Nyheder og SamfundJournalistik

Hvor de skal lede efter forsvundne i Anden Verdenskrig 1941-1945? Søg efter forsvundne i Anden Verdenskrig ved navn

"Missing" - bemærk med sætningen under krigen, vi modtog mange. Der var millioner, og skæbnen for forsvarerne af moderlandet har længe været ukendt. I de fleste tilfælde er det ukendt i dag, men visse fremskridt med at afklare omstændighederne ved forsvinden af soldaterne stadig. Det fremmer dette flere forhold. Første, nye teknologiske muligheder for at automatisere finde relevante dokumenter. For det andet er nyttig og nødvendig arbejde, der udføres søgning parter. For det tredje, den øgede tilgængelighed af arkivet i forsvarsministeriet. Men almindelige borgere, og i dag den langt de fleste tilfælde, de ikke ved hvor de skal lede efter den forsvundne i Anden Verdenskrig. Denne artikel kan hjælpe nogen lære skæbne kære.

kompleksiteten af søgningen

Ud over de faktorer, der bidrager til succes, er der dem, der gør det vanskeligt at søge efter den forsvundne i Anden Verdenskrig. Det tog alt for meget tid og materielle udvikling tyder på at der er færre. Mennesker, der er i stand til at bekræfte dette eller hint faktisk også, vil ikke længere være. Desuden mangler set under og efter krigen som en kendsgerning mistænkeligt. Man mente, at en soldat eller officer kunne være i fangenskab, der i disse år blev anset næsten et forræderi. Røde Hær soldater kunne gå over til fjenden, og det er sket, desværre ret ofte. Den skæbne forræderne er mest kendt. Samarbejdspartnere, rammer og identificeret, blev retsforfulgt og enten henrettet eller modtaget langt sigt. Andre søgte tilflugt i fjerne lande. De af dem, der overlevede til i dag, som regel ikke ønsker at blive fundet.

Hvor de skal lede efter forsvundne i World War II krigsfanger

Den skæbne mange sovjetiske krigsfanger efter krigen udviklet sig på forskellige måder. Nogle stalinistiske straffende maskine i nåde, og de vendte hjem sikkert, selvom resten af sit liv fuldgyldige veteraner ikke føler sig følte nogle skyld før de "normale" kombattanter. En anden blev forberedt lange vej af fængslerne, arbejdslejre og fængsler, hvor de ofte blev fanget på udokumenterede anklager. Et vist antal soldater frigivet fra fangenskab var i de amerikanske, franske og britiske besættelse zoner. Disse er normalt udstedes allierede de sovjetiske tropper, men undtagelser var. De fleste af vores soldater ønskede at gå hjem, til deres familier, men sjældne realister vidste hvad forventer, og bad om asyl. Ikke alle af dem var forrædere - mange simpelthen ikke ønsker at bringe ned i skoven i det fjerne nord, eller grave kanaler. I nogle tilfælde er de selv, kommunikere med pårørende og selv afmelde dem oversøisk arv. Men i dette tilfælde, eftersøgning af forsvundne personer i den store patriotiske krig 1941-1945 er vanskelig, især hvis en tidligere fange ændrede sit navn og han ønskede ikke at huske deres hjemland. Nå, folk er forskellige, og deres skæbne og fordømme dem, der spiste den bitre brød i et fremmed land, det er svært.

revisionsspor

Men i de fleste tilfælde, at situationen var meget enklere og mere tragisk. I begyndelsen af krigen soldaterne lige død i obskure kedel, nogle gange sammen med deres chefer, og rapporter om uerholdelige tab er der var ingen. Undertiden kroppen forbliver ikke, eller til at identificere resterne var umuligt. Det ser ud til, at når man skal kigge efter den forsvundne i Anden Verdenskrig med dette rod?

Men altid en tråd, trækker for dig, kan du eller anden måde optrævle historien om interesser den enkelte. Faktum er, at alle, især militæret, efterlod en "papir" spor. Hele hans liv er ledsaget af dokumentarfilmen omsætning: en soldat eller officer udstedes tøj og mad certifikater, er det inkluderet i de lister over personale. I tilfælde af sår på hospitalet på en fighter sættes medicinske journaler. Her er svaret på spørgsmålet om, hvor de skal lede efter den savnede. Anden Verdenskrig er længst forbi, og dokumenter gemmes. Hvor? I de centrale arkiver Forsvarsministeriet i Podolsk.

