvolumen, sympatisk stimulation af perifere-typen karvægge samt svækkelse af aktiviteten af renin-angiotensin-systemet, indflydelsen på nervesystemet og feedback reduktion, som er en reaktion på tryk.

Hvis hypertension udvikler den terapeutiske virkning af lægemidlet i fem dage. Hans tillid handling kommer to måneder senere.

Den antianginale virkning af denne medicin? Produktbeskrivelse "Bidop" rapporterer, at en sådan handling forårsager en reduktion i myokardievæv oxygen. Dette sker gennem faldet i hjertefrekvens, nedsat kontraktilitet, diastolisk forlængelse og forbedre blodforsyningen. På grund af stigningen af diastolisk tryk i hjertekamrene og strækbarhed af muskelvæv iltforbrug kan stige.

Med hensyn til de antiarytmiske egenskaber af lægemidlet, er det på grund af elimineringen af faktorer, som forårsager arytmi (aktivering af det sympatiske system, takykardi, hypertension, forøget cAMP-koncentration). Også lægemidlet hæmmer AV-ledning og reducerer hastigheden for excitation af pacemakere.

Hvilke andre funktioner er indbygget i stoffet "Bidop"? Brugsanvisning, beskrivelse, anmeldelser, eksperter siger, at samtidig med at de gennemsnitlige terapeutiske doser af værktøjet, i modsætning til de ikke-selektive p-blokkere er meget mindre udtalt virkning på organer, der er p2-adrenerge receptorer (pancreas, muskler, skelet-type muskler perifere arterier , livmoder- og bronkierne), samt metabolismen af kulhydrater. Betragtes desuden ikke lægemiddel bevarer natriumioner, og styrken af dens atherogene handling sammenlignelige med propranolol.

Kinetiske parametre af lægemidlet

Hvad er de kinetiske egenskaber af "Bidop" stof? Udtalelser giver ikke svaret på dette spørgsmål. Det findes kun i anvisningerne. Ifølge denne, efter at have modtaget medikament han ekstraheret fra blodet med 80-90%. Indtagelse af mad har ingen effekt på denne proces.

Den maksimale koncentration af aktiv bestanddel i blodet registreres efter 2-3 timer. Dette stof binder til plasmaproteiner ved 30-32%. Det er temmelig dårlige passerer gennem blod-hjerne-barrieren og moderkagen.

Ca. 50% af lægemidlet omdannes i leveren. Dette giver praktisk inaktive metabolitter.

Halveringstiden af medikamentet når 12 timer. Ca. 2% af lægemidlet udskilles med galden og ca. 98% - af nyrerne.

Indikationer

"Bidop" - er ikke kun en hypotensiv medicin, men anti-angina og antiarytmisk middel. Således er det foreskrevet, og at eliminere hypertension og for at forhindre angreb forværring af stabil angina.

Kontraindikationer antihypertensiv

Nu ved du, hvorfor du har brug for en sådan medicin, som "Bidop". Indikationer er blevet præsenteret ovenfor. Imidlertid er det pågældende lægemiddel er strengt forbudt at udpege:

 • shock;
 • kollapse;
 • akut hjerte-;
 • lungeødem;
 • sinoatrialt blok ;
 • AV-blokade anden eller tredje grad (uden elektrostimulator);
 • syg sinus-syndrom;
 • bradykardi;
 • dekompenseret kronisk hjerte-, der kræver inotrop terapi;
 • Raynauds sygdom ;
 • hypotension;
 • metabolisk acidose ;
 • samtidig indgivelse af monoaminoxidaseinhibitorer (MAO undtagen B-mode);
 • cardiomegali (uden hjertesvigt);
 • bronkial astma og svær KOL;
 • ændringer i den perifere cirkulation, især i de senere stadier;
 • fæokromocytom (uden at alfa-blokkere);
 • sensibilisering overfor lægemiddelstoffet eller andre betablokkere;
 • laktoseintolerans, malabsorption galactose / glucose og lactase mangel;
 • mindreårig.

omhyggelig opgave

Indikationer "Bidopa" ansøgning er anført i den medfølgende vejledning. Det siges også, at med ekstrem forsigtighed, er dette stof ordineret til patienter med diabetes, nyre- eller leversvigt, kronisk form, myasthenia gravis, psoriasis, hyperthyroidisme, AV-blokade af første grad, Prinzmetal angina, depression, allergi, en historie af overholdelsen af en streng diæt og til ældre alder.

