Mad og drikkevarerOpskrifter

Hvad kan du gøre ud af brød: Opskrifter

En god værtinde altid nødt til at tage et par opskrifter, der vil hjælpe med at spare penge og brødføde en familie en lækker ret for kun småpenge. Det kræver en vis livserfaring, der kommer med alderen. I dag ønsker vi med dig at tage en fascinerende rejse ind i en verden af økonomiske husholdning, og at tale om, hvad der kan være fremstillet af brød. Ja, fra en simpel brød, som du har købt for et par dage siden, men havde ikke tid til at spise. Må ikke haste til at smide væk, det er et værdifuldt produkt, som er meget nyttig. Med det kan du ikke kun brødføde en familie en lækker morgenmad eller aftensmad i en fart, men også at overraske gæsterne.

Det andet liv af gammelt brød

Der er en vigtig pointe, som vi er nødt til at stoppe. Bortset fra det faktum, at du kan tilberede brød, mener vi kvalitetsprodukter, som kun modnes i et par dage, får en vis konsistens. Men butikken normalt tilbyde en billig brød, skorpe, der smuldrer, og kødet er en bomuld indtil indtil dækket med mug. Prøv at lave mad kiks fra dem - og de er i munden bliver til støv. Nej, denne indstilling ikke passer dig overhovedet. булки дома. Derfor er det nødvendigt, eller at finde en anden bager, eller lære at lave brød derhjemme.

Klassikere af genren - kiks

Dit barn ofte anmoder om at købe ham en pakke af "Kirieshek" eller lignende godbidder? Hvorfor ikke gøre dem derhjemme? Tro mig, hele familien er en stor appetit stykket, sat i suppen og tage te i stedet for cookies rosenrøde skiver. Det er grunden til, at tro, at du kan tilberede brød, vi først huske om de sædvanlige crunches.

Det er bedst egnet til dette formål hele hvede bolle. Fra det vil vise sig særdeles velsmagende kiks til suppe. Mindst de er gode til salater. For at gøre dette, skar brødskiverne, drys med salt og sende i ovnen. De vigtigste ting - ikke at sætte en for høj temperatur. Tilstrækkeligt at 50-60 grader. Så snart en duft af bagning, kan slås fra. Croutoner i ovnen af sort brød (og hvid også) forberedt meget hurtigt og husholdninger opfatter et supplement til den daglige suppe med stor entusiasme.

Panering - et grundlag til bagning

Faktisk vil knuste kiks være meget nyttig. De sætter i supper og sovs at blive tykkere, tilføje til udstopning, gryderetter og buddinger. Lige så velegnet rasp til desserter og kager, samt for lækker kylling og burgere til en skarp. Så det giver mening at gøre dem ud af forskellige slags brød. Det er nemt nok at skære et brød og sættes på en bageplade. Tør lidt i ovnen og lad for natten. Om morgenen kan du hugge stykker ved hjælp af en kagerulle eller i en blender.

Toast til morgenmad

Og vi fortsætter med at tale om, hvad der kan være fremstillet af brød. Hvis du har et stykke sort og hvid brød, kan du venligst hele familien bedøvelse croutoner. For at gøre dette, skær dem trekanter eller firkanter. Sort brød gnedet med hvidløg, kan tilføjes drys med salt. Det forbliver stegt i smør eller solsikkeolie på begge sider, indtil lys brun. Børn, men denne mulighed er ikke meget, så gør det søde croutoner af brød. For at gøre dette skal de stykker af en hvid brød let drys med mælk og yngel, så drys med flormelis.

Hot sandwich og toast

Intet barn vil ikke opgive denne morgenmad, så vælger, der kan være fremstillet af brød, at være særlig opmærksom på denne opskrift. Af den måde, vil en frisk brød miste meget af det, som du har ligget i flere dage. Dette er et glimrende grundlag for udarbejdelsen af varme sandwich. Fra ovenstående kan vi sætte ost og tomat, krydderurter og enhver grøntsager, kød eller pølse, og derefter bages i ovnen eller mikrobølgeovnen. Ikke alle opskrifter på brød er så alsidig og elsket medlem af familien, uden undtagelse.

Hvis et brød af stærkt udtørret, kan sandwich være for stiv. Der er to løsninger: enten at fugte brødet i mælken, så bages i ovnen eller lave en skål. Også her er der to muligheder. сковородке без масла. Hvis du vil have dem til at være tør, skal du bruge en brødrister eller lave mad i en pande uden olie. Og hvis du kan lide en mere højt kalorieindhold, tilsæt derefter smørret. Det færdige toast kan anvendes til jordnøddesmør, honning eller sætte et stykke ost.

Hovedretter

под названием мясной хлеб. Prøv at tilberede en utrolig velsmagende og økonomisk sekund titlen forloren hare. Det er temmelig let gryde, som du nemt kan lave i dit køkken. отребуется разогреть на сковороде 30 г сливочного масла, обжарить на нем две луковицы, добавить лавровый лист и тимьян. N Dreghood genopvarmning i en gryde 30 g smør, steges derpå to pærer, tilføje laurbærblade og timian. 1 нарезанную морковь и сельдерей, а также два зубчика чеснока. Næste hæld 1 skiver gulerod og selleri, samt to fed hvidløg.

