TravelingTips til turister

Fly Boeing 757: kabinets layout, valg af de bedste pladser og lidt om liner

Lanceringen af Boeing 757-200 var ret succesfuld i 22 år. I løbet af hele produktionsperioden blev 1050 flyvefartøjer taget i brug, herunder 80 lastfly fra 757-200PF versionen. Flyet blev produceret før 2005, men selv i dag opererer mange flyselskaber, herunder russiske, dem meget succesfuldt. I de seneste år har snesevis af passagertflyvninger "Boeing 757-200" fundet deres anvendelse som lastversioner 757-200SF.

Om hvad der spænder alle, når man går ombord på et fly ...

Ingen vil hævde, at passagerer, der forbereder sig på at flyve på ethvert fly, ikke kun på liner Boeing 757, er kabinets layout mindre interesseret end flyets sikkerhed. Især i dag, når vi hele tiden hører på tv-nyhedskronikker om luftulykker. For hele flyets historie Boeing 757-200 udgjorde flyetab kun 7 enheder, og selv da var årsagerne ikke et teknisk fejl eller nedbrud af skibet, men terrorhandlinger og en tragisk sammenfletning af omstændighederne. Kun én ulykke i byen Giron førte til flyets død på grund af skader på landingsudstyret . Flyet gjorde en hård landing i ugunstige vejrforhold.

Heart Boeing 757-200

Nogle tekniske oplysninger om motorerne. Boeing 757-200-linjerne var udstyret med mange noder og aggregatsystemer, der lignede Boeing 767, et brede karosseri langtrækkende fly. Boeing 757-200 er udstyret med to turbo-reaktive Rolls-Royce-enheder, som ved fuld belastning tillader en maksimal afstand på 7,240 kilometer med en hastighed på 860 km / t. På linerne er installeret Rolls-Royce RB211-535C med en kapacitet på 17000 kg eller Rolls-Royce 535E4, hvis tryk er 18000 kgf. På nogle fly i motorenheden er der installeret turbiner Pratt & Whitney, som ligner alle Rolls-Royce-karakteristika. Samtidig har sammensætningen af kraftværket ingen effekt på flyets bæreevne og siddepladsen. Boeing 757-200 linerne kan klatre op til en højde på mere end 12.000 meter og takket være kraftige turbomotorer udvikler en hastighed på over 890 km / t.

Boeing 757: interiørlayout

Kabinen "Boeing 757-200" kan rumme op til 240 personer og har to kontorer - "Economy" og "Business". Der er to pladser til besætningen. Bruges i "Boeing 757-200" flyet, gentager det indvendige layout, de bedste pladser og deres design den ordning, der blev brugt i tidligere versioner af linerne i denne klasse. En række består af seks pladser, tre pladser til venstre og tre til højre, og i midten er der en central passage. Dette er et optimalt arrangement for passagerer, og det er praktisk for flyvebjælkerne. Derfor, ingeniører "Boeing 757", hvis layout er universelt, begyndte ikke at foretage konstruktive ændringer i placeringen af pladser.

Spørgsmålet om at vælge det bedste sted er ofte individuel. Passagerer, der taler for sikkerhed, vil sandsynligvis foretrække afskedigelser, og de, der lider af motionssygdom, vælger de første rækker. Mange af os kan lide at se alene på portholen, opmåling fra jordens højde. Sådanne passagerer vil foretrække steder A og F. De, der ofte skal stå op, herunder af sundhedsmæssige årsager, samt fans af at strække deres ben, vælger steder i nærheden af passagen.

Der er en ekspertudtalelse, hvilke steder er de bedste. Business klasse, udstyret med folding ryg og en øget intercross rum, kan give mere komfort end økonomiklasse. Når du vælger et sæde ved check-in, er det nødvendigt at tage højde for nærheden af badeværelserne, køkkenerne og tilstedeværelsen af en række nødudgange, der påvirker vinklen på lænken af stolen, så du ikke oplever ubehag i flyprocessen bagefter.

For at vælge de bedste pladser, kontakt flyselskabets ledere

Til dato drives Boeing 757-fly af mange russiske flyselskaber. Blandt dem - "Wim Avia", "Nord Wind", "Yakutia" og andre.

Hvert flyselskab, i forbindelse med at øge kundeserviceniveau, placerer på sine hjemmesider detaljerede oplysninger om fartøjets strukturelle funktioner, flyets varighed og egenskaber, mulighederne for at få yderligere tjenester om bord på linerne. Flyselskabets hjemmeside præsenterer udover den generelle beskrivelse af Boeing 757 kabinens layout. "Wim Avia" for eksempel rådgiver passagerer, der ikke kan lide at komme ind i en uheldig kø ved receptionen, vælg den første række, fordi i dette tilfælde når man lander, er det muligt at forlade salonen først.

Med hensyn til service vinder den første række også, da passagerer, der sidder i denne række, leverer mad og drikke først. Men selv her kan der være visse ulemper på grund af kvarteret med toiletterne, foruden hviler fødderne mod en solid skillevæg, kan de ikke trækkes ud.

Indretning af indkvartering til forskellige kategorier af passagerer

Der er de vigtigste nøglepunkter og nuancer, som Boeing 757-200s indretning giver. "Nord Wind" og andre flyselskaber, der opererer Boeing 757-200-flyet, vil helt sikkert tilbyde dig den bedste indkvartering. Steder i 10. og 21. række anses for optimale for højpassagerer. De er placeret bag nødudgange, der er et frit plads til benene. Hvis du rejser med et barn, vil du ikke blive sat på steder, der har nærhed til nødluge. Hvis du rejser parvis, er det mere hensigtsmæssigt at vælge den niende række, hvor der er pladser forbundet i par og ikke tre, og du vil være mere komfortabel der. Hvis du vælger halen, behøver du ikke at tåle toiletternes nærhed. I 14 og 15 rækker er der i nogle tilfælde ingen porthole, og de, der ønskede at undersøge jordens panorama ovenfra, kan blive forstyrrede. Sæderne i rækkerne, nær hvilke nødluckerne er placeret, er ikke helt liggende eller slet ikke tilbagelæns. Dette gælder for eksempel til den 19., 20. og 40. serie. Tænk på dette og tænk på, om du kan flyve hele flyet i samme position.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.