SundhedStomatologi

Antibiotika i tandplejen

Hver dag tandlæger administreres fra to til ti antibiotika, især de patienter, der lider af hævelse og smerter i tænderne. Eksperter anbefaler brug af antibiotika i tandpleje, men er det rigtigt? Samtidig, resultaterne af flere kliniske undersøgelser tyder på, at anvendelsen af sådanne lægemidler ikke er ønskelig. Lad os prøve at forstå, hvem der har ret, og hvem der ikke er. At bære antibiotika: gavn eller skade?

Det har længe været nogen hemmelighed, at irrationel brug af antibiotika lurer farer som at reducere niveauet af antimikrobiel resistens, fremkomsten af øget tand følsomhed og andre. Det taler om det i flere årtier, og på trods af sådan en lang diskussion af problemet, er det stadig tiltrækker offentlighedens opmærksomhed.

I dag er forskellige publikationer er tilgængelige specialister, der beskriver konsekvenserne af situationer, hvor antibiotika anvendes forkert i tandplejen. I sådanne materialer gav udtryk for opkald til deres korrekte anvendelse, både for tandlæger og medicin. Men det lader til, at nogle af disse tandlæger undvige kontrovers, og de fortsætter med at bruge antibiotika som før.

Det vigtigste mål for moderne tandpleje - for at forhindre uønskede følger tandbehandlinger. Han er overbevist om, at de fleste af de problemer, der opstår i den menneskelige munden, er et resultat af infektion, som igen stimulerer nazachenie antibiotika.

Selvfølgelig, påstanden om, at læger ordinere antibiotika vilkårligt forkert. Selv den medicinske litteratur indikerer, at antibiotika er et must. I princippet og patienten er ikke imod disse stoffer, fordi efter deres optagelse han føler meget bedre.

Dybest set administreret dental antibiotika i forskellige sygdomme periodontal endodontisk behandling, såvel som i maxillofacial kirurgi. Den mest populære måde anses for at være en analog af penicillin og amoxicillin. Hver ergoterapeut vidende om penicillin dosering, toksicitet og omkostninger. Imidlertid er hastigheden stigning i brugen af andre midler som følge af den overbevisning, at moderne dyr medicin er mere effektive. Denne udtalelse er baseret på de eksisterende marketing data, som nogle antibiotika, der anvendes i tandplejen, som følge af kliniske forsøg vist sig at være ineffektive eller endog skadelige.

Den mest almindelige sygdom, der kræver behandling med antibiotika er endodontisk sygdom.

Endodontiske sygdomme rammer apikal parodontitis og tand papirmasse. Pulpen er involveret i dannelsen af andre væv tanden, hvorefter det bliver et rudimentært organ, det er meget modtagelige for karies og skader i traumer og fyld. En sådan skade kan føre til intens smerte og inflammation. I sådanne tilfælde oftest antibiotika anvendes i tandplejen. Hvis tiden ikke tager en antibiotikabehandling, kan udvikle en byld, betændelse i knoglevævet i spidsen af tanden rod og andre ubehagelige fænomener.

Under alle omstændigheder, ved hjælp af antibiotika, skal du huske nogle meget vigtige regler:

- antibiotikum må trænge det på stedet for infektion;
- koncentrationen af terapeutisk lægemiddel skal svare;

- det er nødvendigt for at minimere bivirkninger af bakterier og en organisme;

- vigtigt at overveje den positive saldo af risiko og fordele.

Nogle læger bruger bedøvelsesmidler i tandplejen, sammen med antibiotika, mens andre undvære sidstnævnte, en tredjedel af patienterne behandlet med og uden bedøvelsesmidler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.