Kunst og underholdningFilm

Fed stil og stjernespækket rolleliste: "Dorian Gray" Olivera Parkera

Fans af mystisk thriller må have hørt om filmen "Dorian Gray" Olivera Parkera. Medvirkende i filmen udført af kendte skuespillere. "Dorian Gray" var et gennembrud i karrieren for en ung skuespillerinde Rachel Hurd-Wood. Andre stjerner, der spillede i filmen: Kolin FERT, Ben Barnes og Fiona Shaw.

produktion

Arbejdet med maleriet begyndte i 2008. Med henblik på gennemførelsen af projektet tog Oliver Parker, tidligere haft tilpasninger af Shakespeare. Han sluttede støbning filmen "Dorian Gray" i juni 2008. Skuespillere og roller er blevet godkendt, og begyndte at filme. Skyderiet fandt sted i og omkring London og blev afsluttet i oktober samme år.

cast

Rollen af Dorian Gray spillede den unge britiske skuespiller Ben Barnes, stjerne af fiktion billede "The Chronicles of Narnia: Prins Caspian" "Stardust" og fantasy adventure, Matthew Vaughn

Raleigh Genri Uottona, Dorian mentor, og hans elskede Sybil udført Kolin Fert og Rachel Hurd-Wood - kendte Hollywood-skuespillere. "Dorian Gray" var en betydelig film i deres karriere. Kolina Ferta ivrig filmfans kender fra billederne "Stolthed og fordom", "Shakespeare in Love", "Pige med perleørering". Rachel Hurd-Wood har vundet popularitet på grund af rædsel "Solomon Keyn" Michael Basset og thrilleren "Parfume" af Tom Tykwer.

Ben Chaplin spillede Basil Hallward - talentfuld kunstner, der, ramt af ungdom og skønhed af Dorian, maler hans portræt. Lille rolle, som Fiona Shaw, stjerne i Harry Potter filmene. Rebekka Holl, der spiller hovedpersonen i den sidste kærlighed - en anden stjerne mønster "Dorian Gray". støbt film lavet en stærk mystisk thriller, som på grund af deres vanskelige spil til at komme væk. Teater skuespiller Emiliya Foks og håbefulde skuespiller Maks Ayrons i filmen modtog også små roller.

historie

Naiv ung mand, Dorian Gray flyttede til London fra provinsen. Han mødtes med kunstneren Basil Hallward, der, som ønsker at evigt fange den ekstraordinære skønhed af de unge mænd tog at male hans portræt. En anden ven Dorian, Herren Genri Uotton, en tilhænger af den frie livsstil fascinerer Mennesket i sin høje intelligens og usædvanlig kynisme. Dorian efterhånden gennemsyret ideer Herren Wotton, og hovedformålet med sit liv er den søgen efter nydelse.

At se dit eget portræt, den unge mand indser, at han er klar til at gøre noget for at forblive evigt som attraktiv. Men drømmen om Dorian mystisk udført, og betale for det - hans sjæl.

scene Egenskaber

Fans af Oscar Wildes kreativitet bør ikke stole på detaljeret tilpasning af engelske klassikere. Selvom den grundlæggende plot og på romanen "Dorian Gray," mange detaljer, figurer og historier - frugten af fantasi manuskriptforfatter Toby Finlay. For eksempel er der en kærlighed linje mellem Dorian Gray og Emily Wotton i originalen blev noget modificeret og det endelige billede selv.

Hvis i romanen "The Picture of Dorian Gray" af Oscar Wilde blev der lagt vægt på selve lignelse, grundlæggerne bragt til actionfilm og underholdning, og drama - talentfulde skuespillere. "Dorian Gray" er den første psykologiske thriller i Rachel Hurd-Wood karriere.

anmeldelser

På trods af at hovedrollen berømte skuespillere, "Dorian Gray" er ikke tjent kritisk anerkendelse. Anmeldelser var blandet. Mange kritikere har bemærket, at direktøren for har afveget fra den oprindelige kilde, og det gik ikke til gavn for filmen. alle bemærkede dog, at filmen er et klart plus - velvalgte skuespillere.

"Dorian Gray" indtjente en lidt mere end $ 22 millioner, og sidst men ikke mindst takket være deltagelsen i filmen af berømte Hollywood-stjerner. Ingen vindende billede blev ikke tildelt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.