Defense Central Arkiv

Selve proceduren er simpel applikation, udover det er gratis. For at søge efter den forsvundne i den Store Fædrelandskrig på 1941-1945 arkiv MO ikke kræver penge, og som svar leveringsomkostninger pådrager. For at gøre en anmodning, skal du indsamle så mange personlige oplysninger som muligt om den ene skal findes. Hvad det mere, vil CA medarbejdere være lettere at bestemme, i hvilken rækkefølge for at søge efter den forsvundne i Anden Verdenskrig, hvor opbevaring og en hylde kan ligge skattede dokument.

Det første skridt er det efternavn, navn og efternavn, fødselsdato og fødested, oplysninger om, hvor kaldet, som er rettet og hvornår. Hvis du holder enhver form for dokumentation, meddelelser eller personlige breve, bør det være muligt at vedhæfte (en kopi). Oplysninger om regeringens prisuddelinger, kampagner, skader og enhver anden forbindelse til tjeneste i de væbnede styrker i Sovjetunionen, og vil ikke være overflødig. Hvis du kender de typer af kræfter, der tjente som det tabte, antallet i de / dele og titlen, skal det indberettes, og det er. Generelt alt hvad der er muligt, dog kun fair. Det er fortsat er at sætte ned på papir, sende brevet på Arkiver og vente på et svar. Det bliver snart, men sikkert. De arbejder i DoD CA og ansvarlige mennesker påkrævet.

udenlandske arkiver

Søg efter forsvundne personer i den store patriotiske krig af 1941-1945 med et negativt svar fra Podolsk bør fortsætte i udlandet. Hvor ikke kun skid road hårde tider for de sovjetiske soldater smægtende i fangenskab. Deres spor findes i Ungarn, Italien, Polen, Rumænien, Østrig, Holland, Norge og selvfølgelig i Tyskland. Tyskerne var omhyggelige dokumentation for hver fange blev fik kortet udstyret med et foto og persondata, og hvis dokumenterne ikke blev beskadiget under kampene eller bombningen, vil svaret være. Information er ikke kun fanger, men også dem, der er tiltrukket af tvangsarbejde. Søg efter forsvundne i Anden Verdenskrig undertiden lader dig vide om den heroiske opførsel af en slægtning i en koncentrationslejr, og hvis ikke, så i det mindste afklares i hans skæbne.

Anmodningen indhold respons

Svaret er som regel lakonisk. Arkiver rapporterer forliget, i området, som tog sin sidste kamp, eller en soldat af den røde sovjetiske hær. Se oplysninger om før krigen bopæl, fra hvilken dato den fighter fjernet fra alle former for kvoter, og stedet for hans begravelse. Dette skyldes det faktum, at søgningen efter savnede personer i den Store Fædrelandskrig, ved navn, eller endda ved navn og efternavn kan føre til blandede resultater. Yderligere bekræftelse af dataene kan være pårørende, som skulle have været sendt en meddelelse. Hvis det sted, begravelse er opført som ukendte, det som regel er - en massegrav nær sagt landsby. Det er vigtigt at huske, at tab raportichki blev ofte lavet på slagmarken, og de ikke skriver meget læseligt. Søg efter savnede personer i den store patriotiske krig af 1941-1945 kan være vanskelig på grund af det faktum, at bogstavet "a" ligner "o", eller noget lignende.

søgemaskiner

I de seneste årtier, udbredt søgning bevægelse. Entusiaster, der ønsker at rydde op på spørgsmålet om skæbnen for millioner af soldater, der gav deres liv for fædrelandet, engageret i en ædel sag - de finder resterne af faldne soldater, er bestemt af de mange tegn på, at de tilhører denne eller den del, og gør alt for at finde ud af deres navne. Ingen bedre end disse mennesker ikke ved, hvor de skal lede efter den forsvundne i Anden Verdenskrig. I skoven nær Yelnya, i sumpe Leningrad-regionen, Rzhev, hvor voldsomme kampe, de er Omhyggelig udgravning ved at føre hjemmebane for sine forsvarere med fuld militær honnør. Information search parter sendes til myndighederne og militæret, som opdatere deres databaser.

elektroniske midler

I dag er alle at finde ud skæbne deres herlige forfædre har et glimt af den øverstbefalende raportichki fra steder af slagsmål. Og det kan gøres uden at forlade huset. Sitet Forsvarsministeriet arkiv kan du se de unikke dokumenter og verificere oplysningerne i sandfærdighed. Fra disse sider ånder levende historie, som om de skaber en bro mellem tidsaldre. Søg efter forsvundne i Anden Verdenskrig ved navn er enkel, grænsefladen er nem at bruge og tilgængelig for alle, også ældre mennesker. Skal starte i hvert fald med på listen ofre. For de "begravelser" kunne ikke bare gå væk, og soldaterne i årtier blev betragtet som en savnet person.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.