Fremgangsmåden og dosering af medikament

Til hvilket formål og hvordan du bruger ordineret medicin "Bidop"? Indikationer for brug, instruktion af lægemidlet præsenteres i denne artikel.

Tag oral tablet helst om morgenen på tom mave. De må ikke tygges, ellers vil du beskadige filmen belægning.

Doseringen af midlet vælges individuelt. For at gøre dette, skal du sørge for at konsultere din læge.

Så hvordan man kan holde tage stoffet "Bidop"? Indikationer for brug - eller rettere, deres tilstedeværelse - det er en væsentlig forudsætning for at medicinen.

For at forhindre akut anfald af angina pectoris og stabile under tilstedeværelse af hypertension patienter får en startdosis af lægemiddel svarende til 5 mg. Det tages hver dag, en gang.

Hvis nødvendigt blev den specificerede mængde øges til 10 mg. I denne mangfoldighed af modtagelse gemt.

Den maksimale daglige dosis "Bidop" medikamentet er 20 mg.

I mennesker med nedsat nyrefunktion, samt alvorlige leversygdomme maksimale dosis er 10 mg pr dag.

Ret den angivne mængde af medicin til ældre er ikke påkrævet.

bivirkninger

Hvilke bivirkninger kan forårsage medicin "Bidop"? Udtalelser angiver den mulige forekomst af visse bivirkninger. De er:

 • Tørre øjne, sløret syn, mindske savlen, øjenbetændelse.
 • Ortostatisk hypotension, AV-blok, et kraftigt fald i tryk, et fald på myocardial kontraktilitet, sinus bradykardi, ledningsforstyrrelser infarkt væv, arytmi, udseende svigt symptomer på hjerteaktivitet (kronisk), vasokonstriktion, brystsmerter.
 • Træthed, svaghed, træthed, søvnforstyrrelser, forvirring, myasthenia gravis, svimmelhed, mareridt, paræstesi i ekstremiteterne, depression, angst, hovedpine, rystelser, hallucinationer, kramper.
 • Stoppet næse, åndenød, mens du tager stoffet ved høje doser, eller hos personer med en disposition til bronkospasmer og laryngospasme.
 • Kvalme, hepatitis, tørhed i munden, smagsændring, emesis, sygdomme i leveren, forstoppelse, hypertriglyceridæmi, mavesmerter, diarré, hyperbilirubinæmi, øget leverenzymer koncentrationer.
 • Forværring af psoriasis, psoriasiformlæsioner reaktioner, rødme, udslæt, øget svedtendens, alopeci.
 • Hyperglykæmi, hypothyroide tilstand, hypoglykæmi (folk, der bruger insulin).
 • Trombocytopeni, agranulocytose, leukopeni.
 • Artralgi, nedsat styrke, lumbodynia, svækkelse af libido, torakalgiya, abstinenssymptomer.
 • Nældefeber, kløe, udslæt.
 • Bradykardi, intrauterin væksthæmning.

symptomer på overdosering

Hvad side tegn observeret i "Bidop" højere doser af lægemidlet? Indikationer for anvendelse af midlerne er ikke de eneste vilkår og betingelser for brug. Det er vigtigt at observere hele dosis af lægemidlet, som var blevet anbefalet af den behandlende læge. Hvis vi ignorerer dette råd, kan patienten oplever sådanne symptomer overdosis som bradykardi, ventrikulær arytmi, cyanose pensler, arytmi, bronkospasmer, AV-blokade, svimmelhed, højt trykfald, besvimelse, kronisk insufficiens af hjerte arbejde, kramper, vejrtrækningsbesvær og hypoglykæmi.

