BilerBiler

Er radar detektorer bil anmeldelser fra DPS kaldes positiv.

I øjeblikket er der mange forskellige enheder til indsamling og afkølende radiosignal, der er sendt GiIBDD radarer. Hertil kommer, for nylig den moderne radar-detektorer bil anmeldelser er generelt positive, oftest har en lav pris og nem betjening. Men det er værd at bemærke, at der er enheder officielt tilladt til salg og brug, og der er dem, der ikke kan bruges til at rejse på vejen. Vi fortæller dig om de forskellige typer af automotive radar-detektorer, og vælg den radar-detektor, der er bedst af alt er det rigtige for dig og din bil.

Generelt er alle de bil radar detektorer opdelt i typen radar - detektor og en særlig anti - radar. Radar Detector er en kompakt elektronisk anordning, som vejer omkring 100-200 af denne særlige enhed automatisk opfanger alle de signaler, der udsendes af trafik radarer, og informerer føreren et signal. For at vælge en god radar detektor fra en pålidelig producent af radar-detektorer til at se rating på internettet.

Skrive-all radar - detektorer er opdelt i enhed "direkte detektering" og "særlig superheterodyne enhed". Den første type er en universel modtager, som er tunet til en hurtig fangst af bestemte frekvenser, der udsendes kun radar RSM. Men i radaren - detektorer af den anden type kan findes superheterodyne særlig anordning, der vil ikke kun fælder, men også genererer en frekvens, der udsendes af trafik radarer, der gør det muligt at "sammenligne" det indkommende signal eksternt udstråles af andre enheder. Når data tilfældighed advarsel frekvens signal enheden er udstedt.

Sådan en radar detektor let forbundet via cigarettænderen eller for eksempel via instrumentbrættet i forruden. Afhængigt af hvilken type af moderne radar model - en detektor signal om, at den modtager, kan være i området af lyd og til lyset bølge. Denne enhed er i høj kurs, men de bil radar detektorer anmeldelser modtaget meget højere end repræsenteret ved prøven.

Derudover er der en særlig enhed til at nedskyde signal - anti - radar. Dette er den samme anordning universelle radar - detektor, som kun har et antal yderligere funktioner og funktioner i den indre struktur. Ganske ofte, i samtale bilejere fandt også navnet på radar-detektorer på den type "aktive radar - detektorer". Den primære anvendelse af denne indretning er at forsøge at give en hindring for afsendelse frekvensen af radar DPS.

Nu er disse automotive radar detektorer anmeldelser er både positive og negative. Den væsentligste fordel ved denne indretning er et moderne radardetektorer struktur, som gør det muligt at absorbere trafik radarsignal og udstede samtidig dens værdi er køretøjets hastighed. Men radar-detektorer har også ulemper. Dybest set er det den høje pris på denne enhed, og omkostningerne herved spænder fra 3.000 til 5.000 dollars.

Desuden radar detektorer bilejere instrument negative anmeldelser skrevet af folk, der stadig sutter med en sats på manglende overholdelse. Især deres ulovlighed skræmmer erhvervelse enhed såsom brugen af radar-detektorer forsætlig interferens retshåndhævende myndigheder. Og det er ulovligt.

Så hvis du har besluttet at købe en radar-detektor, skal du først overveje, om at overtræde landets forfatning, samt til at betale mere for en sådan anordning. Efter alt, kan du købe en passiv radar, som vil advare dig om forsøg på at DPS måle din hastighed. Prøv ikke at bryde reglerne bare i almindelige situationer.

Det skal også siges, at de mest populære blandt bilejere nyder model Sho-mig 1795, som er en moderne radar-detektor, som adskiller sig fra andre instrumenter stilfuld krop og et stort udvalg af funktioner, der spænder fra automatisk display justering, og slutter med en integreret kompas. Denne model radar detektorer kan registrere radarsignaler DPS i alle områder.

Endvidere en flerhed af positive reaktioner skrive bilister på vej radar detektor Crunch 2160, hvilket ikke kun detekterer alle typer af frekvenser, der anvendes i dag DPS radar, men uden problemerne konverterer det modtagne signal og transmitterer en meddelelse på et lavere kørehastighed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.