Nyheder og SamfundFilosofi

Ataraxia - Ataraxia er ... filosofi

Det er ingen hemmelighed, at mange psykologiske begreber, der anvendes af eksperter i dag, sine rødder nå oldtiden. Blandt dem er det muligt at afsætte en særlig kvalitet af den menneskelige psyke, der omtales som ataraxia. Dette ord, i sammenligning med andre mere populært sagt, sker i vores liv er sjælden. Fordi vi nu se på, hvad det er, hvad der betegnes som en åbenbar og ataraxia.

kort definition

Så ataraxia - definitionen af de adfærdsmæssige karakteristika hos den enkelte, som er karakteriseret ved en total mangel på frygt, bekymring og angst. Med andre ord, en person, der er i denne mentale tilstand, opfører sig meget roligt, uden at føle, uden at det berører. Alien til ham som de negative følelser og positiv, fordi ethvert job, enhver begyndt forretning, hvis han gør det samme åndedrag, uden at ændre stemninger, dygtigt og upartisk. Det er værd at bemærke, at først nu dette udtryk er udelukkende psykologer, der beskriver sindstilstand af sine kunder. Tidligere havde han udelukkende relateret til de filosofiske lære, og fordi hans historie er meget interessant.

Oprindelsen af ordet

Ataraxia i filosofi - er først og fremmest tryghed, ro, ro og sindsro. Stat, der kunne opnås kun i moden, og selv i deres ældre år, de klogeste filosoffer og læger i den antikke verden. Ordet opstod omkring det femte århundrede f.Kr., og hans "far" tror Demokrit Abdersky. Men i sine værker en specifik beskrivelse af denne sindstilstand findes kun lejlighedsvis. I de efterfølgende år dette emne er begyndt at udvikle Aristoteles. I sin egen forestilling om ataraxia - dette er en særlig definition af dyd. Dette udtryk han henviser til egenskaber som mod, tilbageholdenhed og ubevægelige.

Ataraxia i de gamle lærdom

Den periode med velstand af gamle filosofi , blev dette udtryk meget udbredte i disse strømme, både skepsis og Epicureanism. Nogle forskere mener også, at ataraxia i filosofi - det er udgangspunktet, som gav mulighed for at forskere til at udvikle, fordi de er på det, i virkeligheden, er baseret på. Skepsis lærer os, hvad man skal kigge efter, frem for alt, står på de faktiske forhold. Du behøver ikke at blive sprøjtet på forskellige hypoteser, refleksioner og andre nonsens. Kun ved hjælp af gennemprøvede materielle elementer, du kan se og føle virkeligheden er konstrueret. I Epicureanism ataraxia - er grundlaget for fornøjelse. Den filosofiske skole, som blev grundlagt af Epikur, kom slaver og kvinder. Grundlaget for læren af dette lag af befolkningen var følgende dogme:

  • Den manglende frygt for guderne.
  • Den manglende frygt for døden.
  • Fordelen let kan opnås.
  • Evil kan nemt overleve.

skole af Stoicisme

Begreber som apati og ataraxia, som er tæt knyttet til den doktrin kaldet "stoicisme", der udkom i den hellenistiske periode og varede indtil efteråret i den vestlige romerske imperium. I tidligere år har disse vilkår ikke adskiller sig i princippet, og ordene er betragtes synonymer. Atarax senere blev kendt som evnen til at holde lav profil, roligt og rimeligt, at tage de rigtige beslutninger. Mark Avrely, til gengæld mente, at sådanne psykiske kræfter møde personligt, efter at han har oplevet nogle af de begivenheder stødt på vanskeligheder, hvilket gjorde det mere afstumpede og robust. Vi bør nævne her, at det er på baggrund af hans undervisning om dette emne, er baseret alle resultaterne af moderne psykologi.

Fra synspunkt medicin

I modsætning til de gamle filosoffer, i en helt anden sammenhæng, er udtrykket "ataraxia" opfattes af moderne psykologer. Sygdom, lidelse, er afvigelse normalt erhverves - så Atarax karakterisere dag. Det er mest ofte belyst af psykologer som et mellemprodukt fænomen i den menneskelige adfærd. På den ene side, ataraxia manifesterer sig som et resultat af alvorlig stress. Krop omslutter sig selv i rammen tilbageholdenhed, ro og ligegyldighed, beskytter sig selv mod yderligere følelsesmæssig uro. Hvis ataraxia nås på denne måde (og ikke kunstig, på bekostning af åndelige praksis), kan det få meget alvorlige konsekvenser.

Hvad er fyldt med en sådan sygdom

Mange moderne forskere er ofte interesseret i spørgsmålet om, hvad der er ataraxia og AFAS sammen, og hvordan disse begreber er relateret. Så denne psykisk lidelse som ataraxia, hvis den er erhvervet på en naturlig måde (virkningerne af stress) kan føre til mere alvorlige lidelser i hjernen. Den mest berømte begivenhed er afasi - tale nyrefunktion som følge af beskadigede neuroner arbejde venstre hjernehalvdel. Det er værd at bemærke, at i dette tilfælde arbejde vokal apparat holdes i god stand. Distortion kan være de syntaktiske regler for tale, morfologiske eller fonemiske.

Nå sit mål

For mange vismænd fra fortiden, såvel som for mange mennesker i vor tid, en af de mest interessante emner i psykologi og filosofi, det var bare ataraxia. Hvordan man kan opnå en sådan tilstand, at den er i den permanent og ikke at skade dig selv? Lad os prøve at forstå dette. Vi har allerede besluttet, at en sådan betingelse kan være resultatet af stress. I dette tilfælde er ataraxia betragtes som en sygdom, afvisning.

Det er en helt anden ting, hvis du selv kan lide at dyppe sig i den malstrøm af ro, sindsro og ro. Har praktiseret i årevis, måske baseret på nogle fejl erfaringer. Når den rette indstilling og aspiration vil du gradvist blive mere rimelig, kulde for detaljer. Opmærksomheden vil kun fokusere på det vigtigste, og snart vil verden ændre sig radikalt.

Øv de gamle vismænd

For at opnå en tilstand af deres egen ataraxia i første omgang, kan du bruge de såkaldte Bud Epikur, som de er fokuseret på at få asociale glæde, at for en person nærmest. Så pointen er dette: for at opnå lykke mand skal undgå fysisk lidelse. Dog må hans sjæl forblive i fuldstændig vægtløshed. Det bør være hverken kærlighed eller had, eller nogen anden af sanserne. I sidste ende vil en person har brug for et venskab med ligesindede, som vil være i stand til at dele sine synspunkter og filosofi. Også meget nyttig praksis ville være at undgå opfattelsen af gensidigt udelukkende begreber som sorg-glæde, skønhed, grimhed, liv, død, etc. Men det er nødvendigt at indse, at sådan noget som sandhed ikke eksisterer. Hver er sin egen, og hver har et personligt synspunkt og dom.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.