For at eliminere sådanne stater vasket patientens mave, chelatorer og tilvejebringe symptomatisk behandling udføres.

lægemiddelinteraktioner

Den er kompatibel med andre midler "Bidop" (lægemiddel)? Fra hvad bruges denne medicin, fandt vi ud af. Men i kombination med andre lægemidler bør anvendes med ekstrem forsigtighed.

"Bidopa" Når intravenøst "Phenytoin" præparat, samt ved hjælp af organer til forøgelse cardiodepressive inhalationsnarkose virkning.

Røntgenfaste iodholdige lægemidler til intravenøs indgivelse øger risikoen for anafylaktiske reaktioner.

"Bidop" ofte dækker over symptomer på udvikling af hypoglykæmi. Det øger også koncentrationen af xanthin og lidokain i blodet.

Sympatolytika, diuretika, "Clonidine", "Nifedipin", "Hydralazine", og andre antihypertensive lægemidler i kombination med "Bidopom" føre til en kraftig reduktion i trykket.

Tetracykliske og tricykliske antidepressiva, samt ethanol, hypnotika, sedativa og antipsykotika øger CNS-depression.

specifikke anbefalinger

Hvad patienten bør vide, før du tager tabletterne "Bidop"? Anmeldelser af læger siger, at i starten af behandlingen, patienterne har brug for at udvise forsigtighed og omhu, når vejen ledelse.

Kontrol af mennesker, der tager stoffet til behandling, omfatter måling et tryk og puls karakteristika og bestemmelse blodsukkeret og ledende EKG. De ældre har brug for at følge arbejdet i den renale system.

Før behandlingen er nødvendig for at stille diagnosen af åndedrætsfunktionen i patienter med en historie af pulmonal historie.

Ved behandling af patienter med pheochromocytoma af risikoen for paradoksal hypertension.

I rygere betablokkere mindre effektiv.

Hvis du ønsker at foretage en planlagt operation, bør medicinen afbrydes i to dage forud for generel anæstesi.

Med udviklingen af depression, skal behandlingen stoppes.

Det er forbudt at kraftigt afbryde behandlingen på grund af en øget risiko for myokardieinfarkt eller arytmi udtrykkes. Medikamentet er aflyst gradvist at reducere dosis i to uger eller mere.

Tablets "Bidop": modparter og omkostninger

Hvis det er nødvendigt, betragtes lægemidlet kan erstattes af sådanne midler som "Bisokard", "Aritel Cor", "Tiresias", "Aritel", "Niperten", "Bidop Cor", "Kordinorm", "Biprol", "koronal", "Biol "" Corbis "" Bisogamma "" ConCor "" bisoprolol "" ConCor Cor "" Bisomor "" bisoprolol-OBL "" bisoprolol-Teva".

Omkostningerne ved denne antianginale, antiarrytmiske og antihypertensive lægemidler er ca. 250-300 rubler (28 tabletter).

Anmeldelser på medicin

Nu ved du, hvorfra lægemidlet kan administreres som en "Bidop". Indikationer for brug, forbruger anmeldelser af denne medikament i materialerne præsenteres i denne artikel.

Indlæg patienter indikerer, at handlingen betragtes som et meget effektivt middel. Tabletter "Bidop" ret hurtigt reducere trykket og svækker alle tegn på hjerte-kar-sygdom.

Dog skal det bemærkes, at dette stof er meget ofte årsag til bivirkninger. De kan forekomme hos alle organer og systemer.

Vi bør også bemærke, at 20% af mennesker med angina, værktøjet er ineffektiv. Læger forklare dette udtalt forekomst af koronar åreforkalkning, samt en øget diastolisk volumen af den venstre ventrikel.

I mangel af effekten af patienten bør se en læge for ansættelse af en terapi.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.