HobbyKunsthåndværk

Ørred - en rentabel forretning?

Det sidste årti har oplevet en stigende interesse for fiskeriet. En masse små virksomheder med succes engageret i dyrkning af forskellige arter af fisk i damme leasede. Blandt de værdifulde arter af laks, der kan avles kunstigt, blandt de første stående ørred. Denne fisk, som har kosten kød med en delikat smag, også betragtes som et miljøvenligt produkt, der er i stor efterspørgsel blandt køberne. Derfor ørreder bliver mere almindelige og særdeles indbringende forretning.

Klassificering af ørreder er vanskelig af flere grunde, og konventionelt det er opdelt i to typer: brun og regnbue. De dambrug er for det meste udføres opdræt af regnbueørreder, hvilket er muligt, ikke kun i koldt løbebane, men i det varme vand. For væksten af denne art kræver ikke store landområder. Den eneste betingelse for dens vellykkede lancering og vækst - ren og fyldt med oxygen vand, med tilstrækkelig klarhed og lysstyrke.

Ørred har sin karakteristiske træk: inkubation af æg og juvenile vækst kun sker ved en konstant temperatur vand. Den optimale temperaturområde er 15 til 18 grader. I dette tilfælde, tilstedeværelsen af naturlige fødevarer, ørred vokser konstant: sættefisk op til 30 gram vægt, årgamle individer har 100-120 gram, og to-årige kan veje mere end 200 gram.

Med en rimelig god frugtbarhed af hunner (fra 800 til 3000 æg) ørred er kun muligt ved hjælp af tvungen befrugtning af æg, som i kunstige søer ørred det ikke er en moské. Processen med inseminering er som følger: i kønsmodne hunner i en stor container dekanteret kaviar. Så kommer turen til "malkning" af mandlige producenter. Den resulterende proces milt rogn blandes grundigt med tør eller halvtør metode. Hvis æg blandet med sperm allerede fortyndet i vand, denne halvtørre fremgangsmåde til befrugtning. I den tørre proces produkter insemination blandes først, og først derefter denne masse tilsættes til vand, og derefter underkastet omrøring.

Kunstigt befrugtede æg, der sendes til rugeriet. Udover kalve, der holdes der og udklækkede larver. Når larverne vokse til yngel, de, ligesom producenterne under gydning, er transplanteret. Også blevet rapporteret ved råvare ørred. En yderligere fremgangsmåde til dyrkning afhænger af den valgte teknik: i bassiner eller bure.

Med det bedste resultat opnås ved den første fremgangsmåde, da denne udførelsesform intensiv dyrkning (udbyttet er mere end 75 kg pr 1 kubikmeter). Men det er ekstremt arbejdskrævende. Ændring af vand for en given proces udføres hver 10-15 minutter, og dens strømningshastighed er omkring 50 liter pr minut, pr 1 tusind hoved ørred. Densiteten af varen ørred plantning er omkring 300-350 kopier pr kubikmeter og fry 1 gram - fra 2000 til 5000 individer pr kubikmeter.

Den anden metode, ørred i bure lettere. Enkeltpersoner er placeret i nylon eller metalgitter, hvor de vokser. Derfor skal den tilladte tæthed råvare ørred ikke overstige 250 kopier pr kubikmeter vand. To gange en sæson i bure for at sortere af unge.

Denne metode kræver særlig vægt på overholdelse af sanitære normer for vand, da risikoen for død af fiskebestanden som følge af dens øgede forurening.

Med forbehold for alle teknologiske og sanitære standarder ørred er godt betalt tilbage forretning. Produktiviteten (. Per 1 kubikmeter), når de dyrkes in vivo fry damme når 25-35, i bure - 30-35, og 50-75 i pools kilogram.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.