Indtil blandingen køler, er det nødvendigt at sætte ind i koppen 1 kg hakket oksekød og 300 g hakket svinekød, æg og 3 70 g brødkrummer, 100 g ketchup og foretrukne krydderier. Det er fortsat at sætte vægt i form af ketchup og fedt rester. Bages i 1 time, indtil indholdet er størknet. Den næste dag, kan kød hakkes og kog store sandwich.

gourmet snacks

Opskrifter brød er ikke begrænset til klassiske sandwich. For at overraske dine gæster, så prøv at give dem æg i sardisk. For at gøre dette, forberede en stor krumme af sorte kiks. Nu opvarme god smør. Det er vigtigt, at margarinen ikke virker. Hæld i stegepande kiks, og ikke tilføje hakket hvidløg og persille. Kogte æg skåret i to halvdele, og lægge ud på et fad. Over blandingen og hæld den stegte dekorere eventuelle urter. Ingen af gæsterne vil ikke gætte på, at denne parabol er så enkelt. Bedøvelse udseende, aroma og smag - fremragende.

fantastisk dessert

Begynder at lære, hvad retter kan tilberedes ud af brød, behøver du ikke ophøre med at blive overrasket over hvor mange muligheder, du kan finde til dig selv. Men hvis de første, anden og snacks er mere eller mindre klar, desserter lavet med sorte kiks - det er næsten en fantasi. Har du også tænke så? Intet! Og nu kan vi overbevise læseren.

Du skal bruge kremanki, nogen bær, marmelade eller honning, fløde, tyk yoghurt eller kvark. Alle disse ingredienser kan ændres til hinanden, supplerer den chokolade eller karamel, som vil modtage hver gang en ny dessert. Så bland rasp med din favorit marmelade. Nu kremanki lå på bunden af ostemassen masse, det øverste lag af kiks og frugt i sirup. слоем сливок и украшайте любым способом. Fyld cremen lag og dekorere nogen måde. Du kan bruge chokolade og bær. Meget enkel, velsmagende og billige.

Den bedste sommer drink

пору, когда жажда донимает, как никогда. Kogte chips i ovnen (rugbrød) vil være nyttig i den varme årstid, når tørsten forbitrede end nogensinde. Søde drikke aldrig slukke det så godt som bryg. For at koge det behøver du ikke kendskab til avanceret teknologi, er det tilstrækkeligt at have på hånden sukker, renset vand og knuste kiks.

Kvass brød i Rusland forbereder i århundreder. позволяет получить около 7 литров вкуснейшего напитка. En bestemmelse giver omkring 7 liter lækker drink. For at gøre dette skal du have en loaf rugbrød og 8 liter vand, 55 g gær og 220 gram sukker. Skiveskåret brød nødt til at tørre og male, og derefter at koge vand og sukker til at hælde den resulterende krumme. Når blandingen er afkølet, at gæren indtaste. Efter en dag med brød kvass er klar, men hvis du kan lide at drikke mere end en skarp, kan du vente til en anden. urt resterende anvendes igen. Til dette nakipyatite anden 7 liter vand, tilsæt 120 g sukker, 300 g krummer og 40 g gær.

Drik til rigtige mænd

Og hvis du har forsøgt at lave mad fra gammelt brød øl? . Hvis ikke, så er det tid til at starte. Hjem bryg er den perfekte godbid for gæsterne. Denne proces er en multi-trins, så for første gang bliver nødt til at arbejde hårdt. Så først skal du forberede rugbrød (brød 3): skær den i små stykker og sættes i ovnen. Det tørrede og hakkede rå materiale hældes i gryden, tilsættes der til malt (300 g) og salt (1/2 tsk), og den fortyndede gær i varmt vand (50 g). At aktivere processen skal tilføje sukker i en mængde på 200 g Separat i en kasserolle koge 500 g humlekopper, og hæld derefter i den generelle masse. Den næste dag, tilføjer de 9 liter vand og 200 gram sukker og butik i yderligere to dage.

Vi er kommet tæt på, hvordan man kan lave mad øl brød. For at gøre dette, hele flydende del drænet, bring til kogning, som over en langsom ild i 30-40 minutter. Det er fortsat kun at afkøle og hæld drikken i en mørk flaske. Nu øllet skal fjernes i to uger i kælderen til den endelige modning.

i stedet for en konklusion

Som du kan se, tørret brød - en reel redningskrans for hver familie. Derfor skal du ikke skynder sig at smide selv de små stykker, kan de knuses og bruges som et brød krumme. на одну булку больше. Hvis du forberede brødet derhjemme, kan du nemt gøre parti til et andet brød mere. Hun ville gå til at forberede croutoner. Denne nyskabelse vil opfatte din husstand med et brag. Glem ikke, at den frisklavet brød er svært for fordøjelsessystemet, mens kiks - et kosttilskud til supper og salater. Sort og hvid, kan de opbevares i lang tid, hvilket giver en utrolig plads til fantasi. I dag har vi bragt kun omtrentlige versioner af retter, der kan fremstilles af majs, i virkeligheden enhver kvinde kan komme op med et andet par af opskrifter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.