Kunst og underholdningFilm

Dolgova Ekaterina - skuespillerinde i teater og biograf

Brunt hår, forsigtigt krøller og smukt indramning af ansigtet og blå øjne. En slank og elegant figur er alle hun, en russisk skønhed. Det er hun, der kan erobre mange menneskers hjerter. Indtast dem for evigt. Alle, der så billederne med hendes deltagelse, blev hendes fans. Med venlig hilsen blev forelsket i skuespilleren. Ifølge mange seere er hun den sande personificering af den såkaldte Shukshin skønhed, fordi Dolgova Catherine rører vores sjæls dybe strenger med dig.

Hvem er hun

Hvem taler vi om? Selvfølgelig er den unge og utvivlsomt talentfulde skuespiller Dolgovaya Catherine. Hun handlede i film af sådanne genrer som detektiv, melodrama, fantasi. Og hun lykkedes helt. Som vi ser, er dette en vidunderlig, talentfuld og alsidig person. Hun er en stor skuespillerinde, trods sin unge alder, allerede elsket af os.

Vores heltinde tog eksamen fra VTU, instituttet. MS Shchepkina i 2013 på skuespillernes fakultet i værkstedet V. Bochkarev.

Ekaterina Dolgova: filmografi

Vores heltinde er stadig ret en ung skuespillerinde. Men han har allerede tilstrækkelig erfaring med sit arbejde. Mens hun stadig studerede, begyndte hun aktivt at optræde i film. Disse var sådanne billeder som "White Fill", "Forester" (i rollen som Anna Chudova), "Laurel 2's metode" og "Hans kærlighed" (i rollen som moderen til pigen Vika).

Filmen "White Filling" er en action-dramatisk serie, melodrama. Han blev husket af publikum for familieens gennemtrængende historie. Alle af dem, læger fra generation til generation, dedikeret sig til dette erhverv, har bestået mange tests. Og publikum havde mulighed for at forstå familienes store værdi og det faktum, at du altid kan forsøge at ændre livet for dine og dine nære mennesker. Du skal bare ikke være bange for det.

Båndet "Forester" blev også en af de mest populære action-packede serier, hvilke seere ser med glæde. Når alt kommer til alt i filmen er hovedpersonerne så tætte og forståelige almindelige mennesker, som ganske vist kan leve ved siden af dig. Der er mange små byer i vores land. I denne film blev en interessant rolle givet til Ekaterina Dolgova. Skuespilleren har lige spillet en heltinde af denne type enkle pige. Nu skal de skyde den tredje sæson af denne serie, hvis udgivelse formodes at være planlagt til 2016.

Filmen "The Method of Laurel 2" er en mini-serie, udgivet på skærmen i 2012. Heri var vores heltinde i rollen som Olesya Tsareva, en medarbejder i forlaget. Dette intrikate og spændende plot faldt i publikums hjerter. Han holder alle i spænding mens du ser, får dig til at tænke på, hvad der vil ske næste gang. Det er absolut et besøg værd.

Dolgova Catherine optrådte som Lubava i serien "The Secret City" og "The Secret City 2", udgivet på skærmen i 2014. Et interessant filmprojekt af en populær fantasy genre. Han får dig til at tænke på mange ting, på den anden side se på vores verden. Og i det er ikke så simpelt. Og det sker i hjertet af vores land i Moskva. Den magiske er nær, den er rundt omkring os, vi skal se nærmere, kun mere opmærksomt. Det viser sig, at meget uvenlige væsner, som varulve og hekse, bor ved siden af os. Med dem i mange århundreder kæmpede vores forfædre. Dette film projekt vil ikke forlade nogen ligeglade. Han havde mange fans.

Den nyeste robot af vores heltinde er for øjeblikket Mashas rolle i filmen "Rally", som blev udgivet i 2015.

"Tegning" - en filmrefleksion

Dette er en film, der viser, hvor meget alvorlige ændringer i vores sjæle, hjerter, adfærd kan ske, hvis vi slipper hænder uden at finde vores sted i livet. Det er altid nødvendigt at kæmpe. Denne position gennemsyrede hele billedet. Hun opfordrer os til ikke at være som hendes hovedperson, der altid og i alle situationer ønsker at lege med mennesker, uanset deres følelser og smerter. Og alligevel er der håb for de bedste. Og det hjælper os med at realisere billedets helte.

"Pædagogiske uddrag" skuespillerinder

Under hendes studier deltog Dolgov Ekaterina Alexandrovna i "pædagogiske uddrag". Dette er "Anna Christie" af Y. Onil (i rollen som Anna). Og hun deltog også i "Teenager" baseret på romanen af FM Dostoevsky, der spillede rollen som Katerina Nikolaevna. Og i "Tjenesten for To Masters", der var baseret på C. Goldoni 's arbejde , spillede hun rollen som Clarice. De giver eleverne mulighed for fuldt ud at forstå dybden af deres fremtidige erhverv. Ekaterina Dolgova, en skuespillerinde, der allerede blev forelsket i publikum, fik på den tid mange nyttige faglige færdigheder i processen med at arbejde på "pædagogiske passager". Mange kendte skuespillere viste sig nu under spillet i dem.

Dolgova Ekaterina i teatret

Mange ved ikke, at denne skuespillerinde, hun spillede også i teatret. Hun deltog i sådanne berømte forestillinger som "King Lear" baseret på Shakespeare's roman, i rollen som Cordelia. Tilskuere kunne nyde sit talent i produktionen af "Our Town" baseret på T. Wilders arbejde. Hun introducerede offentligheden til Rebecca. Og i "Cruel Games", hvis forfatter er Arbuzov, så Dolgova Catherine i rollen som en engellignende pige. Gjorde vores heltinde stadig på det tidspunkt et levende indtryk på publikum.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.