Mad og drikkevarerOpskrifter

Marinering shish kebab - muligheder for at gøre pickles

Sent forår og sommer - denne gang picnic. Og hvad er den bedste ret til at spise i det fri? Vi har ingen tvivl om, at de fleste af de svar på dette spørgsmål klart - shish kebab!

Men til stegt kød på spyd viste sig at være en succes, er det nødvendigt at marinere ordentligt. Jeg må sige, at når det kommer til en så vigtig sag som marinering shish kebab, meget vanskeligt at nå til enighed. Forskellige mennesker foretrækker forskellige typer af marinaden, hjælp til disse formål kvass, øl, yoghurt, vin og andre produkter. Når de foretager et valg, bør det erindres, at formålet med marinering - blødgøring af kød fibre og give kødet smag. Ordentligt forberedt havegrill hurtigere, og at tygge et stykke veltillavet kød behøver ikke at gøre en kæmpe indsats.

Nu vil vi tale om de mest populære opskrifter i sammensætningerne, der anvendes til marinering af kød til grill. På grundlag af disse anbefalinger, du kan lave din egen marinade, som vil bringe dig en specialist ry i den kulinariske kunst.

Lad os starte med den traditionelle opskrift. Mange tror, at marinering shish kebab uden brug af eddike er ikke mulig. Dette er en misforståelse. For barsk "eddike" lugt og overdreven syreindhold ikke bidrager til fremstillingen af aromatiske og velsmagende kød. Men hvis du ikke accepterer andre muligheder og fortsætte med at koge grill i eddike, skal du ikke bruge marinaden kunstigt aromatiseret kompositioner. Tag naturlige æble cider eddike eller vin, i dette tilfælde, vil din grill ikke ødelagt af en stikkende lugt iboende i eddike.

kan fås mere raffineret smag af kødet til at udføre marinering shish kebab i hvidvin. Faktisk er der endda specielle former for vin, der er egnet til dette formål. Men hvis du ikke kan få det lage vin, købe nogen tør hvid og bruge det til behandling af kød til bagende på gløderne. Opskriften er enkel. For hvert kilo kød skåret i små stykker, du har brug for at tage tre hundrede milliliter vin. Væsentlig bestanddel af denne marinade er løg, er det nødvendigt at tage nær så meget, og kød. Løg skåret i halve ringe og stablet i lag, skiftevis med kød.

Det er vigtigt at vælge den rigtige, og retter til marinering af kød. For eksempel træ beholdere kategorisk ikke egnede til dette formål, på trods sin miljøvenlighed. Braklægning og aluminium containere. Faktum er, at ved kontakt med syre aluminium kan begynde at frigive farlige stoffer, der ødelægger din parabol. Så den bedste løsning - et glas eller emaljeret ware.

Når løg og pakket i en skål kød, bland vin med krydderier og hæld tilberedte fødevarer. Mængden af salt og andre krydderier bør tilpasses til din smag, men du kan gå på en enklere måde, ved at købe færdiglavet krydderier til grill (bemærk, at der kun var naturlige ingredienser i sin sammensætning). I intet tilfælde ikke tilføje grønne løg marinade, vil kødet smager bittert. Med hensyn til den sort peber, er det bedre ikke at bruge option jorden krydderier. Tag peber og groft male det selv.

Marinering shish kebab i hvidvin bør ideelt fortsætte for en dag, men hvis du ikke kan vente med at smage den lækre kød, kan vi begrænse og tre timer.

Nogle mennesker foretrækker at marinere kødet til grill i mayonnaise. Men det anbefales ikke at gøre det, fordi denne sauce er beregnet til brug i koldt og når det opvarmes mayonnaise nedbrudt til skadelige stoffer. Den eneste undtagelse fra reglen - er brugen af hjemmelavet mayonnaise, som er lavet af naturlige produkter.

En interessant variant af marinaden - kulsyreholdige mineralvand, blandet med krydderier og citronsaft. Der er fans suge spyd og tomatsaft, men hvis du vælger denne mulighed, skal du huske, at kødet skal være gennemblødt i mindst to dage, hvis ikke mere.

Meget blid vender skewers af svinekød i yoghurt. Naturligvis som en marinade kan ikke undvære krydderier. Brug peber, paprika, tørret basilikum, salt og, selvfølgelig, så glem ikke at sætte lidt mere løg.

Nu er mange mennesker foretrækker at forberede marinaden til kødet på grundlag af øl. På dette grundlag, selv dannet to uforenelige lejre, der strides om, hvilken slags øl (lys eller mørk) er bedre at bruge til dette formål. Men du kan prøve begge muligheder og vælge, hvad du kan lide mere.

Og husk, at det vigtigste ved grillen, er det ikke kun en god kød og den "rigtige" lage", men også godt selskab og munter stemning. Vellykket du picnic!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.