BilerBiler

Sådan bestå køreprøven - nyttige praktiske råd

Venstre bag tre måneders træning i en køreskole, snesevis af driftstimer kørefærdigheder, shtudirovanie regler og billetter, drømme, hvor du kører en personbil. Forud for den sidste bastion - prøverne i SAI.

Hoved er fyldt med endeløse historier om venner og bekendte om vanskelighederne ved at sætte, uagtsom inspektører og endda bestikkelse. Sindet er spinning kun én ting - hvordan man passerer køreprøven, så den første tid til at få den eftertragtede licens?

Som regel den praktiske del, er at køre varer ikke mere end 20 minutter, hvis du vil udstråle tillid til deres handlinger og rolig, ikke længere end forventet, vil du ikke bruge. Dette er vigtigt i den forstand, at en klar erklæring om definitionerne af "usikker bevægelse", "bevægelse på en utilstrækkelig hastighed", "forkert vurdering af situationen på vejen" er ikke, så behandle det nogle gange ikke kan være i din favør. Husk og om de strafpoint, der tildeles for visse fejl. Så hvordan man kan tage en eksamen på kørsel?

  1. Det begynder den praktiske del med en landing i bilen. Indstil førersædet, bakspejle og bakspejlet, spænd sikkerhedsselen.
  2. Lyt omhyggeligt til hvad eksaminator sagde. Inden kørsel væk, så sørg for at ikke forstyrrer, skal du fjerne håndbremsen, drej blinklys.
  3. Du har foretaget til den praktiske del af eksamen, så reglerne for kørsel du gør. Overhold dem, ikke gør alt for bratte manøvrer, men ikke en "svøbe". Udførelse manøvren, så glem ikke at sikre, at der ikke er nogen forhindringer, tænde blinklys i tide.
  4. Særlig vægt på fodgængerfelter, bedre at være sikker og at passere end "slip", og generobre.
  5. En lille trick kontrolløren kan ligge i det faktum, at du kan blive bedt om at slå, for eksempel til venstre. Dette betyder ikke, at det skal gøres i den første vognbane. Hold øje med skilte og afmærkninger, er det muligt, at du ikke kan rotere, og gøre det har kun en blok væk. Sådanne tricks til "dropout" anvendes altid, bestå eksamen for at køre 2013 er ingen undtagelse.
  6. Endnu engang sætte fokus på fred. Eksaminator skal se, at du er klar til at gøre det hele selv.

Med hensyn til gennemførelsen af manøvrering elementer, de mest almindeligt praktiseres i parkeringshuset bagud med en tur eller er nødt til at bevæge sig ned ad bakken og rullede tilbage på samme tid ikke mere end 30 cm.

Sådan bestå køreprøven, hvis "fanget" i parkeringskælderen? Begyndende som en normal bykørsel eller kredsløb, så glem ikke om spejlene, bælter. Det er nødvendigt at forlade den improviserede garage og køre op til 20 meter til højre eller til venstre, som eksaminator vil fortælle. Så gør alt i omvendt rækkefølge, kørte tilbage til garagen. Ideelt set, selvfølgelig se bedre kun i spejlet, men du kan slå lidt. Ikke velkommen også, hvis du bo før ankomst til at skrue rattet. At gøre dette er endnu bedre direkte i bevægelsen, men i en snæver vending endnu bedre et øjeblik blive end at ringe på diagonalen, eller, endnu værre, bøje standen.

Pass køreprøven er ikke så skræmmende som det ser ud ved første øjekast. Som regel frygter mest, er den praktiske del, selv om teorien om "bombarderet" ikke mindre hyppigt. Du ved alt og ved hvordan, være rolig og selvsikker, og meget snart vil du være blandt dem, der giver mig råd om, hvordan at bestå køreprøven.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.