BilerBiler

Sådan fjerner du rust fra maskinen: nyttige tips

Sandsynligvis er hver bilindehaver ikke ligeglad med, hvordan hans jernvenner ser ud. Og med udseendet af forskellige ridser og andre fejl i malingen opstår problemet med at genskabe det gamle udseende af kroppen. Men desværre ud over ridser er bilen også bange for rust, som skyldes langvarig brug af bilen på steder med høj fugtkoncentration. Et sådant angreb kan udsættes for maskiner af absolut mærke, absolut enhver produktion (kun forskel i tide). Men i hvert fald, efter at have fundet spor af korrosion på din jernvands krop, skal der træffes øjeblikkelige forholdsregler for at fjerne dem, ellers vil rust spredes over hele overfladen af køretøjet. I denne artikel lærer du, hvordan du fjerner rust fra maskinen.

Hvorfor sker det her?

Faktisk er årsagerne til udseendet af spor af korrosion mere end nok, og det kan ikke kun køre gennem våde områder. Hovedårsagen til deres udseende er følgende: Metalet er udsat for de negative virkninger af to elementer samtidigt - vand og luft, hvorefter der under dets malingsbelægning er små huller eller ridser, hvilket beskadiger din jernvenner.

Hvad hvis der var rust på kroppen? Hvordan fjerner man det? Forberedelsesstadium

I begyndelsen skal hele processen begynde med overfladebehandling. For at gøre dette skal du rense den gamle maling, som allerede er blevet dækket med slagpotter, ved hjælp af sandpapir, og selvfølgelig rusten selv. Dette gøres med en konventionel slibemaskine. Derefter skal overfladen affedtes med alkohol eller benzin og indsætte hele steder i kroppen med papir eller tape, så det farverige støv ikke skader hele maling. Derefter skal du købe en dåse af primer og maling, der passer til din bils farve.

Sådan fjerner du rust fra maskinen? Trin-for-trin proces

Efter at vores overflade har bestået forberedelsesprocessen, kan du sikkert komme ned til arbejde. Så anbring et tyndt lag lak med en primer og vent et par minutter, indtil det tørrer. Så det er nødvendigt at lave to gange, så laget er endelig fastgjort på overfladen. Efter påføring af det tredje lag skal du sætte bilen i garagen i 12 timer.

Sådan fjerner du rust fra maskinen? Mal ansøgningsproces

Ved afslutningen af den krævede tid er det nødvendigt at omhyggeligt rengøre lagens placering med finkornet sandpapir. For at fjerne rusten fra bilen skal du fortsætte med at male værker. På dette tidspunkt vil vi anvende et lag maling på overfladen af det sted, hvor korrosionen stammer fra. Du behøver kun at gøre dette arbejde i et lag, ellers vil du ikke kunne undgå uoverensstemmelser. Efterlad derefter dit køretøj til en dag i garagen, og fjern derefter klæbebåndet og papiret, der dækkede hele kropsdele fra uønskede virkninger af grundstøvet, og start fuldt ud.

Så vi fandt ud af hvordan man fjerner rust fra maskinen med egne hænder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.