Kunst og underholdningFilm

Vasiliy Ordynsky: biografi, filmografi

Vasiliy Ordynsky - sovjetiske skuespiller, instruktør og manuskriptforfatter. Den mest berømte værker - den film "Mand blev født", "peers" og skærmen versioner af russiske klassikere "First Love" og "The Road til Golgata".

biografi

Vasiliy Ordynsky blev født i 1923 i Kostroma. Han drømte om at blive skuespiller siden barndommen. Men efter eksamen fra high school for at tilmelde sig en teatralsk institut undlod: krigen begyndte. I august 1941 Vasiliy Ordynsky var på forsiden. Men snart han blev sendt til militær skole. Modtog rang af officer, kom han til Berlin. Og kun i 1948 blev han demobiliseret.

Under krigen gjorde Vasiliy Ordynsky ikke forlade sine ungdommelige drømme om biograf. Men nu havde han ikke ønsker at spille i den film, og for at skabe dem, så han kom ind i Filminstituttet på dirigerende afdelingen. Orda lærere var Gerasimov og Makarova.

Tidlig karriere

I filmen, helten i denne artikel, fik sin debut i 1954 med "dille" film. Så var der et billede af "Secret of Beauty". Orda bragte berømmelse film "Mennesket blev født." Som performer hovedrollen instruktøren så sin kone - en ung Ludmila Gurchenko. Men den kunstneriske råd havde ikke godkendt hendes kandidatur. På rolle Hope Smirnova tog Olga BGAN. Håbefulde skuespillerinde Lyudmila Gurchenko stemme hovedpersonen.

Film

I 1959, screener ud melodrama "peers". Filmen fortæller historien om tre piger. Lys, Tanya og Kira er venner siden barndommen, men efter eksamen fra high school hver går sin egen vej. Kira ankommer i en teatralsk institution. Tanya - den medicinske institut. Lys er støderen. Det mislykkes indgangen eksamener, og det meste af tiden i kredsen af tvivlsomme karakterer. I filmen spilles af en nybegynder på det tidspunkt, skuespillerinden Lydia Fedoseyev-Shukshin. Orda billede er kendt for det faktum, at det var i hendes debut Vladimir Vysotsky. Stjerne Taganka Teater har fået lidt del, som ikke er anført i kreditter.

Ordynskiy Vasily - en instruktør, der lavet film i den ånd af socialistisk realisme. I 1960 screener ud på billedet, der er designet til at understøtte USSR anti-religiøs kampagne. Den rolle i filmen "skyer over Bor" udført af Nikita Mikhalkov, Inna Churikov og andre aktører.

Den første film om krigen i Orda værker var maleriet "På din grænse." Premieren fandt sted i 1962. Andre værker af denne instruktør:

  1. "De fleste af malmen."
  2. "Røde Plads".
  3. "First Love".
  4. "Gennem alle årene."
  5. "Vejen til Golgata".

For de fleste af hans malerier Orda manuskript skrev han selv. Hertil kommer, at i de film, han udførte to bit dele. Vasiliy Ordynsky spillede en officer i filmen "Gør din tærskel" og en politisk instruktør i filmen Vladimira Basova "skjold og sværd".

Personlige liv

Kendt også som den første mand Gurchenko Basil Orda. Personlige liv direktør ikke er nært forbundet med den biografi om den berømte skuespiller og sanger. Men som en mand Lyudmila Gurchenko - et emne, der har længe været en favorit af en af de journalister, Orda ofte husker det som en af hendes ægtemænd.

På en af aftenen mødte VGIK Vasiliy Ordynsky med atten-års studerende fra Kharkov. Unge, spirende filmskaber gift Lyudmila. Ifølge traditioner verden af biografen, måtte han skyde sin kone i hver film, og helt sikkert i hovedrollen. Men det skete ikke. Et år senere, Gurchenko forladt sin mand. Hverken han eller hun aldrig offentligt talt om dette forhold. På grunden skuespillerinden forlod sin første mand, der er mange versioner. En af dem udtrykte skaberne af biografiske serien "Lyudmila Gurchenko."

I 1964 giftede Orda en anden gang. Hans valg var redaktør af "Mosfilm" Marianna Rooz. I dette ægteskab en datter blev født, som, selv om spillet en cameo rolle i en af sin fars film, sit liv med film slips ikke.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.